Χάσατε το μουσικό όργανό σας ή σας το έκλεψαν; Δηλώστε το εδώ!
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχω την εντύπωση οτι κάποιοι ,κυρίως λόγω απειρίας, δεν κατανοούν ακόμα πλήρως την έννοια "ικανός κιθαρίστας"... Επίσης έχουν μπλέξει και λίγο τις εποχές.Είναι σαν να βγάζουμε άχρηστο τον Hendrix επειδή μετά απο 10-15 χρόνια βγήκε ο SRV...Ο οποίος όμως πήρε τον Hendrix και τον "γύρισε ανάποδα"!!Είναι σαν να βγάζουμε άχρηστο τον Blackmore επειδή τα επόμενα 10-15 χρόνια βγήκε ο Malmsteen.....κ.ο.κ.
Βασικα δεν ηταν και τοσο ξεκαθαρο. Αλλα εγω απο οτι καταλαβαινω μας νοιαζει ποιοι ειναι καλοι εκτελεστες και οχι καλοι συνθετες στο παρον θεμα
Ο χειρότερος διάσημος κιθαρίστας;;;;;;O KΛΑΦΤΟΝ
Παράθεση από: Jim_Arpeggiator στις 31/12/08, 21:52Υπαρχουν πολυ κιθαριστες οι οποιοι εχουν γραψει επιτυχιες αλλα ειναι ΚΟΥΛΑΔΙΑ....φανταστητε οτι δεν εχουν γραψει τπτ κ ειναι απλως φιλοι σας που παιζουν κι8αρα...... Ο Michael Romeo...χαλαρα!!!
Υπαρχουν πολυ κιθαριστες οι οποιοι εχουν γραψει επιτυχιες αλλα ειναι ΚΟΥΛΑΔΙΑ....φανταστητε οτι δεν εχουν γραψει τπτ κ ειναι απλως φιλοι σας που παιζουν κι8αρα......
Να ριξω κ εγω ενα ακομα ονομα (και λαδι στη φωτια);;Αφου βεβαια ξεκαθαρισω οτι εγω καταλαβαινω την ερωτηση ως "κιθαριστας" κ οχι "συνθετης", θα τολμησω ενα ονομα:Jimmy Page. Κ το λεω αυτο, επειδη συνιθιζει να αποτελει κιθαριστικο ειδωλο για εμπορικους σκοπους, κατι που αυτοματως τον αναδεικνυει και ως τεχνιτη παραπανω απ οσο του αναλογει (κατ' εμε!). Αντιπαραβαλλω με Gilmour (για παραδειγμα), που ποτε δεν εχει προβληθει ετσι.Συνθετικα, hands off φυσικα, τα σολο του (και οχι μονο) ειναι απ τα καλυτερα που εχουν γραφτει! Ακριβως για τους ιδιους λογους συμφωνω και για τον Slash, και μαλιστα πρωτο απ ολους.. Και η κακια:Τη signature κιθαρα τι τι θελει...
Παράθεση από: buckethead RULES!! στις 04/01/09, 17:53Ο χειρότερος διάσημος κιθαρίστας;;;;;;O KΛΑΦΤΟΝΠαράθεση από: buckethead RULES!! στις 04/01/09, 17:53Ο χειρότερος διάσημος κιθαρίστας;;;;;;O KΛΑΦΤΟΝEric Clapton???
παιδια μη λεμε οτι ειναι κουλος ο slash τωρα...αν ειναι ποτε δυνατόν. όσοι ΔΙΑΣΗΜΟΙ κιθαριστες ειναι κουλοί,δεν έγιναν γνωστοί σαν κιθαρίστες αλλά σαν κατι αλλο. δεν πιστευω λοιπον σε διασημους αχρηστους κιθαριστες αλλα σε διασημους καλλιτεχνες που δε μου λεει κατι η μουσικη τους, ο στιχος τους,το υφος τους κλπ...
Παράθεση από: Garvin στις 06/01/09, 02:45παιδια μη λεμε οτι ειναι κουλος ο slash τωρα...αν ειναι ποτε δυνατόν. όσοι ΔΙΑΣΗΜΟΙ κιθαριστες ειναι κουλοί,δεν έγιναν γνωστοί σαν κιθαρίστες αλλά σαν κατι αλλο. δεν πιστευω λοιπον σε διασημους αχρηστους κιθαριστες αλλα σε διασημους καλλιτεχνες που δε μου λεει κατι η μουσικη τους, ο στιχος τους,το υφος τους κλπ...ναι ρε αλλα το θέμα δεν είναι για αυτό..μιλάμε καθαρά για την τεχνική τους και οχι για την συνθεσή τους.υγ. έχεις καταλάβει οτι γράφειςvisit our space! www.myspace.com/finalactgrσε αυτό κάτω απο το name σου καιVisit our space!www.myspace.com/blackoutgreeceστο άλλο κάτω απο το κείμενό σου? χεχε
Παράθεση από: FendeR. στις 04/01/09, 23:39Παράθεση από: buckethead RULES!! στις 04/01/09, 17:53Ο χειρότερος διάσημος κιθαρίστας;;;;;;O KΛΑΦΤΟΝΠαράθεση από: buckethead RULES!! στις 04/01/09, 17:53Ο χειρότερος διάσημος κιθαρίστας;;;;;;O KΛΑΦΤΟΝEric Clapton??? Ναι
Παράθεση από: buckethead RULES!! στις 05/01/09, 17:11Παράθεση από: FendeR. στις 04/01/09, 23:39Παράθεση από: buckethead RULES!! στις 04/01/09, 17:53Ο χειρότερος διάσημος κιθαρίστας;;;;;;O KΛΑΦΤΟΝΠαράθεση από: buckethead RULES!! στις 04/01/09, 17:53Ο χειρότερος διάσημος κιθαρίστας;;;;;;O KΛΑΦΤΟΝEric Clapton??? ΝαιΤο'χει δηλώσει κι ο Blackmore: "Eric Clapton can't play guitar"
Απορω πως κανενας δεν ανεφερε τον μοναδικο που θα κερδιζε την κατηγορια αυτη ανετα...Axel Rudi Pell. Ο ανθρωπος ειναι κουλος. Παντα ειχε καλους μουσικους στη μπαντα του (πχ Gioelli, Terrana) και παντα αυτος τους κρατουσε πισω με ατσαλο παιξιμο, χαλια phrasing και ηχο... δειτε εδω ενα απο τα κατορθωματα του, μια διασκευη στο temple of the king http://www.youtube.com/watch?v=EZEqeR0ZI8Aκλαιει η μανα του Blackmore...
Παράθεση από: freemind στις 01/01/09, 12:06Πολλοι θα με πουν αιρετικο κι απαραδεκτο, αλλα στο δικο μου αυτι ο Slash ακουγεται "ξεκουρδιστος"..ΙΔιαιτερα μερικα bends του ειναι αλλου για αλλου μερικες φορες ( ιδιαιτερα στα live ). Έχω την αίσθηση οτι υπεύθυνος είναι ένας τύπος ονόματι Jack Daniels!
Πολλοι θα με πουν αιρετικο κι απαραδεκτο, αλλα στο δικο μου αυτι ο Slash ακουγεται "ξεκουρδιστος"..ΙΔιαιτερα μερικα bends του ειναι αλλου για αλλου μερικες φορες ( ιδιαιτερα στα live ).