Χάσατε το μουσικό όργανό σας ή σας το έκλεψαν; Δηλώστε το εδώ!
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Chimaira στις 13/04/09, 16:41MAMATOΣΣΣΣΣΕισαι απογειωτικος ρε φιλε..... Ποπο πολυ groovy η ολη φαση...Τι εχεις κανει να πουμε? ? ? Τα εχεις σπασει ρε μεγαλε........Πορωση ειναι το κομματι, απο τα καλυτερα που εχω ακουσει τον τελευταιαο καιρο.Με μια λεξη λοιπον ΦΟΒΕΡΟΣ ! ! ! ! ευχαριστω πολυ chimaira!!! χαιρομαι που σου αρεσε!!!
MAMATOΣΣΣΣΣΕισαι απογειωτικος ρε φιλε..... Ποπο πολυ groovy η ολη φαση...Τι εχεις κανει να πουμε? ? ? Τα εχεις σπασει ρε μεγαλε........Πορωση ειναι το κομματι, απο τα καλυτερα που εχω ακουσει τον τελευταιαο καιρο.Με μια λεξη λοιπον ΦΟΒΕΡΟΣ ! ! ! !
Θα συμβούλευα όλους να μπείτε να ψηφίσετε ένα από τα τρία μας παλικάρια ή ακόμα καλύτερα και τα τρία αν θέλετε...
πιστευω οτι αμα κανεις αυτο που ειπες μας βλεπω μαζι στα πανηγυρια για live......
Οff και On topic ταυτόχρονα... Θα συμβούλευα όλους να μπείτε να ψηφίσετε ένα από τα τρία μας παλικάρια ή ακόμα καλύτερα και τα τρία αν θέλετε... Μπήκα τώρα και βλέπω ότι έχουν αρχίσει κι αγριεύουν τα πράγματα... Είδα κάτι 80άρες (και δεν εννοώ γυναίκες) εκεί μέσα και το voting άρχισε μόλις χθες...Jim, από 'μενα την πήρες πάντως... Καλή επιτυχία!
Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, δεν είχα διάθεση να ασχοληθώ ιδιαίτερα με τον διαγωνισμό, όμως τελικά έκανα register για να ψηφίσω το συγκεκριμένο κομμάτι. ’κουσα την μεγάλη πλειοψηφία των συμμετοχών (5-10 δεν έχω ακούσει ακόμα) και διαπιστώνω ότι,IMO,το κομμάτι του Jim είναι το καλύτερο, και δεν το λέω επειδή είναι "δικός μας" συμφορουμίτης.... Ξανά μπράβο!!!!!!Επίσης να πώ ότι τα κομμάτια των Flouros και Vretos ανήκουν στα κορυφαία και τα θεωρά σαφώς ανώτερα απο πολλά με περισσότερες ψήφους, πάντα IMO....
Καλά μιλάμε έχω μείνει. Από τη μια τα high gain arpeggios και μετά από 2 sec country, δεν υπάρχεις λέμε!!Στο τέλος τέλος με το talkbox είναι σαν να λές "vote for me" ή μου φαίνεται??
2ον--------------ΝΑΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!...επιτελουςςς καποιος που το καταλαβε!!!!!!!εισαι μεγαλοςςς!!!!!!!!!!
Παράθεση από: Jim_Gkountonas(Arpeggiator) στις 15/04/09, 17:322ον--------------ΝΑΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!...επιτελουςςς καποιος που το καταλαβε!!!!!!!εισαι μεγαλοςςς!!!!!!!!!!Καταγγέλω τον Jim για χρήση υποσυνείδητων μυνημάτων στη μουσική του!!!!Φαντάσου τι θα λέει το κομμάτι αν προσπαθήσω να το παίξω ανάποδα!
Παράθεση από: Arg0 στις 15/04/09, 17:49Παράθεση από: Jim_Gkountonas(Arpeggiator) στις 15/04/09, 17:322ον--------------ΝΑΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!...επιτελουςςς καποιος που το καταλαβε!!!!!!!εισαι μεγαλοςςς!!!!!!!!!!Καταγγέλω τον Jim για χρήση υποσυνείδητων μυνημάτων στη μουσική του!!!!Φαντάσου τι θα λέει το κομμάτι αν προσπαθήσω να το παίξω ανάποδα! λοιπον.....quiz.......τι λεω στο 4:19???
Παράθεση από: Jim_Gkountonas(Arpeggiator) στις 15/04/09, 17:55Παράθεση από: Arg0 στις 15/04/09, 17:49Παράθεση από: Jim_Gkountonas(Arpeggiator) στις 15/04/09, 17:322ον--------------ΝΑΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!...επιτελουςςς καποιος που το καταλαβε!!!!!!!εισαι μεγαλοςςς!!!!!!!!!!Καταγγέλω τον Jim για χρήση υποσυνείδητων μυνημάτων στη μουσική του!!!!Φαντάσου τι θα λέει το κομμάτι αν προσπαθήσω να το παίξω ανάποδα! λοιπον.....quiz.......τι λεω στο 4:19???Guitar Idol 2009 ? Αν δ λες τπτ κ κανουν πουλακια τα αυτια μου παρακαλω οπως ενημερωθω για να το τσεκαρω
Μπράβο άρχοντα!! Πολύ δυνατό κομμάτι και φυσικά τεχνική.. Συνέχισε έτσι Πάντως δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά θα το πω.. Δυστυχώς σε τέτοιους διαγωνισμούς δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος αλλά αυτός που έχει ποστάρει το link του στο πιο μεγάλο forum όσον αφορά αριθμό μελών.. Βέβαια, ποτέ δεν ξέρεις.. Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία
3 σχόλια θα κάνω:1. 2. 3. Μπράβο και καλή επιτυχία!!!!
Ξεκίνησε από Μαργαρίτα Π. Σύνδεσμοι Συγκροτημάτων/Τραγουδιστών
Ξεκίνησε από Joevaicci « 1 2 3 » Μουσικά νέα και συζητήσεις
Ξεκίνησε από Joevaicci Μουσικά νέα και συζητήσεις
Ξεκίνησε από Alex Flouros « 1 2 ... 6 7 » Δικές μας συνθέσεις και τραγούδια
Ξεκίνησε από kostas vretos « 1 2 » Δικές μας συνθέσεις και τραγούδια
Ξεκίνησε από Θοδωρής Μουσικά νέα και συζητήσεις
Ξεκίνησε από theodoropoulos Τρόποι παιξίματος, τεχνικές
Ξεκίνησε από Jim_Gkountonas(Arpeggiator) Μουσικά νέα και συζητήσεις
Ξεκίνησε από Yiannis Papadopoulos Δικοί μας αυτοσχεδιασμοί και διασκευές
Ξεκίνησε από Ioannis Anastassakis Τρόποι παιξίματος, τεχνικές