Δείτε την σελίδα του kithara.gr στο facebook, στο twitter, και στο youtube
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εμεις φτανουμε με το τρενο (εγω & η φίλη μου) στις 7 το πρωι Θεσσαλονικη..!Λογικά θα παμε να αφησουμε τα πραγματα μας στο ξενοδοχειο, να κανουμε & ενα μπανακι να φυγει η μπιχλα και γυρω στις 10 λογικα θα ειμαστε ετοιμες για να ανακαλυψουμε τη συμπροτευουσα!
Τελικά κι εγώ μέσα...
Παράθεση από: Arg0 στις 17/05/08, 07:13Τελικά κι εγώ μέσα... Εσυ να ρθεις απο Παρασκευη για το λαιβ.....
Παράθεση από: έρεβος στις 17/05/08, 12:29Παράθεση από: Arg0 στις 17/05/08, 07:13Τελικά κι εγώ μέσα... Εσυ να ρθεις απο Παρασκευη για το λαιβ..... Έχεις καταλάβει οτι μιλάμε για 24 και 25 του μηνός κι εσείς παίζετε στις 30?
Ηρω, δεν ξερω βεβαια τι εχετε κανονισει με το ξενοδοχειο, αλλα η μερα διαμονης πιανεται απο τις 12 το μεσημερι κ μετα. Δλδ μην πατε εκει πρωι πρωι κ πειτε "θελουμε το δωματιο της κρατησης" γιατι μπορει να σας πει οτι απο τις12 κ μετα θα ναι ετοιμο...κ βρεθειτε προ εκπληξεως.Ενημερωτικα.
Παίζει να'ρθουμε εγώ, η Dee κι ίσως ο crissoliva. Αν τα καταφέρουμε θα'μαστε εκεί.
Παράθεση από: Arg0 στις 17/05/08, 07:13Τελικά κι εγώ μέσα...
Στον κουρεα στειλτε μηνυμα αλλιως δεν παιζει να ενημερωθει.......Τελευταια φορα εμαθε για την συναντηση καμια βδομαδα μετα
θ τν αναλαβω εγω αυτον...
ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΜΑΙΟΥ:ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΦΕ 13:00 ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ-ΚΑΜΑΡΑ
Αει,θα τα πουμε σαββατο,μην παθετε ΚΟΥΡΕΑΣ-overdose απο τωρα!!
εγω το σαββατο στον καφε δεν θα ειμαι γιατι εχω μαθημα στη 1. το προγραμμα μετα τι εχει?
Ακυρο τελικα δουλευω ολο το Σαββατο και την Κυριακη
μπορει να μου εξηγησει κανεις τι γινεται? μαλλον θαρθω κ γω
Κι εμεις για τον καφε μεσα...
Ξεκίνησε από ZeeM (ex-user#123) « 1 2 » Νομικά, διαδικαστικά, οργανωτικά
Ξεκίνησε από Μένια.. Δικοί μας στίχοι και ποιήματα
Ξεκίνησε από mantinada Δικοί μας στίχοι και ποιήματα
Ξεκίνησε από ΧΩΡΙΑΤΗΣ Δικοί μας στίχοι και ποιήματα
Ξεκίνησε από thanasee Εκμάθηση – Πρώτα βήματα
Ξεκίνησε από atav (φλουτσ) Κιθάρα - Μάρκες και τύποι
Ξεκίνησε από Uli Roth Διασκέδαση
Ξεκίνησε από diji grampsas Δικοί μας στίχοι και ποιήματα
Ξεκίνησε από Sensei Αναζήτηση τραγουδιών