Χάσατε το μουσικό όργανό σας ή σας το έκλεψαν; Δηλώστε το εδώ!
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
δεν με νοιαζει ο ηχοςουτε αυτος μπορει να πιασει τον δικο μου Αυτες οι ταλενταρες μονο για signature δεν ειναιτοτε τι την πουλας ρε φιλε αφου δεν πιανει τον ηχο σου?για να εχω την κολουπογραφη σου στον τοιχο μου?Αν ειναι δυνατον.
Μακρια απο τα signature μαγκες...καλα οργανα αλλα πολυ το ψεμα!
μα χανεις το νοιμαδεν με νοιαζει ο ηχος του οργανου που εχει περασει απο 20000000 μηχανηματααλλα οταν αγοραζω ενα signature οργανο και τα σκαω χοντρα να ειναι εφαμιλο με αυτο του καλλιτεχνηαλλιως να τα ονομαζουν αλλιως τα οργανα και να μην εχουν υπογραφες γιατι το θεωρο μεγαλη απατη
τοτε τι την πουλας ρε φιλε αφου δεν πιανει τον ηχο σου?για να εχω την κολουπογραφη σου στον τοιχο μου?Αν ειναι δυνατον.
Brent Mason telecaster (valley arts)
Παντως οταν ρωτησαμε τον Gus G. αν η κιθαρα που παιζει ειναι ιδια με την ESP signature ειπε (χωρις να ειναι ουτε αυτος σιγουρος) "νομιζω πως ναι".
Εγώ όσες φορές σχεδόν έχω δει τον Vai σε βίντεο έχει ή την Flo ή την Evo που νομίζω είναι οι ίδιες κιθάρες πάντα και όχι εφεδρικές με ίδια χαρακτηριστικά και έχει πει ότι μία από αυτές (μπορεί και οι δύο) την έχει ξεσκίσει τόσο που κυριολεκτικά κρατιέται ακέραια με κόλλα
Παράθεση από: groovymood001 στις 21/09/08, 14:10Brent Mason telecaster (valley arts)Η Valley Arts δεν ειχε κλεισει? Θυμαμαι ενα μαγαζι στην Αγγλια πριν 7-8 χρονια που ειχα αγορασει τα τελευταια κομματια στο στοκ της και τα εδεινε σε ΟΚ τιμες
Ξεκίνησε από kpk Σύνδεσμοι μουσικών οργάνων
Ξεκίνησε από Frail Τα καλύτερα...
Ξεκίνησε από Ιμπανεζιος « 1 2 » Τα καλύτερα...
Ξεκίνησε από Ioannis Anastassakis Συναυλίες, παραστάσεις, εκδηλώσεις
Ξεκίνησε από Stinky « 1 2 » Κιθάρα - Μάρκες και τύποι
Ξεκίνησε από Ogun-Sotis Κιθάρα - Μάρκες και τύποι
Ξεκίνησε από ploutwnios Μουσικά όργανα και εξοπλισμός
Ξεκίνησε από kopaniamento Κιθάρα - Μάρκες και τύποι
Ξεκίνησε από sakis_patra Κιθάρα - Μάρκες και τύποι
Ξεκίνησε από kkmspm (φλουτσ) Κιθάρα - Μάρκες και τύποι