Χάσατε το μουσικό όργανό σας ή σας το έκλεψαν; Δηλώστε το εδώ!
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μα σήμερα δεν υπάρχει ελληνικό rock! Τι υπάρχει.. Τίποτα. Εδώ διαλύθηκαν οι Τρύπες... Και ο αγγελάκας πάει θέατρο..ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
Sτον τοπο μας δεν υπαρχει καλα-καλα ροκ! Ποσο μαλλον και "ελληνικο"! .............
an opiosdipote exi plirofories as tis kani post gia na mathoume kai emis oi mikroi ti eine to elliniko rock
..to rock to elliniko einai zeimpekiko...
Πολλες πληροφοριες θα βρεις στα δυο βιβλια του Ντινου Δηματη "Get That Beat/Ελληνικο Ροκ, A και Β Τομος". Ενα καλυπτει 60's & 70's και το αλλο 80's & 90's. Κυκλοφορουν απο τις εκδοσεις Κατσανος/Σειρα Rock. Δυστηχως δεν τα εχω βρει εκτος Θεσσαλονικης,ομως. Αμα κανεις μια βολτα στην Ναυαρινου σιγουρα θα τα πετυχεις καπου.
για να καταλαβω τωρα! Μου "τη λες"? Για πες μου εσυ ή ο οποισδηποτε ενα ελληνικο ΡΟΚ ή ROCK συγκροτημα! Τις Τρυπες? Τον Σιδηροπουλο τους Poll? κτλ κτλ... Τωρα υπαρχει κανεις? ε? Υπαρχει Ροκ? Υπαρχει "ελληνικο ροκ"? Υπαρχει "ελληνικη Ροκ σκηνη"? Υπαρχει γενικοτερα "σκηνη"? Μονο "πιστες" υπαρχουν! Καποτε ειχαμε και ενα κουτσο-ροκγουεϊβ, μας το κοψανε και αυτο! Τωρα τι? Μονο κατι underground γκρουπακια που και αυτα πουλανε το μερακι τους για μια "αξιοζηλευτη" καριερα τυπου "Δυτικες Συνοικιες"! Ασε μας ρε Βασιλη! Αυτα τα βλεπω χρονια τωρα! Δεν ειμαι χτεσινος...
Ξεκίνησε από sliv22 Δικοί μας στίχοι και ποιήματα
Ξεκίνησε από jmone Σύνδεσμοι μουσικών οργάνων
Ξεκίνησε από Srv85 Δισκοπαρουσιάσεις και κριτικές
Ξεκίνησε από Korgy Ηχογραφήσεις και Στούντιο
Ξεκίνησε από kalliandi Δικοί μας στίχοι και ποιήματα
Ξεκίνησε από armagedon Δικοί μας στίχοι και ποιήματα
Ξεκίνησε από armagedon Δικές μας συνθέσεις και τραγούδια
Ξεκίνησε από happydreamer Δικοί μας στίχοι και ποιήματα
Ξεκίνησε από STEFANOS604 Άλλα όργανα