Δείτε την σελίδα του kithara.gr στο facebook, στο twitter, και στο youtube
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: woodaki στις 02/03/08, 05:57 Με ενδιαφερει η ακμη και η ευημερια του δικου μου λαου που τον θελω ισχυρο ακμαιο και ευημερευον.επι του θεματος υπογραμμισα τη φραση που ειναι το ζουμι γιατι εμενα και το τονιζω δεν με ενδιαφερει η ευημερια του δικου μου λαου.δεν με ενδιαφερει να ειναι ομαλος αυτος ο κοινωνικος σχηματισμος.οσο με ενδιαφερουν οι ανθρωποι που ζουν σε αυτη τη γειτονια του κοσμου που λεγεται ελλαδα και τους εχουν του κλωτσου και του μπατσου εδω,τοσο με ενδιαφερει και η ιδια κοινωνικη μεριδα σε οποιαδηποτε αλλη χωρα του κοσμου.δεν με αφορα τι κανει η εθνοσυνελευση της τουρκιας ουτε τι κανει η βουλη των ελληνων,στα ματια μου καμια δεν ειναι νομιμοποιημενη να κανει το οτιδηποτε.μονο οι λαοι εχουν το δικαιωμα αυτο.οσον αφορα τους τουρκους δεν διεκδικουν τιποτα,οι αμερικανοι διεκδικουν γι αυτους και παντα τους κανουν πλατες αν δεν το χεις καταλαβει.αλλα εγω βλεπω τι ζηταει η χουντα της τουρκιας δεν βλεπω τι ζηταει το μεγαλο κομματι του λαου.επειδη βλεπεις εσυ τα συλλαλητηρια με τα καθε λογης καθαρματα γκριζους λυκους κτλ σημαινει οτι ολοι οι τουρκοι ειναι ετσι ε?το οτι βλεπεις οτι οι τουρκοι παραβιαζουν τον εναεριο χωρο καθα μιση ωρα,ειναι ετσι ε?ζητω η χωρα μας η δικαιη που κινειται παντα στα πλαισια των ευρωπαικων νομων και δεν φταιει ποτε σε τιποτα!ενα ζητω στο λαο της κυπρου που ποτε του στο παρελθον δεν διεπραξε κανενα εγκλημα εις βαρος τουρκικων μειονοτητων,πριν την ιμπεριαλιστικη εισβολη των αμερικανοαγγλοτουρκων!ζητω τα αθανατα ελληνικα μμε που μας πουλαν κουτοχορτο!το αστειο ειναι οτι τυποι σαν και σας τα χαφτουν ολα καλα και ωραια και αμα ερθει καποιος τρελος(σαν και μενα) και λεει τετοιες μλκιες ουα ουα ουα οτι και καλα τα βγαζω απ το μυαλο μου,δεν ξερω τι λεω και αλλα ωραια.παω στοιχημα οτι ολοι εσεις πριν π.χ δειτε τα βιντεακια απο το τμημα της ομονοιας δεν θα μπορουσατε να διανοηθειτε οτι η καλη ελληνικη αστυνομια βασανιζει μεταναστες!ενα ζητω για τα εθνικιστικα σας χαρακτηριστικα,τα χετε και με το παραπανω.αντε να τα χαιρεστε
Με ενδιαφερει η ακμη και η ευημερια του δικου μου λαου που τον θελω ισχυρο ακμαιο και ευημερευον.
Εθνικισμός είναι κατι άλλο απο το να αγαπάς τον τόπο σου?
Παιδιά εγώ δεν ξέρω τι λέτε εσείς, ξέρω μόνο ότι το παιδί ήταν από την πατρίδα μου, ήταν παλιός αθλητής του πατέρα μου (κολυμβητής) είχε δύο παιδάκια νομίζω, και η ειρωνία είναι ότι πέθανε από πνιγμό, λόγω του Vertigo. Δε με νοιάζει προσωπικά τι σκάτα λέει το γαμοβίντεο, αλλά ένιωσα ντροπή γι αυτό που είδα, και στεναχωρήθηκα παρόλο που με τον Θανάση δεν είχαμε σχέσεις.Στο κάτω κάτω και άσχημα λόγια να μην λέει για το παιδί και την Ελλάδα δεν τραβάει κανένας βίντεο ή φώτο από τις κηδείες δικών τους προσώπων για να τις θυμάται, και να λέει ω τι ωραία κηδεία που ήτανε! Τί να πω, RIP το παλληκάρι...ελαφρό το χώμα που τον σκεπάζει.
το αστειο ειναι οτι τυποι σαν και σας τα χαφτουν ολα καλα και ωραια και αμα ερθει καποιος τρελος(σαν και μενα) και λεει τετοιες μλκιες ουα ουα ουα οτι και καλα τα βγαζω απ το μυαλο μου,δεν ξερω τι λεω και αλλα ωραια.παω στοιχημα οτι ολοι εσεις πριν π.χ δειτε τα βιντεακια απο το τμημα της ομονοιας δεν θα μπορουσατε να διανοηθειτε οτι η καλη ελληνικη αστυνομια βασανιζει μεταναστες!ενα ζητω για τα εθνικιστικα σας χαρακτηριστικα,τα χετε και με το παραπανω.αντε να τα χαιρεστε
Παράθεση από: giorgos_z στις 03/03/08, 00:39το αστειο ειναι οτι τυποι σαν και σας τα χαφτουν ολα καλα και ωραια και αμα ερθει καποιος τρελος(σαν και μενα) και λεει τετοιες μλκιες ουα ουα ουα οτι και καλα τα βγαζω απ το μυαλο μου,δεν ξερω τι λεω και αλλα ωραια.παω στοιχημα οτι ολοι εσεις πριν π.χ δειτε τα βιντεακια απο το τμημα της ομονοιας δεν θα μπορουσατε να διανοηθειτε οτι η καλη ελληνικη αστυνομια βασανιζει μεταναστες!ενα ζητω για τα εθνικιστικα σας χαρακτηριστικα,τα χετε και με το παραπανω.αντε να τα χαιρεστεμεγαλη ιδεα εχεις για τον εαυτο σου...α!! ...και κοψε το matrixP.S. εδω που τα λεμε ολοι ψαχνουν κατι για να μαστουρωσουν... τελικα μου φαινεται οτι προτιμω αυτους που μαστουρωνουν με την σημαια παρα αυτους που μαστουρωνουν με τους μπαφους...φιλακια στους ανοιχτομυαλους με τα καμενα μυαλα!!
Ξεκίνησε από emmaki Δικοί μας στίχοι και ποιήματα
Ξεκίνησε από Mistral Επιστήμη και Τεχνολογία
Ξεκίνησε από GD Δικοί μας στίχοι και ποιήματα
Ξεκίνησε από γεροντας Δικοί μας στίχοι και ποιήματα