Δείτε την σελίδα του kithara.gr στο facebook, στο twitter, και στο youtube
Σύνολο ψηφοφόρων: 48
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν βλεπω κανεναν ομως να καταριπτει τα πολιτικα τους επιχειρηματα κι ας του κραζεται ολοι τους συριζεους.
Το θεμα εχει κλεισει εδω και χρονια και μονο η Ελλαδα δεν το χει καταλαβει...Ολοι Μακεδονια τους ξερουν και εσεις καθεστε και χαιρεστε που ο Καραμανλης εκανε βετο!!
Παράθεση από: Libertine στις 20/05/08, 13:33Το θεμα εχει κλεισει εδω και χρονια και μονο η Ελλαδα δεν το χει καταλαβει...Ολοι Μακεδονια τους ξερουν και εσεις καθεστε και χαιρεστε που ο Καραμανλης εκανε βετο!! Ποιός χάρηκε; Αν του βαστούσε του Καραμαλούγκα ας έκανε κι αλλιώς!Και το θέμα θα κλείσει όταν το αποδεχτεί η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων.Ως τότε να χτυπιούνται κάτω δεν πρόκειται να το κατοχυρώσουν το όνομα.
δόξα το θεό ( ουπς κακιά λέξη)
Φρουτοπία να ονομαστούν.
Δεν ξέρω γιατί σβήστηκε, αλλά εγώ θα το ξαναπώ. Φρουτοπία να ονομαστούν.
Παράθεση από: G o t h i c στις 21/05/08, 03:26Δεν ξέρω γιατί σβήστηκε, αλλά εγώ θα το ξαναπώ. Φρουτοπία να ονομαστούν. κάνω παράθεση για να μην τυχόν ξανασβηστεί ΦΡΟΥΤΟΠΙΑ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΟΎΝ
Παράθεση από: SWEET*STRINGS στις 21/05/08, 19:33Παράθεση από: G o t h i c στις 21/05/08, 03:26Δεν ξέρω γιατί σβήστηκε, αλλά εγώ θα το ξαναπώ. Φρουτοπία να ονομαστούν. κάνω παράθεση για να μην τυχόν ξανασβηστεί ΦΡΟΥΤΟΠΙΑ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΟΎΝΌταν ορισεις και τη κυβερνηση της .. φρουτοπιαςπες μας και τη θεση του Ρουχλα!! (ειδωλο)
Παράθεση από: sehaliah στις 23/05/08, 10:13Παράθεση από: SWEET*STRINGS στις 21/05/08, 19:33Παράθεση από: G o t h i c στις 21/05/08, 03:26Δεν ξέρω γιατί σβήστηκε, αλλά εγώ θα το ξαναπώ. Φρουτοπία να ονομαστούν. κάνω παράθεση για να μην τυχόν ξανασβηστεί ΦΡΟΥΤΟΠΙΑ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΟΎΝΌταν ορισεις και τη κυβερνηση της .. φρουτοπιαςπες μας και τη θεση του Ρουχλα!! (ειδωλο) Ο Ρούχλας ήταν σε άλλο παιδικό.. Πες μας τη θέση του Πίκου Απίκου...
Ξεκίνησε από Jimi Pap Συναυλίες, παραστάσεις, εκδηλώσεις
Ξεκίνησε από armagedon Δικοί μας στίχοι και ποιήματα
Ξεκίνησε από Eagle Of Kamelot Συναυλίες, παραστάσεις, εκδηλώσεις
Ξεκίνησε από KYRIAKOYLA123 Αναζήτηση τραγουδιών
Ξεκίνησε από minas11 « 1 2 » Μουσικά νέα και συζητήσεις
Ξεκίνησε από antigoni0011 Μουσικά νέα και συζητήσεις
Ξεκίνησε από myrtovas Δικοί μας στίχοι και ποιήματα
Ξεκίνησε από dinos saurus Μουσικά νέα και συζητήσεις
Ξεκίνησε από angelos_roland Αναζήτηση τραγουδιών
Ξεκίνησε από saved Αναζήτηση τραγουδιών