Χάσατε το μουσικό όργανό σας ή σας το έκλεψαν; Δηλώστε το εδώ!
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σου λεω, το metal zone μου αρεσει πολυ... Και μπορω να φτιαξω απιστευω ευρος ηχων πανω του, απλος χρειαζομαι περισσοτερα απο δαυτα...!
@Απόλλων Ωραιο μου ακουγετε, αλλα το κακο του ειναι πως ειναι δυσκολο να το βρω μεταχειρισμενο... Και οσο να ναι, θα προτιμουσα να δωω 105 και να παρω δυο πεταλια, παρα 1...
@ Απολλων Αυτο ειναι βεβαια ενα +, αλλα οταν παιζεις ενα live, χρονοτριβεις αν ψανχεις συνεχια ρυθμισεις... Αυτο θελω να αποφυγω... (στο μονο Ελληνικο site που το βρηκα εκανε 105). Σαν πεταλι μου αρεσει πολυ, και σιγουρα το εχω στα υποψην, αμα το βρω μεταχειρισμενο το τσιμπαω κατευθειαν, αλλα αν ειναι για καινουργιο, θα το ψαξω λιγο ακομα πρωτα...
Το Vintage Distorsion της Behringer το εχει ακουσει κανεις; Λεει τιποτα η ειναι πολυ φτηνιαρικο;
Περασα απο ενα μαγαζι με μουσικα οργανα, ο τυπος μου προτινε να παρω danelectro... Δεν ειχε κανενα για να ακουσω, αλλα συμφωνα με τα λεγομενα του, για 5 ευρο ειναι καλητερα να παρω αυτο παρα ενα behringer, κατωτερο μεν απο ενα boss, αλλα το boss δεν αξιζει τα παραπανω λευτα... Τι λετε;... Να το σκευτω καθολου, η καλητερα με κλειστα ματια boss; (σκευτικα και το ενδεχομενο να περιμενω λιγο για dist, να δοκιμασω ενα flanger τις behringer η της danelectro να δω γενικοτερα τι λενε ως πεταλια να καταληξω με μεγαλητερη σιγουρια σε ενα dist)
Ξεκίνησε από Lightstringer Εφέ
Ξεκίνησε από Rosstrobon « 1 2 » Εφέ
Ξεκίνησε από Skyliner Εφέ
Ξεκίνησε από rockflea Εφέ
Ξεκίνησε από Player Εφέ
Ξεκίνησε από mystic force Εφέ
Ξεκίνησε από St3ven Εφέ
Ξεκίνησε από David1 Δικές μας συνθέσεις και τραγούδια
Ξεκίνησε από pavelfdr Εφέ
Ξεκίνησε από elfiii2008 Εφέ