Δείτε την σελίδα του kithara.gr στο facebook, στο twitter, και στο youtube
0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έρεβος κάνεις πλάκα έτσι? Όχι, δεν είχα τη τύχη!
ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΦΙΛΟ...
Παράθεση από: .:°:.™ Gus °GR στις 07/02/08, 05:42ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΦΙΛΟ... Εισαι να γινουμε φιλοι???
Εγω προσωπικά μέσα από το φόρουμ γνωρισα αρκετα καλά παιδιά που ελπίζω να κάνω παρεα και μετα το σχολείο αλλα δυστυχώς και πολλα ,χμμ όχι και τόσο, καλα γιατί εδω συμβαίνει ότι και στην εξω-δικτυακή ζωή που όλοι είμαστε διαφορετικοί....Το θεμα είναι ότι κατάλαβα αργά ότι κάποια άτομα δεν άξιζαν και έχασα πολύ χρόνο με το να τους μιλάω...
Παράθεση από: Mίκα -Ragged Robin στις 04/05/08, 23:51Εγω προσωπικά μέσα από το φόρουμ γνωρισα αρκετα καλά παιδιά που ελπίζω να κάνω παρεα και μετα το σχολείο αλλα δυστυχώς και πολλα ,χμμ όχι και τόσο, καλα γιατί εδω συμβαίνει ότι και στην εξω-δικτυακή ζωή που όλοι είμαστε διαφορετικοί....Το θεμα είναι ότι κατάλαβα αργά ότι κάποια άτομα δεν άξιζαν και έχασα πολύ χρόνο με το να τους μιλάω... Ναι, αλλα ακόμα και αυτοί έγιναν εμπειρίες και βιώματα...
anyway, αυτο που θελω να πω ειναι,οτι ουσιαστικα,για μενα ηταν υπερβολικο το σχολιο "Ναι, αλλα ακόμα και αυτοί έγιναν εμπειρίες και βιώματα..."
Παράθεση από: Spell@lchemist! στις 05/05/08, 00:13anyway, αυτο που θελω να πω ειναι,οτι ουσιαστικα,για μενα ηταν υπερβολικο το σχολιο "Ναι, αλλα ακόμα και αυτοί έγιναν εμπειρίες και βιώματα..."Θέλω να πώ οτι ακόμα και τα κακά συναπαντήματα, έχουν το ρόλο τους... Απλά μέσω νετ δεν ξέρεςι πάντα αν ήταν παρεξήγηση...
εγω π.χ προσωπικα να πω την αληθεια,στην πραγματικοτητα,δεν ειμαι κακος,που καποιοι μπορει να νομιζουν,αν και περισσοτερες φορες,μιλαω για πλακα στα σοβαρα...ουτε ειμαι καθολου αποτομος σαν ανθρωπος...οπως μερικες φορες φαινομαι εδω...
@ μίκα και γενικά:Παντως εγω απο προσωπική αποψη και εμπειρία το λέω, μπορει να γνωριζω παιδιά μέσω το φόρουμ αλλα καλή παρέα αρχίζω να κάνω αφου τους γνώρισα απο κοντά. Δεν μπορείς να θεωρείς κολλητό/ή σου κάποιον που δεν τον έχεις δει, δεν του εχεις μιλησει απο κοντα, δεν εχεις βγει 5 φορες μαζί του. Το φορουμ και το νετ γενικα πιστεύω ότι είναι κυριως ένα μέσο να γνωρίσεις άτομα και όχι να δεθείς μαζί τους. Γιατι ποτε δεν ξερεις πως θα σου προκυψει ο άλλος απο κοντά. Ούτε μπορείς να κρίνεις αν αξίζει ή όχι ο αλλος μόνο μέσω ιντερνετ.
Παράθεση από: scurlet fairy στις 05/05/08, 12:02@ μίκα και γενικά:Παντως εγω απο προσωπική αποψη και εμπειρία το λέω, μπορει να γνωριζω παιδιά μέσω το φόρουμ αλλα καλή παρέα αρχίζω να κάνω αφου τους γνώρισα απο κοντά. Δεν μπορείς να θεωρείς κολλητό/ή σου κάποιον που δεν τον έχεις δει, δεν του εχεις μιλησει απο κοντα, δεν εχεις βγει 5 φορες μαζί του. Το φορουμ και το νετ γενικα πιστεύω ότι είναι κυριως ένα μέσο να γνωρίσεις άτομα και όχι να δεθείς μαζί τους. Γιατι ποτε δεν ξερεις πως θα σου προκυψει ο άλλος απο κοντά. Ούτε μπορείς να κρίνεις αν αξίζει ή όχι ο αλλος μόνο μέσω ιντερνετ.Εννοείται πως συμβαίνει αυτό!! Δεν είπα ότι έχω δοθεί ψυχή τε και σώματι σε καποιους που γνώρισα μέχω νετ!! Απλά είναι εκνευριστικό πχ να μπαίνει καποιος στο μσν και να σου πατάει ενα βρίσιμο στο άσχετο ή πχ να σε θεωρεί ψυχολόγο του και να σου λέει ό,τι έχει στο κεφάλι του εκείνη τη στιγμή..Εντάξει το 2ο δεν πειράζει, αλλά όταν γίνεται συστηματικά και εσύ νιώθεις υπεύθυνος ρε παιδιί μου ότι κάθε φορά πρέπει να δώσεις μια λύση στο πρόβλημα του άλλου είναι κάπως...Τέσπα ίσως είναι και η ψυχολογία της εποχής που με έχει κάνει να παίρνω τοις μετρητοίς πολλά πράγματα που λογικά σε διαφορετική στιγμή θα μου δεν θα έδινα καν σημασία...
Εγω ως τώρα, για τους Θεσσαλονικεις μιλώντας, δεν εχω γνωρίσει κανεναν μεγάλο π@π@ρα ακόμα... Είναι όλοι καλά παίδια...μόνο που λένε λίγο παράξενα το λάμδα...πΛάκα έχουν...
Παράθεση από: Spell@lchemist! στις 05/05/08, 00:13εγω π.χ προσωπικα να πω την αληθεια,στην πραγματικοτητα,δεν ειμαι κακος,που καποιοι μπορει να νομιζουν,αν και περισσοτερες φορες,μιλαω για πλακα στα σοβαρα...ουτε ειμαι καθολου αποτομος σαν ανθρωπος...οπως μερικες φορες φαινομαι εδω...Είσαι κάφρος και βλακας και φαλοκράτης. (πλακα κανω ε!)
φιλαράκια σας ευχαριστώ για την καλή παρέα και ας μαλώνουμε και καμιά φορά Βαγγέλης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
νιώθω να είμαι στη καρδιά σας..... στις εκλογες κατεβαίνω με τον ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ θα με ψηφίσετε εσείς οι αγαπημένοι μου?
Ξεκίνησε από kostasd Νέα και όχι μόνο
Ξεκίνησε από Witchking Νέα και όχι μόνο
Ξεκίνησε από Joevaicci Μουσικά νέα και συζητήσεις
Ξεκίνησε από Stergios Kourou Λάθη και προτάσεις
Ξεκίνησε από The common cunning linguist Λάθη και προτάσεις
Ξεκίνησε από Stinky « 1 2 » Κιθάρα - Μάρκες και τύποι
Ξεκίνησε από TheChoulakos Λοιπά
Ξεκίνησε από KorakidisN Λάθη και προτάσεις
Ξεκίνησε από hot_sauce (φλουτσ) Συναντήσεις
Ξεκίνησε από Βραζίλης Νέα και όχι μόνο