Χάσατε το μουσικό όργανό σας ή σας το έκλεψαν; Δηλώστε το εδώ!
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το κράτος τους έδωσε το δικαίωμα. Μια-δύο-δεκατρείς μίζες και όλα γίνονται πραγματικότητα
Πληρώνετε "εισητήριο" στην Αθήνα για να κάνετε μπάνιο σε παραλία ?? Εεεε αυτό δεν το 'ξερα....
Και εννοείται πως εκείνο το μέρος της παραλίας που δεν είναι περιφραγμένο είναι πανβρώμικο...!!!
Και εκτός όλων των άλλων είναι αντισυνταγματικό.Ο καθένας που έχει ένα σπίτι ή οικόπεδο μπροστά από μια παραλία,είναι υποχρεωμένος να αφήνει ελεύθερη πρόσβαση στο κοινό.Οι άνθρωποι αυτοί παρανομούν και κανένας δεν κάνει τίποτα για αυτό.Αίσχος εντελώς δηλαδή.
Δεν μπορω να πω οτι εχω ταλαιπωρηθει, και στη Χαλικιδικη μια χαρα, αρκει να ξερεις που να πας..Μετα το Σταυρο και λιγο πριν την Ολυμπιαδα, αν εχεις διαθεση ,βρισκεις μεχρι και την ''ιδωτικη'' σου παραλια, και περνας μελι...Οσο για την Επανομη, σιγουρα δεν εχει και τις καθαροτερες παραλιες, αλλα υπαρχει αρκετος κοσμος που ειναι ευχαριστημενος στην παραλια κοντα στο ναυαγιο..Περα απο αυτο τι να πω..
Παράθεση από: alexandra* στις 04/05/08, 15:51Δεν μπορω να πω οτι εχω ταλαιπωρηθει, και στη Χαλικιδικη μια χαρα, αρκει να ξερεις που να πας..Μετα το Σταυρο και λιγο πριν την Ολυμπιαδα, αν εχεις διαθεση ,βρισκεις μεχρι και την ''ιδωτικη'' σου παραλια, και περνας μελι...Οσο για την Επανομη, σιγουρα δεν εχει και τις καθαροτερες παραλιες, αλλα υπαρχει αρκετος κοσμος που ειναι ευχαριστημενος στην παραλια κοντα στο ναυαγιο..Περα απο αυτο τι να πω..Βασικά η Επανομή τις καθημερινες λειτουργεί σαν ιδιωτική παραλία Μιλάμε μόνο εμείς και τα καπή των δήμων είμαστε...
Παράθεση από: Mίκα -Ragged Robin στις 04/05/08, 15:52Παράθεση από: alexandra* στις 04/05/08, 15:51Δεν μπορω να πω οτι εχω ταλαιπωρηθει, και στη Χαλικιδικη μια χαρα, αρκει να ξερεις που να πας..Μετα το Σταυρο και λιγο πριν την Ολυμπιαδα, αν εχεις διαθεση ,βρισκεις μεχρι και την ''ιδωτικη'' σου παραλια, και περνας μελι...Οσο για την Επανομη, σιγουρα δεν εχει και τις καθαροτερες παραλιες, αλλα υπαρχει αρκετος κοσμος που ειναι ευχαριστημενος στην παραλια κοντα στο ναυαγιο..Περα απο αυτο τι να πω..Βασικά η Επανομή τις καθημερινες λειτουργεί σαν ιδιωτική παραλία Μιλάμε μόνο εμείς και τα καπή των δήμων είμαστε... Μιλας για τον Ποταμο? που εχει καρεκλες και μπαρ?Εκει στο ναυγιο και καθημερινες εχω παει, τιποτα, τελοσπαντων, μαλλον ξερεις καλυτερα
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ας αξιοποιησουμε αυτο το blog , να οργανωθουμε εμεις εδω στο κιθαρα, να βγουμε στις μαντρωμενες παραλιες για να ΠΑΡΟΥΝΕ ΤΟ ΠΟΥΛΟ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ.
Στη Χαλκιδική πάλι μπορεί να είναι απαίσια γενικά λόγω του τουριστικού οργασμού αλλά υπάρχει μια ποιότητα στις παραλίες μόνο που εκεί υπαρχει το αλλο πρόβλημα! ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΖ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΚΟΝΤΑΡΟΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΠΡΕΛΑ!!! Μιλάμε έλεος!Ειδικότερα Χανιώτη, Πευκοχώρι, Καψόχωρα, Φλογητα,Νικήτη,Βουρβουρου είναι ο υπερπληθυσμός!Πατείς με πατώ σε γίνεται! ΚΑΙ ΚΛΑΣΙΚΑ ο δήμος έχει γεμίσει όλη την παραλία με ενοικιαζόμενες ομπρέλες και ξαπλώστρες!!1ΕΛΕΟΣ!! Αυτές τρωνε όλο το χώρο! Δηλαδή και πάλι , ακόμα και αν δεν υπαρχει αντίτιμο εισόδουμ πάλι θα βρούνε τρόπο να τ'αρπάξουνε!!!
Ξεκίνησε από sofitia Άνθρωπος και ζωή