Εβαλα τον evolution bridge σε μια κιθαρα maple through mahogany σωμα με standard κουρδισμα,
πρεπει να σου πω οτι εβγαλα τον πιο ωραιο ηχο που εχω ακουσει ποτε σε κιθαρα που εχει βρεθει στα χερια μου και οχι μονο.
Παιζοντας κυριως στα καντινια,αυτη η χροια,αυτη η χροια που βγαζει ειναι απλα απιστευτη,"νικησε" ακομα και
τον αγαπημενο μου tone zone
Στα μπασσα τωρα και κυριως για riffing δεν εμεινα πολυ ευχαριστημενος,αυτο βεβαια γιατι ηθελα να βγαλω μπροστα
το γκαζι που δινει αυτη η κιθαρα με μια πιο μπασομεσαια χροια ας πουμε,ενω με στανταρ κουρδισμα εβγαιναν αρκετα πριμαριστα
Δεν δοκιμασα χαμηλοτερο κουρδισμα,ενδεχομενως να ισορροπειται το πραγμα
Στην τελικη, τον εβγαλα και εβαλα εναν d-sonic,o οποιος βγαζει αυτο που ηθελα να ακουσω,ειναι εξισου καλος σε οτι και αν παιζω,με standard κουρδισμα και ασ τον διαφημιζει η dimarzio περισσσοτερο για χαμηλα κουρδισματα,
τον εβαλα με τη λεπιδα προς το μανικι,σπλιταρει επισις πολυ ωραια
Θα ελεγα οτι ο evolution ειναι σολιστικος μαγνητης,και σε αυτο τον τομεα ειναι απιστευτος,οι αρμονικες του ειναι ολα τα λεφτα,μου λειπει αυτη η χροια!!
Γενικα πιστευω οτι θα ταιριαξει ωραια και σε ενα μαονι σωμα,αλλα βεβαια τα αυτια και τα χερια ολων μας δεν ειναι τα ιδια,και η χροια που στην τελικη θα βγει εξαρταται απο παρα πολλα πραγματα
Επισις υπαρχει και ο evo2 για τσεκαρε τον,εγω σιγουρα θα τον δοκιμασω αλλα σε αλλη κιθαρα
Αυτα,ελπιζω να βοηθησα καπως.