Δείτε την σελίδα του kithara.gr στο facebook, στο twitter, και στο youtube
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πολύ καλή κίνηση, αρκεί να μπουν όλα αυτά σε μια μεγαλύτερη κατηγορία ''μουσικά όργανα κι εξοπλισμός''...Κι απ ότι κατάλαβα προς τα κει το πάτε!! Επίσης, κάτι που είχαμε προτείνει πολλά άτομα για τις αγγελίες των μουσικών οργάνων κι εξοπλισμού, αν γίνεται να σπάσουν σε κατηγορίες...Και τέλος, αν γίνεται να δημιουργηθεί μια κατηγορία με reviews!!
Οσο περνανε οι μερες τοσο λιγοτερο μου αρεσει που εχει γινει τοσο τεραστιο το φορουμ σε μεγεθος που ανοιξαν τα faq ...
Παράθεση από: Roufus-King Mob στις 04/03/08, 01:24Οσο περνανε οι μερες τοσο λιγοτερο μου αρεσει που εχει γινει τοσο τεραστιο το φορουμ σε μεγεθος που ανοιξαν τα faq ...Δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει πρόβλημα. Κάθε κατηγορία έχει ένα κουμπάκι +/- μπροστά από τον τίτλο, οπότε μπορείς να κάνεις minimize μία ή περισσότερες (ή και όλες αν θέλεις). Έτσι θα μπορείς να έχεις μια αρχική σελίδα πολύ μικρή σε μέγεθος, ακόμα και μικρότερη από ότι ήταν πριν, και να ανοίγεις μια κατηγορία μόνο όποτε θέλεις να ψάξεις κάτι σχετικό.
Απλα επειδη υπαρχει διαφορετικη κινηση στους πινακες, με ενδιαφερει να εχω συνεχεια ανοιχτο το μουσικα οργανα και εξοπλισμος, αλλα δεν με ενδιαφερει να εχω συνεχεια ανοιχτες ολες τις αλλες κατηγοριες. Αναγκαζομαι ομως να τις εχω και να ειναι τεραστιο το φορουμ για να μην παταω συνεχεαι +/-
Ξεκίνησε από ερεβος « 1 2 » Τα καλύτερα...
Ξεκίνησε από parlats Επιστήμη και Τεχνολογία
Ξεκίνησε από Stergios Kourou Επιστήμη και Τεχνολογία
Ξεκίνησε από FotisKatsanos Επιστήμη και Τεχνολογία
Ξεκίνησε από IBANEZ1982 Μουσικά όργανα και εξοπλισμός
Ξεκίνησε από Und3ad Εκμάθηση – Πρώτα βήματα
Ξεκίνησε από Βραζίλης Δοκιμές και συγκρίσεις μουσικών οργάνων και εξοπλισμού
Ξεκίνησε από never Καταστήματα, αγορά
Ξεκίνησε από Μητσάκος Καταστήματα, αγορά
Ξεκίνησε από freemind Επιστήμη και Τεχνολογία