Χάσατε το μουσικό όργανό σας ή σας το έκλεψαν; Δηλώστε το εδώ!
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχω παίξει με την baja και είμαι αρκετα ευχαριστιμένος, αλλά θέλω να ξέρω κάποια κριτική σε σχέση με την άλλη...
Εχω παιξει με την baja και δε μου αρεσε καθολου.Πολυ πολυ ξερος ηχος,ναι μεν καλο output αλλα εντελως ξερη κιθαρα.Την αλλη που αναφερεις δεν την εχω δοκιμασει οποτε δε μπορω να εκφερω αποψη.Ηταν ενας γνωστος μου να παρει την baja μεχρι που ακουσε μια ιδιαιτερη telecaster και αλλαξε γνωμη.
Ο φιλος Απολλωνας εχει δικιο.Εχουν ανεβει αρκετα στα standard με την telecaster που κατεχω αυτην τη στιγμη οποτε η συγκρισεις οπως καταλαβαινει κανεις δεν ειναι οτι πιο ευκολο!Αυτην τη στιγμη η baja στην Ελλαδα εχει 690€ ενω η δικη μου 700€.Ο ηχος ειναι η μερα με τη νυχτα.Ανυπομονω να ακουσω αλλη μια partcaster που θα ειναι ετοιμη σε λιγο καιρο!
Υ.Γ.:Ειδα ενα ονειρο οτι μου εκλεψαν τον Koch και την tele!!!
Ποια θα με συμβουλευατε να παρω; Με alder ή agathis; (δηλ affinity series ή standard series)
- Βλέπω ότι η Standard έχει 245 και η Affinity 155 Ευρώ στον thomann. Πέρα από το ξύλο (όπου όντως νομίζω σε αυτήν την κατηγορία τιμής δε θα παίζει τεράστιο ρόλο), γνωρίζετε άλλες διαφορές;
- Παρατηρώ τόσο στο site της Squier όσο και στον thomann, ότι δεν υπάρχει standard tele με maple ταστιέρα. Είναι δυνατόν;
- Από κλειδιά-nut πώς πάνε; Με καλό setup και αλλαγή nut θα είναι ΟΚ ή θα ταξιδεύω στο (ξε-)Κουρδιστάν κάθε λίγο;
Ευχαριστώ common cunning linguist, για άλλη μια φορά είσαι κατατοπιστικότατος. Μου φαίνεται μεσοπρόθεσμα (να τελειώσω με τη μετακόμιση πρώτα )θα "τσιμπήσω" μία Affinity. Το λεπτό σώμα μάλλον καλό είναι στην περίπτωση μου, προτιμώ maple ταστιέρα, και κλειδιά-μαγνήτες-ηλεκτρικά αλλάζουν εύκολα.
Εσυ προσωπικα ποια απο τις 2 θα αγοραζες Απολλωνα;
Ξεκίνησε από j.free Κιθάρα - Μάρκες και τύποι
Ξεκίνησε από JOHNAN « 1 2 » Κιθάρα - Μάρκες και τύποι
Ξεκίνησε από vagtanplan Κιθάρα - Μάρκες και τύποι
Ξεκίνησε από stelllaras_cy Ενισχυτές
Ξεκίνησε από loukask6 Ενισχυτές
Ξεκίνησε από dio21 Τρόποι παιξίματος, τεχνικές
Ξεκίνησε από mefthymiop Μουσικά νέα και συζητήσεις
Ξεκίνησε από STEFANOS604 Μουσικά νέα και συζητήσεις
Ξεκίνησε από AnimaPura Μετατροπές, βλάβες, συντήρηση, κατασκευές
Ξεκίνησε από panixgr Δισκοπαρουσιάσεις και κριτικές