Χάσατε το μουσικό όργανό σας ή σας το έκλεψαν; Δηλώστε το εδώ!
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά, θα την ψάξω λίγο σχετικά και θα δώ τι θα γίνει. Το παλιό λογότυπο δεν θέλει και τρίψιμο να φύγει εντελώς, και μετά ξανά βάψιμο για να τοποθετηθεί το νέο?
Βασικά επειδή η Ibanez θα γίνει εντελώς άλλη κιθάρα (νέο σώμα, ηλεκτρικά, floyd rose κλπ.) και θα κρατήσω μόνο το μανίκι, θέλω να αλλάξω και το λογότυπο... Κι επίσης σκεφτόμουν και το chrome που λες εσύ για το νέο σώμα!
Βασικά θα το προσπαθήσω πρωτα στο παλιό της σώμα, να πειραματιστώ λιγάκι (εφόσον δεν χρειάζεται να τα στάξω τρελά εννοείται) και μετά αν τα καταφέρω θα το περάσω και στο καινούριο. Θα στείλω εντυπώσεις πάντως. Έτσι, να φαίνονται τα ποζέρια!
Συγνωμη ρε παιδια, αλλα για πιο λογοτυπο μιλατε; Γιατι εγω σε ολες τις κιθαρες που εχω δει απο κοντα μονο στο headstock εχουν το ονομα της εταιριας, και αυτο θελει βαψιμο για να καληφθει....
Στις χαρλευ μπεντον βγαινει και με λιγο τριψιμο με το δαχτυλο χαχαχα! Αλη8εια, το εχω δει να γινεται, απο χαρλευ σε νο-νειμ σε δευτερολεπτα!
Όχι όμως και στις epiphone και τις Ibanez...
Παράθεση από: Jezus στις 21/11/07, 01:12Στις χαρλευ μπεντον βγαινει και με λιγο τριψιμο με το δαχτυλο χαχαχα! Αλη8εια, το εχω δει να γινεται, απο χαρλευ σε νο-νειμ σε δευτερολεπτα! ναι βασικα το logo της benton λες κ ειναι με blanco γραμμενο Με λιγο ασετον κ με το πρωτο περασμα ειχε γινει αορατο!
θα είναι γ**ατο να μεταφερθεί η μόδα με τα παραφρασμένα logo σε μπλουζάκια (τύπου PUMBA αντί για PUMA κλπ) να μεταφερθεί και σε κιθάρες και να βγουν κιθάρες με λογοπαίγινια πάνω στα ονόματα των γνωστών κατασκευαστών..
Ξεκίνησε από Luciferis « 1 2 3 » Τα καλύτερα...
Ξεκίνησε από profsokin Τα καλύτερα...
Ξεκίνησε από nikosgr123 Κιθάρα - Μάρκες και τύποι
Ξεκίνησε από Notis144 Μουσικά όργανα και εξοπλισμός
Ξεκίνησε από geo134 Ενισχυτές
Ξεκίνησε από hot_sauce (φλουτσ) Ενισχυτές
Ξεκίνησε από giannismegara Μετατροπές, βλάβες, συντήρηση, κατασκευές
Ξεκίνησε από Harpwood Τρόποι παιξίματος, τεχνικές
Ξεκίνησε από hot_sauce (φλουτσ) Μετατροπές, βλάβες, συντήρηση, κατασκευές
Ξεκίνησε από Πέτροc Μετατροπές, βλάβες, συντήρηση, κατασκευές