Χάσατε το μουσικό όργανό σας ή σας το έκλεψαν; Δηλώστε το εδώ!
0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
+16 εγώhttp://www.thomann.de/gr/danelectro_fab_echo όποιος κανονίσει την παραγγελία ,ας μου στείλει pm
Για Θεσσαλονίκη κανείς?
Όσοι είναι για Thomann από Θεσσαλονίκη Στείλτε πμ ΑΜΕΣΑ!!
Paidia eimai k egw mesa gia paraggelia apo 8essalonikh.Ena whammy pedal sta 180 eurw.Apla epeidh eimai neos,mporei na me prhroforhsei kaneis ti einai to pm??? Παράθεση από: drketikios στις 07/02/08, 08:33Όσοι είναι για Thomann από Θεσσαλονίκη Στείλτε πμ ΑΜΕΣΑ!!
Γεια (καινούργιος στο φόρουμ)Για αγορά από Θεσσαλονίκη, υπολογίστε και εμένα μέσα(καμιά 40αριά ευρώ)
Παράθεση από: n-gkolas στις 19/02/08, 13:39Γεια (καινούργιος στο φόρουμ)Για αγορά από Θεσσαλονίκη, υπολογίστε και εμένα μέσα(καμιά 40αριά ευρώ)Με σενα τωρα ειμαστε 2 ατομα απο θεσ/νικη για την ωρα.Η δικη μου παραγγελια θα ειναι ή 90 ή 165, αναλογα με τον καιρο που θα γινει η παραγγελια.
Παράθεση από: Nickmanak στις 19/02/08, 15:07Παράθεση από: n-gkolas στις 19/02/08, 13:39Γεια (καινούργιος στο φόρουμ)Για αγορά από Θεσσαλονίκη, υπολογίστε και εμένα μέσα(καμιά 40αριά ευρώ)Με σενα τωρα ειμαστε 2 ατομα απο θεσ/νικη για την ωρα.Η δικη μου παραγγελια θα ειναι ή 90 ή 165, αναλογα με τον καιρο που θα γινει η παραγγελια.Paides kai gw mesa 119 h dikh mou....exasa thn prohgoumenh!!Enhmerwste!
Ξεκίνησε από Lord-George Τα καλύτερα...
Ξεκίνησε από Dr^Fritz Τα καλύτερα...
Ξεκίνησε από Nimrod7 Τα καλύτερα...
Ξεκίνησε από Symeon Τα καλύτερα...
Ξεκίνησε από Conviction « 1 2 » Τα καλύτερα...
Ξεκίνησε από dunkan Ενισχυτές
Ξεκίνησε από geo134 Καταστήματα, αγορά
Ξεκίνησε από m@ster k@frer Καταστήματα, αγορά
Ξεκίνησε από RORY GALLAGHER Καταστήματα, αγορά