Δείτε την σελίδα του kithara.gr στο facebook, στο twitter, και στο youtube
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ωραίο φαίνεται αν νιώθεις να το εντάξεις στο παίξιμό σου. Κι επειδή δίνει έναν πιο fretless τόνο στο όργανο είναι αρκετά ενδιαφέρον. Ξέρει κανείς αν το μαραφέτι κάνει και για μπάσσο?
ΑΝ ποτέ εξαρτάται η ζωή μου απ'το να παίξω ένα κομμάτι με e-bow να μην το'χω?
Παράθεση από: G o t h i c στις 01/02/08, 19:58Ωραίο φαίνεται αν νιώθεις να το εντάξεις στο παίξιμό σου. Κι επειδή δίνει έναν πιο fretless τόνο στο όργανο είναι αρκετά ενδιαφέρον. Ξέρει κανείς αν το μαραφέτι κάνει και για μπάσσο?αμεσως στο ψητο χωρις δευτερη σκεψη... αυτα ειναι...παντως παιδια πρωτη φορα το βλεπω το συγκεκριμενο μαραφετι και ομολογω με εξεπληξε...
πωωωωωωω, φαντάζομαι e-bow σε συνδιασμό με slide!! Πρέπει να σπέρνει ε?
Λοιπόν, πήρα ένα e-bow χτες και πραγματικά είναι σκάλωμα! Σε λίγες μέρες θα φτιάξω ένα βιντεάκι και θα το ανεβάσω. Μιλάμε για τρελά κλαρίνα
Αλλά εμένα μου χάνει την αξία της η κιθάρα βάζοντασ τέτιο μηχάνημα πάνω! Πάντως θέλω να το δοκιμάσω οπωσδήποτε γτ είναι πρωτότυπο!!!
δεν πιστεύω πως χάνει καμιά αξία...η κιθάρα είναι το όργανο που ξέρουμε όλοι μας...τώρα...πως θα τη χρησιμοποιήσει ο καθένας για να παράξει ήχο είναι δικό του θέμα...αν εννοείς πως ξεφεύγει από το παραδοσιακό της παίξιμο ναι....αλλά κάτι τέτοιο θα είπανε κ οι κλασσικοί κιθαρίστες όταν άκουσαν για πρώτη φορά distortion...ούτε το να βάζεις την κιθάρα στα πόδια και να παίζεις μόνο με τάπινγκ έχει να κάνει με τον παραδοσιακό τρόπο αλλά δεν βγάζουν καταπληκτική μουσική??
Παράθεση από: grmako στις 05/03/09, 10:15Αλλά εμένα μου χάνει την αξία της η κιθάρα βάζοντασ τέτιο μηχάνημα πάνω! Πάντως θέλω να το δοκιμάσω οπωσδήποτε γτ είναι πρωτότυπο!!!Vlepeis to klarino na einai ftiniariko??? (kane klik)
το μηχάνημα σαν πρωτοτυπία είναι πολύ καλό και κάνει μεγάλη εντύπωση, απλά κατα προσωπική ταπεινή άποψη δν νομίζω να γίνει γρήγορα αποδεκτό στο χώρο της κιθάρας! Χωρίς βέβαια να ποκλείω και το αντίθετο! Θα δείξει εν καιρό!