Δείτε την σελίδα του kithara.gr στο facebook, στο twitter, και στο youtube
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
να ρωτησω κατι αλλο εγω ο ασχετος....flag πως κανεις???
Να ρωτήσω κάτι άσχετο το flag τι είναι και πως γίνεται;
Γιατι προσβλητικο ρε παιδια Ξερει κανεις τι γραφει στα τουρκικα? Αν ισχυει η μεταφραση που διαβασα σε ενα ποστ τοτε το το video καθε αλλο παρα προσβλητικο ειναι...Παρατηρω μολις τωρα οτι θα μπορουσε να χρησιμοποιησει ενα μωσαικο αλλα με τον τιτλο προιδεαστικα για αλλα...Πολιτισμος ρε αδερφια...
Δεν κατάφερα να βρω online μεταφραστή της προκοπής, οπότε μέχρι να βρεθεί κάποιος να μας εξηγήσει ας διατηρήσουμε τις επιφυλάξεις μας για το περιεχόμενο αυτής της καταχώρησης.
μεταφραση δεν βρηκα που8ενα, το γεγονος το ξερω μια χαρα γιατι το ειδα στις ειδησεις, δεν πιστευω ολα οσα βλεπω και αν αυτο ειναι οντως οτι λετε τοτε μερικοι ανθρωποι ειναι πολυ ζωα ας μην ξεχναμε και τις προσπαθειες της τουρκιας να μπει στην ΕΕhttp://img247.imageshack.us/my.php?image=wcturc1ct3.jpg
εγώ πάντως θα ήθελα κάποια επιπλέον εξήγηση για το ζήτημα.. επιπλέον τι σημαίνει ο όρος "διαβαθμισμένες" ?
Παράθεση από: TassosK στις 27/02/08, 20:32μεταφραση δεν βρηκα που8ενα, το γεγονος το ξερω μια χαρα γιατι το ειδα στις ειδησεις, δεν πιστευω ολα οσα βλεπω και αν αυτο ειναι οντως οτι λετε τοτε μερικοι ανθρωποι ειναι πολυ ζωα ας μην ξεχναμε και τις προσπαθειες της τουρκιας να μπει στην ΕΕhttp://img247.imageshack.us/my.php?image=wcturc1ct3.jpgΑυτο ειναι ο πολιτισμος των Ελληνων ε?...
καλα αντι να ασχολουμαστε με εθνικο-καθαρματα που υπαρχουν στην τουρκια,δεν κοιταμε να ασχοληθουμε με τα εθνικο-καθαρματα που υπαρχουν ακριβως διπλα μας,στις γειτονιες μας?αντε τωρα
Με ενδιαφερει η ακμη και η ευημερια του δικου μου λαου που τον θελω ισχυρο ακμαιο και ευημερευον.
γεια σου ρε γουντακι το βρηκες... αυτα τα θεματα διπλωματιας και διεθνων σχεσεων που λες ειναι οι λογοι εξαρσης του εθνικισμου και του πατριωτισμου,δεν βοηθανε κανεναν απο τους δυο λαους και ειναι οι αιτιες της εχθροτητας και του μισους.αρα τα θεματα διπλωματιας ΤΟΥΣ δεν με αφορουν ουτε στο ελαχιστο, ο,τι και να γινει δεν θα ναι προς το συμφερον του κοσμου αλλα προς το συμφερον των κοστουματων που κανουν το κουμαντο.αλλα εδω περα κλαινε και οδυρονται για νεκρους πιλοτους αλλα κουβεντα για τους πολιτικους κρατουμενους και της χρονιας απεργιας πεινας τους στη τουρκια,κουβεντα για τη χουντα που τσακιζει τους πιο προοδευτικους νεους(και οχι μονο)της τουρκιας,κουβεντα για το φιμωμα των πιο προοδευτικων δημοσιογραφων εκει.αυτο που θελω να πω ειναι οτι τετοιες εικονες οπως στο βιντεο κανουν τον κοσμο να στρεφεται εναντιον του τουρκικου λαου,πραγμα λανθασμενο.ενας θεος ξερει τι τραβανε εκει περα αυτοι αφου δεν φτανουν και πολλες εικονες στα ματια μας εδω που τα λεμε...και να στο πω αλλιως,νομιζεις οτι η κυβερνηση δινει δεκαρα για τους πιλοτους η για τον οποιονδηποτε πεθανε στα συνορα η για ''την υπερασπιση της πατριδας''(το ακουω και μου γυριζει το στομαχι)?ποση διαφορα σε διπλωματικο επιπεδο εχουν οι 2 κυβερνησεις νομιζεις?βεβαιως υπαρχουν θεματα στα οποια δεν τα βρισκουν τοσο ευκολα αλλα ο ρολος τους ειναι να τα βρουν να βολευτουν οι λιγοι.ολα αυτα ειναι απαξιωμενα στα ματια μου εγω ειμαι με το προοδευτικο τμημα του τουρκικου λαου,με καμια ελληνικη κυβερνηση η τουρκικη χουντα, και με κανεναν αλλον(οσον αφορα το συγκεκριμενο εθνικο θεμα )αμα εχεις την εντυπωση οτι μπορεις να εχεις προσβαση η να ξερεις 5 πραγματα παραπανω απο μενα σε τετοια θεματα,καλο για σενα αν και αμφιβαλλω.αλλα και να ισχυει δεν με ενθουσιαζει ξερεις το γεγονος οτι καποιος ειναι κατοχος πληροφοριων οσο του οτι μπορει να εκτιμησει αυτες τις πληροφοριες και να βγαλει χρησιμα συμπερασματα για τους λαους των 2 χωρων και οχι για τις κυβερνησεις,αν το πιανεις...οσον αφορα τον ορο ''ευσηνειδητος και ενημερωμενος πολιτης'' που ειπε καποιος παραπεμπω στο πρετεντερη.εγω ειμαι ενα τιποτα......
Ξεκίνησε από emmaki Δικοί μας στίχοι και ποιήματα
Ξεκίνησε από Mistral Επιστήμη και Τεχνολογία
Ξεκίνησε από GD Δικοί μας στίχοι και ποιήματα
Ξεκίνησε από γεροντας Δικοί μας στίχοι και ποιήματα