Δείτε την σελίδα του kithara.gr στο facebook, στο twitter, και στο youtube
0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για την ακρίβεια λοιπόν, πατάει κάτω ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ υπερτιμημένη Gibson LP που κοστίζει τα υπερδιπλάσια
Παιδιά δεν μπορούμε να λέμε έτσι απλά ότι...."πατάει κάτω οποιαδήποτε gibson!!"Οποιαδήποτε!!!???....think about it...
Χαίρομαι για την ανασκεύαση...Εγω απλά να πω οτι μετά απο κάμποσα χρόνια τριβής μου με ηλ.κιθάρες δεν μπορώ να μπω σε αυτό το σκεπτικό...Τι εννοώ...Σίγουρα αν δεν έχω τα λεφτά να πάρω μια '52 tele reissue θα καταλήξω πχ σε μια μεξικάνικη baja tele...Αυτό όμως θα το κάνω μόνο για οικονομικούς λόγους...Θα ξέρω οτι η κιθάρα που επέλεξα είναι ένας συμβιβασμός ο οποίος μπορεί να με φτάσει ας πούμε στο 80% του ήχου μιας '52 tele...Δεν θα φτάσω σε σημείο να απαξιώ την '52άρα επειδή κοστίζει 1750 ευρώ ,ενω αυτή που πήρα εγώ 600...(σχεδόν τα τριπλάσια δηλαδή)...κι αυτό διότι πλέον γνωρίζω ότι αυτό το 20% που τις χωρίζει είναι (στα δικά μου αυτιά τουλάχιστον) πολύ μεγάλη ηχητική διαφορά!!...Έτσι ούτε για gibson που κοστίζουν πολλά χρήματα θα πω ποτέ: "Δεν είναι καλές γιατί κοστίζουν τα πενταπλάσια απο μια πολύ τίμια γιαπωνέζικη κιθάρα που προσφέρεται σε προσιτή τιμή!"Τώρα, αν έρθει ένας πιτσιρικάς και με ρωτήσει: να πάρω μια tokai loverock με 700-800 ευρώ??.........θα του πώ: Βεβαίως!!...go for it!!Το θέμα όμως είναι να ξέρει τι παίρνει.......κι αν παίξει με μια απο τις "ακριβές" gibson πιστεύω θα το καταλάβει....
Σίγουρα αν δεν έχω τα λεφτά να πάρω μια '52 tele reissue θα καταλήξω πχ σε μια μεξικάνικη baja tele...Αυτό όμως θα το κάνω μόνο για οικονομικούς λόγους...Θα ξέρω οτι η κιθάρα που επέλεξα είναι ένας συμβιβασμός ο οποίος μπορεί να με φτάσει ας πούμε στο 80% του ήχου μιας '52 tele. Δεν θα φτάσω σε σημείο να απαξιώ την '52άρα επειδή κοστίζει 1750 ευρώ ,ενω αυτή που πήρα εγώ 600...(σχεδόν τα τριπλάσια δηλαδή)
...κι αυτό διότι πλέον γνωρίζω ότι αυτό το 20% που τις χωρίζει είναι (στα δικά μου αυτιά τουλάχιστον) πολύ μεγάλη ηχητική διαφορά!!...
Έτσι ούτε για gibson που κοστίζουν πολλά χρήματα θα πω ποτέ: "Δεν είναι καλές γιατί κοστίζουν τα πενταπλάσια απο μια πολύ τίμια γιαπωνέζικη κιθάρα που προσφέρεται σε προσιτή τιμή!"
Τώρα, αν έρθει ένας πιτσιρικάς και με ρωτήσει: να πάρω μια tokai loverock με 700-800 ευρώ??.........θα του πώ: Βεβαίως!!...go for it!! Το θέμα όμως είναι να ξέρει τι παίρνει.......κι αν παίξει με μια απο τις "ακριβές" gibson πιστεύω θα το καταλάβει....
Γιατί τελικά έχω αποφασίσει πόσο θα ήμουν διατεθειμένος να πληρώσω για το λογότυπο της Gibson στο headstock, και σε διαβεβαιώ ότι σίγουρα δεν πρόκειται για τετραψήφιο νούμερο...
Εσείς μετράτε τον ήχο με ευρώ κι εγω με τ'αυτιά μου...
Παράθεση από: groovymood001 στις 13/09/08, 15:05Εσείς μετράτε τον ήχο με ευρώ κι εγω με τ'αυτιά μου... Kαι εγω το ιδιο κανω, και μπορω να πω οτι μια Tokai Loverock Goldtop με Soapbar που ειχε ενας φιλος σπιτι του για κατι μηνες, πραγματικα στα αυτια μου ηχουσε πολυ καλυτερα απο τις περισοτερες (αν οχι ολες) γκιμπσον που εχω ακουσει παιξει
Παράθεση από: Jezus στις 13/09/08, 16:08Παράθεση από: groovymood001 στις 13/09/08, 15:05Εσείς μετράτε τον ήχο με ευρώ κι εγω με τ'αυτιά μου... Kαι εγω το ιδιο κανω, και μπορω να πω οτι μια Tokai Loverock Goldtop με Soapbar που ειχε ενας φιλος σπιτι του για κατι μηνες, πραγματικα στα αυτια μου ηχουσε πολυ καλυτερα απο τις περισοτερες (αν οχι ολες) γκιμπσον που εχω ακουσει παιξει Good for you!!....
Ακριβώς αυτή είναι η διαφωνία μας λοιπόν.Εσείς μετράτε τον ήχο με ευρώ κι εγω με τ'αυτιά μου... Εσείς μιλάτε για καλή σχέση τιμής απόδοσης και εγώ μόνο για απόδοση...
Δεν κανουν τα ρασα τον παπα, ουτε τα λεφτα την κιθαρα. Δηλαδη θα σκασεις τα τριπλασια σε τιμη και τι θα παρεις? Τριπλασιο ηχο? Οχι. Απλα θα παρεις καλυτερη και προσεγμενη κατασκευη, καλυτερο hardware, και ισως εξωτικα υλικα.
Ξεκίνησε από kpk Σύνδεσμοι μουσικών οργάνων
Ξεκίνησε από Frail Τα καλύτερα...
Ξεκίνησε από Ιμπανεζιος « 1 2 » Τα καλύτερα...
Ξεκίνησε από Ioannis Anastassakis Συναυλίες, παραστάσεις, εκδηλώσεις
Ξεκίνησε από Stinky « 1 2 » Κιθάρα - Μάρκες και τύποι
Ξεκίνησε από Ogun-Sotis Κιθάρα - Μάρκες και τύποι
Ξεκίνησε από ploutwnios Μουσικά όργανα και εξοπλισμός
Ξεκίνησε από kopaniamento Κιθάρα - Μάρκες και τύποι
Ξεκίνησε από sakis_patra Κιθάρα - Μάρκες και τύποι
Ξεκίνησε από kkmspm (φλουτσ) Κιθάρα - Μάρκες και τύποι