Δείτε την σελίδα του kithara.gr στο facebook, στο twitter, και στο youtube
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχετε δίκιο οτι η τιμή έχει να κάνει και με τη ζήτηση αλλά όχι και διαφορά 300-400€
Απόφευγε να αγοράζεις από καταστήματα αντιπροσωπίες τύπου Νακας/ Στόλλας/ Bonstudio κλπ. Έχουνε στάνταρ τιμές και συνήθος δεν ειναι διαπραγματεύσιμες. Από τα μεγάλα παζάρια μπορείς να κάνεις στον Διαμαντόπουλο. Καλές τιμές παλιά είχε και ο Καγμάκης αλλά σαν να τις έχει τσιμπίσει τελευταία.
Πήγα πριν απο λίγες μέρες σε μαγαζί οργάνων στο Κέντρο (Αθήνα).Είχε μία GIBSON LP STANDΑRD στη βιτρίνα (μάλλον την έχει χρόνια τώρα λόγω S/N 9***5*** , και θα την έχει για πολλά ακόμα...)Είπα να το παίξω λίγο ασχετος σε θέματα αγοράς, internet κλπ.Αν και΄φανταζόμουν την απάντηση, μπήκα και ρώτησα Εγω: Ωραία φαίνεται αυτή η κιθάρα, τι είναι?Απ: Αααααα!!! η GIBSON έχει φτάσει τα 4000€Εγώ: Μετρητά?Απ: Μετρητά θα σου την αφήσω 3440€ Οι τιμές δεν κανονίζονται συνήθως απο την τιμή χονδρικής + ποσοστό κέρδους + ΦΠΑ ή μήπως κάνω λάθος!
Εγώ λέω τρέξε να την πάρεις πριν φτάσει τα 10000Ε.
Μήπως αυτό το μαγαζί τυχαίνει να βρίσκεται πολύ κοντά στην ομόνοια; Γιατί έχω ένα μαγαζί υπ'όψη μου που φαίνεται να είναι το ίδιο με αυτό που λες...
Παράθεση από: Conviction στις 12/12/05, 19:35Μήπως αυτό το μαγαζί τυχαίνει να βρίσκεται πολύ κοντά στην ομόνοια; Γιατί έχω ένα μαγαζί υπ'όψη μου που φαίνεται να είναι το ίδιο με αυτό που λες... Το μαγαζί είναι στην Ακαδημίας
Παράθεση από: hous στις 13/12/05, 09:12Παράθεση από: Conviction στις 12/12/05, 19:35Μήπως αυτό το μαγαζί τυχαίνει να βρίσκεται πολύ κοντά στην ομόνοια; Γιατί έχω ένα μαγαζί υπ'όψη μου που φαίνεται να είναι το ίδιο με αυτό που λες... Το μαγαζί είναι στην ΑκαδημίαςΚαι εγώ σκέφτομαι ένα στην Ομόνοια, αλλά αφού είναι στην Ακαδημίας, πάσο.....
Oraios o typos... de stelneis kana pm me to onoma toy magazioy na pame kai emeis na gelasoyme ligo please?btw, oi Gibson LP std, exoyn gyrw sta 1700-1800eu stin Eyrwpi. Otidipote parapanw den a3izei kat eme panta.
Παράθεση από: math2014 στις 14/12/05, 18:22Oraios o typos... de stelneis kana pm me to onoma toy magazioy na pame kai emeis na gelasoyme ligo please?btw, oi Gibson LP std, exoyn gyrw sta 1700-1800eu stin Eyrwpi. Otidipote parapanw den a3izei kat eme panta.Εντάξει,επειδή θέλουμε να κράξουμε τους εγχώριους "επιχειρηματίες" δεν είναι ανάγκη να λέμε και ανακρίβειες.Η φτηνότερη Gibson LP Standard έχει 2099 στον thomann και 2199 στο Musik-produktiv.Εκτός και αν μιλάς για την DC,η οποία κατ'εμένα δεν είναι Les Paul.Πάντως,για 2 χιλιάρικα θα έπαιρνα αυτή του '95,μόνο και μόνο επειδή οι Standard εκείνης της περιόδου βγαίνανε με Grover κλειδιά και Schaller καβαλάρη αν θυμάμαι καλά,σε αντίθεση με τις σημερινές που έχουν τα "vintage" κλειδιά.
Παράθεση από: RoyBatty στις 14/12/05, 19:29Παράθεση από: math2014 στις 14/12/05, 18:22Oraios o typos... de stelneis kana pm me to onoma toy magazioy na pame kai emeis na gelasoyme ligo please?btw, oi Gibson LP std, exoyn gyrw sta 1700-1800eu stin Eyrwpi. Otidipote parapanw den a3izei kat eme panta.Εντάξει,επειδή θέλουμε να κράξουμε τους εγχώριους "επιχειρηματίες" δεν είναι ανάγκη να λέμε και ανακρίβειες.Η φτηνότερη Gibson LP Standard έχει 2099 στον thomann και 2199 στο Musik-produktiv.Εκτός και αν μιλάς για την DC,η οποία κατ'εμένα δεν είναι Les Paul.Πάντως,για 2 χιλιάρικα θα έπαιρνα αυτή του '95,μόνο και μόνο επειδή οι Standard εκείνης της περιόδου βγαίνανε με Grover κλειδιά και Schaller καβαλάρη αν θυμάμαι καλά,σε αντίθεση με τις σημερινές που έχουν τα "vintage" κλειδιά.Ean esy 3ereis mono ton thoman kai to musicproduktiv de ftaime emeis, kai kalitera na 3ereis ti les prin arxiseis tis m@makies...http://www.coda-music.com/gibsonlespaul.html1200GBP=1750eu (ayto den einai limited deal!)http://www.petercooks.co.uk/gtrgib.phpLes Paul Standard New deal !!!! 50's & 60's neck profile AA tops various finishes - Upgrade model with Burstbuckers inc Gibson case. All current stock being sold at deal price. (limited deal) £1089.00= 1600euhttp://www.guitarampkeyboard.com/options.php?id=1065 1600eu 50s neckhttp://www.guitarampkeyboard.com/options.php?id=1066 1600eu 60s neckOLA einai eyrwpi (UK) xwris telwnia kai foroys.... mono me metaforika...Anakrivies e?
Ξεκίνησε από Giorgos K. Καταστήματα, αγορά
Ξεκίνησε από flop Άλλα όργανα
Ξεκίνησε από G&B Καταστήματα, αγορά
Ξεκίνησε από dio21 Τρόποι παιξίματος, τεχνικές
Ξεκίνησε από ScorpionsManiac Μετατροπές, βλάβες, συντήρηση, κατασκευές
Ξεκίνησε από zamboureas Άλλα όργανα
Ξεκίνησε από modfori Διασκέδαση
Ξεκίνησε από GVen Κιθάρα - Μάρκες και τύποι
Ξεκίνησε από Guitar Fan Μετατροπές, βλάβες, συντήρηση, κατασκευές
Ξεκίνησε από hot_sauce (φλουτσ) Μουσικά όργανα και εξοπλισμός