Δείτε την σελίδα του kithara.gr στο facebook, στο twitter, και στο youtube
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Enigma. Χ α λ λ λ α ρ ά !
Παράθεση από: G o t h i c στις 27/05/08, 01:52Enigma. Χ α λ λ λ α ρ ά ! O Οικονομακης που λεγαμε αν δεν το ξερεις filipaster
Ρε παιδιά 2.900€ για μια stratocaster ο οικονομάκης???!!!Δε λέω, "έργο τέχνης", αλλά πόσο καλύτερη θα είναι από μια deluxe εξ αμερικής???
Έχει λογική αυτό που λέει..Αν δηλαδή η κιθάρα των ονείρων σου με τα χαρακτηριστικά ακριβώς που θέλεις υπάρχει, τότε γιατί να την παραγγείλεις να στην φτιάξουν custom;Αν κατάλαβα καλά..
Αν εγώ θέλω ένα όργανο με σώμα alder και μπράτσο maple, ταστέρια rosewood
Όποιος νομίζει ότι αξίζει να σκάσει 3000 για custom όργανο ας πάει να τα σκάσει.
Αυτόν που θέλει να βάλει τη σιδηρόβεργα των les paul σε μια στρατ(πώς λέγεται είπαμε???).
Παράθεση από: Αυτάρεσκο Καθίκι Isnogood στις 03/06/08, 21:21Αυτόν που θέλει να βάλει τη σιδηρόβεργα των les paul σε μια στρατ(πώς λέγεται είπαμε???). Truss rod λέγεται.
Δίκιο έχεις ρε Καθίκι...Ευτυχώς πάντως που υπάρχει και ο Ντούκας. Custom όργανα για αυτούς που ξέρουν ένα μόνο είδος maple!
Υπάρχει περίπτωση να μπορεί κανείς να φτιάξει custom κιθάρα ή κάτι παρόμοιο που έχω δει να αγοράζουν κομμάτια και να τα συναρμολογούν με λιγότερο από 1000Ε;Όταν αγοράσω κιθάρα, θα δώσω κάτω από 1000Ε.. Δεν είναι ότι έχω ιδιαίτερη κάψα και ματαιοδοξία να έχω custom κιθάρα και δεν έχω και γνώσεις για το τι ξύλα κλπ να διαλέξω, αλλά σκέφτηκα ότι ίσως με την καθοδήγηση παιδιών απ'το φόρουμ που ξέρουν από αυτά να προκύψει στα λεφτά που έχω να διαθέσω κάτι καλύτερο από μία PRS SE ή Epiphone ή Tokai ή ό,τι άλλο θα αγόραζα κανονικά απ'το εμπόριο..Παρεπιπτόντως το θέμα υπάρχει http://forum.kithara.gr/index.php?topic=53914.0
Σε kάποιες LesPaul, αυτό μπαίνει μέσα στο σώμα. Ολες οι ηλεκτρικές έχουν γενικά truss rod.
Ξεκίνησε από l_y_c_o_s Σύνδεσμοι μουσικών οργάνων
Ξεκίνησε από sokob Κιθάρα - Μάρκες και τύποι
Ξεκίνησε από slash28 Κιθάρα - Μάρκες και τύποι
Ξεκίνησε από Rosstrobon Καταστήματα, αγορά
Ξεκίνησε από a7xjoey « 1 2 » Κιθάρα - Μάρκες και τύποι
Ξεκίνησε από mick77 Δικοί μας αυτοσχεδιασμοί και διασκευές
Ξεκίνησε από vagtanplan Κιθάρα - Μάρκες και τύποι
Ξεκίνησε από Consigliere089 Κιθάρα - Μάρκες και τύποι
Ξεκίνησε από fenderakias23 Μουσικά όργανα και εξοπλισμός
Ξεκίνησε από Kosthrash Κιθάρα - Μάρκες και τύποι