Αποστολέας Θέμα: 1ος Διαγωνισμός Τραγουδιού Κιθάρα  (Αναγνώστηκε 47009 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Ο Νέος Κιθαρωδός

 • Administrator
 • Εδώ είναι το σπίτι μου
 • *****
 • Μηνύματα: 3377
 • Φύλο: Άντρας
 • ... και καλό τραγούδι!
  • Προφίλ
  • Κιθάρα
Καλούμε όλα τα δημιουργικά μέλη του Kithara.gr να συμμετέχουν στον πρώτο μας διαγωνισμό τραγουδιού.

Οι συμμετοχές θα γίνονται με τη μορφή έτοιμου ηχογραφημένου τραγουδιού, το οποίο και θα αξιολογηθεί όπως στάλθηκε. Η αξιολόγηση θα αφορά μουσική και στίχους, δηλ. δεν πρόκειται για διαγωνισμό ερμηνείας και μόνο. Δεν θα χρειαστεί να ερμηνεύσετε το τραγούδι σας ζωντανά μπροστά σε κάποια επιτροπή ή στο κοινό για το διαγωνιστικό μέρος. Μετά το διαγωνιστικό μέρος, θα είναι θετικό βέβαια αν διατίθεστε να παρουσιάσετε το τραγούδι σας ζωντανά σε εκδήλωση του Κιθάρα.

Το πρώτο βραβείο του διαγωνισμού είναι ένα τριήμερο στο πανέμορφο Μουσικό Πανδοχείο του Τάσου Ιωαννίδη (http://www.mousikopandoxeio.gr) στη Στενή Ευβοίας, έναν μικρό παράδεισο για κάθε μουσικό και μουσικόφιλο. Συμπεριλαμβάνεται χρήση του στούντιο για δύο μέρες (χωρίς ηχολήπτη).

Τα τραγούδια που θα προκριθούν θα παρουσιαστούν σε έναν ειδικό χώρο στις Σελίδες Καλλιτεχνών μας (music.kithara.gr).

Θα χαρούμε πολύ να ακούσουμε τις πολλές και ωραίες συμμετοχές σας.Όροι Συμμετοχής

1. Οι δημιουργοί, ή οι εκτελεστές του τραγουδιού (τουλάχιστον ένας από αυτούς) θα πρέπει να είναι μέλη του kithara.gr και να έχουν εγγραφεί μέχρι την ημερομηνία προκύρηξης του διαγωνισμού.
2. Κάθε μέλος του kithara.gr μπορεί να συμμετάσχει με ένα μόνο τραγούδι.
3. Για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι απαραίτητη η άδεια όλων των δημιουργών του τραγουδιού (συνθέτη/στιχουργού/ερμηνευτή), αλλιώς η συμμετοχή δεν θεωρείται έγκυρη. Η άδεια αυτή είναι αποκλειστική ευθύνη του συμμετέχοντα, το kithara.gr δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση που δεν υπάρχει η συγκατάθεση από κάποιους από τους δημιουργούς.
4. Σε περίπτωση που έχει χρησιμοποιηθεί δείγμα (sample) από άλλο τραγούδι, χρειάζεται η αντίστοιχη άδεια, αλλιώς η συμμετοχή δεν θεωρείται έγκυρη.
5. Οι δημιουργοί των τραγουδιών δίνουν αυτόματα το δικαίωμα εκτέλεσης του τραγουδιού στις σελίδες του kithara.gr για απεριόριστο χρόνο και χωρίς οικονομικό ή άλλο αντάλλαγμα. Το δικαίωμα αυτό δεν είναι αποκλειστικό, οι δημιουργοί μπορούν να κάνουν οποιαδήποτε άλλη χρήση του τραγουδιού τους θέλουν.
6. Το kithara.gr έχει το δικαίωμα να εκδόσει υλικό φορέα ήχου των βραβευμένων συνθέσεων και τραγουδιών καθώς και ειδικής έντυπης συλλογής στίχων, σε συνεννόηση με τους βραβευμένους δημιουργούς και να διαθέτει αυτά κατά την κρίση του, χωρίς επιπρόσθετες άδειες των συντελεστών τους.
7. Τα τραγούδια δεν θα πρέπει να παραβιάζουν τη νομοθεσία με οποιοδήποτε τρόπο και δεν πρέπει να περιέχουν άμεσα ή έμμεσα διαφημιστικά μηνύματα.
8. Οι στίχοι θα πρέπει να είναι γραμμένοι στην Ελληνική γλώσσα, γίνεται όμως σε μικρό ποσοστό να χρησιμοποιούνται και λέξεις ή φράσεις σε άλλες γλώσσες.
9. Ορχηστρικά (instrumental) κομμάτια δεν γίνονται δεκτά στο διαγωνισμό.
10. Έως και την λήξη της ημερομηνίας συμμετοχής, τα θέματα που αποστέλλονται δεν εμφανίζονται στη σελίδα για την διασφάλιση της αξιοπιστίας και της αμερόληπτης κριτικής.
11. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό γίνεται με την αποστολή προσωπικού μηνύματος σε αυτή τη διεύθυνση (http://forum.kithara.gr/index.php?action=pm;sa=send;u=3,140,197,201,2052). Το μήνυμα θα πρέπει να περιέχει τις πληροφορίες που εμφανίζονται παρακάτω. Η επιτροπή είναι υποχρεωμένη μέσα σε 3 ημέρες να επιβεβαιώσει τη σωστή λήψη της συμμετοχής. Το τραγούδι αποστέλλεται σε μορφή wav (προτεινόμενη) ή mp3 ή ogg σε ανάλυση τουλάχιστον 160kbps. Η κρίση των τραγουδιών θα γίνει αποκλειστικά από αυτή τη μορφή και εκτέλεση του τραγουδιου.
12. Από τη στιγμή της αποστολής και ύστερα δεν επιτρέπονται τροποποιήσεις στο τραγούδι, παρά μόνο με τη σύμφωνη γνώμη της επιτροπής.
13. Καθ’ όλο το διάστημα αποστολής των τραγουδιών τηρείται απόλυτη εχεμύθεια ως προς τις μέχρι στιγμής συμμετοχές. Μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής και αναλόγως του αριθμού της συμμετοχής, τα διαγωνιζόμενα θέματα ελέγχονται από την αρμόδια Κριτική Επιτροπή.
14. Σε περίπτωση έχουν δοθεί λάθος ή ελλειπή στοιχεία για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό, ή δεν έχουν τηρηθεί κάποιοι όροι του διαγωνισμού, η συμμετοχή δεν θεωρείται έγκυρη.
15. Ενστάσεις για οποιαδήποτε θέματα γίνονται δεκτές μόνο μέσω αποστολής ηλεκτρονικού μηνύματος προς την Οργανωτική Επιτροπή και όχι μέσω δημοσιεύσεων στο φόρουμ ή αλλού.
16. Το kithara.gr διατηρεί κάθε δικαίωμα τροποποίησης στους όρους του διαγωνισμού, με στόχο πάντοτε την αμερόληπτη και ομαλή διεξαγωγή και την αποφυγή οποιωνδήποτε προβλημάτων. Οι κανονισμοί και οι οποιαδήποτε μετατροπή τους θα πρέπει να γνωστοποιούνται από τις αντίστοιχες ιστοσελίδες.
17. Το kithara.gr δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε μη επιθυμητή χρήση των τραγουδιών από τρίτους.
18. Ως τελευταία ημερομηνία υποβολής συμμετοχών ορίζεται η 16 Δεκεμβρίου 2009. Παράταση: 23 Δεκεμβρίου 2009.
19. Η αποστολή της δήλωσης συμμετοχής του διαγωνισμού, σημαίνει την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των άρθρων και παραγράφων του παρόντος κανονισμού, καθώς και των διαδικασιών αξιολόγησης, βράβευσης και προώθησης – διαφημιστικής προβολής των διαγωνιζομένων θεμάτων.
« Τελευταία τροποποίηση: 16/12/09, 21:29 από Ο Νέος Κιθαρωδός »
Όσο πιο πολύ σου αρέσει η μουσική, τόσο πιο πολλή μουσική σου αρέσει...

Αποσυνδεδεμένος Ο Νέος Κιθαρωδός

 • Administrator
 • Εδώ είναι το σπίτι μου
 • *****
 • Μηνύματα: 3377
 • Φύλο: Άντρας
 • ... και καλό τραγούδι!
  • Προφίλ
  • Κιθάρα
Απ: 1ος Διαγωνισμός Τραγουδιού Κιθάρα
« Απάντηση #1 στις: 16/11/09, 01:02 »
Στην κριτική επιτροπή μας τιμούν με την παρουσία τους οι παρακάτω (αλφαβητικά):

- Γιώργος Γκαβογιάννης: Διπλωματούχος στην τούμπα στο Απωλλώνειο ωδείο, μέλος της ΑΕΠΙ και της ΕΡΑΤΩ, κρουστός των Πυξ-Λαξ και των ΕΤΣΙ, έχει εργαστεί σε πολλούς μουσικούς χώρους και είναι μαέστρος στην έντεχνη και λαϊκή ορχήστρα του πολιτιστικού κέντρου εργαζομένων ΟΤΕ ν. Αττικής.
- Θάνος Θανάσης: Πτυχιούχος πιανίστας και μαέστρος χορωδιών.
- Τάσος Ιωαννίδης: Συνθέτης, μουσικός, με σπουδές στην κιθάρα και την σύνθεση μουσικής κινηματογράφου. Εχει γράψει μουσική για πάνω από 20 θεατρικές παραγωγές και έχει συνεργαστεί με τη Συμφωνική Ορχήστρα της Μελβούρνης. Εχει διατελέσει ακόμα μόνιμος συνθέτης του Κρατικού Θεατρικού Οργανισμού της Μελβούρνης, καλλιτεχνικός διευθυντής στο φεστιβάλ «Αντίποδες» της πόλης και σύμβουλος στο υπουργείο Καλών Τεχνών της Αυστραλίας. Είναι ιδιοκτήτης και διευθυντής του Μουσικού Πανδοχείου.
- Γιώργος Καλαϊτζόγλου: Καθηγητης μπάσου (κλασικού και ηλεκτρικού) και καθηγητης φωνητικής στο Πειραϊκό Ωδείο και με πλούσια συμμετοχή στην ελληνική δισκογραφία.
- Τάσος Οικονόμου: Ποιητής-στιχουργός πολλών τραγουδιών των Σπύρου Παπαβασιλείου, Γιώργου Χατζηνάσιου, Κώστα Τουρνά κ.α. Τραγούδια του εχουν τραγουδήσει ο Γιάννης Πάριος, ο Αντώνης Καλογιάννης, ο Δήμήτρης Μητροπάνος, η Δούκισσα, η Λίτσα Διαμάντη και πολλοί άλλοι.
- Κώστας Παπαϊωάννου: Συνθέτης, τραγουδοποιός, ντράμερ των Poll και των Cinquetti, έχει κάνει συνεργασίες με Κώστα Τουρνά, Σταύρο Λογαριδη, Robert Williams με τους Poll και με τον Μικη Θεοδοράκη. Ζει και εργάζεται στη Φρανκφούρτη.
- Arg0 (εκ μέρους του Κιθάρα)
- Θοδωρής (εκ μέρους του Κιθάρα)

Έργο της επιτροπής είναι η τελική αξιολόγηση των τραγουδιών και η ανάδειξη των 1ου, 2ου, 3ου καθώς και των δύο αναπληρωματικών. Η κρίση της επιτροπής θεωρείται τελεσίδικη, ενστάσεις για την κρίση και το έργο αυτής της επιτροπής δεν λαμβάνονται υπόψη, καθώς η τελική αξιολόγηση θα γίνει με κριτήρια που η σύνθεση της ίδιας θα καθορίσει. Η επιτροπή δεν είναι υποχρεωμένη να δικαιολογήσει τα κριτήρια με τα οποία επέλεξε κάποια τραγούδια.


Βραβεύσεις

Απονέμονται το
1ο βραβείο καλύτερου τραγουδιού,
2ο βραβείο καλύτερου τραγουδιού και
3ο βραβείο καλύτερου τραγουδιού.
Τα βραβεία θα δοθούν στους νικητές σε ειδική εκδήλωση και θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως συνοδευτικά σε βιογραφικά σημειώματα, αποδεικτικά κ.λ.π.


Οργανωτική Επιτροπή

Την ευθύνη για την στελέχωση της φέρουν οι διαχειριστές του Kιθάρα.gr. Τα μέλη που την απαρτίζουν είναι:
- Βραζίλης
- Θοδωρής
- parlats
- FSL
- freemind
- vangelis


Αρμοδιότητες και καθήκοντα οργανωτικής επιτροπής

1) Η αποδοχή και υιοθέτηση των βασικών αρχών που διέπουν τον διαγωνισμό.
2) Η αποστολή των Δελτίων Τύπου και η δυνατόν μεγαλύτερη γνωστοποίηση της διαδικασίας.
3) Η εποπτεία και η σαφής τήρηση των άρθρων και παραγράφων του κανονισμού συμμετοχής.
4) Ο έλεγχος των συμμετοχών ως προς την εγκυρότητα που προκύπτει από τον κανονισμό.
5) Η αποστολή απαντητικού μηνύματος επαλήθευσης στους συμμετέχοντες.
6) Η σύνθεση της κριτικής επιτροπής και διεκπεραίωση της αλληλογραφίας με αυτήν.
7) Εξέταση των πιθανών ενστάσεων και αποστολή του αιτιολογικού απόρριψης πιθανών θεμάτων.
 
Τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής μπορούν να συμμετέχουν ισότιμα στο διαγωνιστικό σκέλος, δεν έχουν όμως την δυνατότητα ψήφου κατά την φάση της βαθμολογίας.


Δήλωση συμμετοχής

Δηλώνω υπεύθυνα ότι έλαβα γνώση των όρων του διαγωνισμού και συμφωνώ με αυτούς.
Ονοματεπώνυμο:
Όνομα μέλους στο Kithara.gr:
E-Mail (δεν θα δημοσιευτεί στο κοινό):
Τηλέφωνο (δεν θα δημοσιευτεί στο κοινό):
Ονοματεπώνυμο ερμηνεύτριας / ερμηνευτή ή μελών συγκροτήματος:
Ονοματεπώνυμο συνθέτη:
Ονοματεπώνυμο στιχουργού:
Σύνδεσμος (link) στον οποίο είναι αποθηκευμένο το τραγούδι:
« Τελευταία τροποποίηση: 16/11/09, 10:52 από Ο Νέος Κιθαρωδός »
Όσο πιο πολύ σου αρέσει η μουσική, τόσο πιο πολλή μουσική σου αρέσει...

Αποσυνδεδεμένος Θοδωρής

 • Κιθαροσυντονιστής
 • Εδώ είναι το σπίτι μου
 • *****
 • Μηνύματα: 1703
 • Φύλο: Άντρας
 • ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΜΟΥΣΙΚΗ
  • Προφίλ
Απ: 1ος Διαγωνισμός Τραγουδιού Κιθάρα
« Απάντηση #2 στις: 16/11/09, 16:45 »
Περιμένουμε τις δημιουργίες σας και σας ευχόμαστε  καλή επιτυχία .

Αποσυνδεδεμένος nead

 • Περαστικός
 • *
 • Μηνύματα: 17
  • Προφίλ
Απ: 1ος Διαγωνισμός Τραγουδιού Κιθάρα
« Απάντηση #3 στις: 18/11/09, 17:55 »
Αχ βρε παιδια, μετα θα απορειτε τι πηγε στραβα, γιατι δεν μας εμπιστευτηκαν κ.λ.π.
Πολλή ασαφεια και δεν ξερω αν αυτό ηταν προσδοκομενο ή ετσι απλά προεκυψε. Επιειδη δεν θελω να ειμαι ασαφής απολογουμαι…
 Π.χ. και οι τρεις δημιουργοι θα πανε στο τριημερο ή μονο ο ερμηνευτης-τρια; ή ολο το γκρουπ; Αυτό τι ημερομηνες θα είναι;
Η διαρκεια των τραγουδιών; Εως πόσα λεπτά θα είναι;  Το υφος; Παραδοσιακά δεχεστε να κριθούν μαζι με λαικά ή ροκ;  Ποιο θα είναι το καλυτερο; Από τον γενικό ασαφή χώρο;  Πως γινετε να υπαρχει ένα μέλος και στην οργανωτικη επιτροπή και στην κριτικη; Στοιχιωδης αρχές ασυμβιβαστου!  Αχ!!
Τα μελη της επιτροπης συμμετεχουν αλλα δεν βαθμολογουν κατά την φάση της βαθμολογίας!!! Ποια φάση; Αν εννοειτε της κριτικης επιτροπης τοτε γιατι να συμμετεχουν; Και τι ακριβως θα κανουν; Εκτος αν εννοειτε π.χ. βαθμολογια μελων που δεν ειδα να την προβλεπετε. Επίσης η διαφημιστική  προβολή  των διαγωνιζομένων θεμάτων ποια θα είναι;;; μιας και λιγο πιο πανω λετε πως αυτά θα είναι απορρητα;;; Αρκουν αυτά; Γιατι να εμπιστευθούμε μια διαδικασία που δεν ευθυνετε για την μεταδοση των τραγουδιών μας από τριτους;; για να μπουν σε μια σελιδα στο music kithara; Πρωτοεμφανιζομενα; Παλια; Τι ειδους τραγουδια;  Καθενος ειναι δικαιωμα να συμμετεχει η οχι. Ο κάθε ενας μπορει να κρινει όμως λιγο περισσοτερη ακριβεια από μερους σας, θα επειθε πως νοιαζεστε ουσιαστικα για ότι προτεινετε και μας καλειτε να συμμετεχουμε. Αυτα τα λιγα απο μενα,δεν πεισατε και λυπαμαι.

Αποσυνδεδεμένος Θοδωρής

 • Κιθαροσυντονιστής
 • Εδώ είναι το σπίτι μου
 • *****
 • Μηνύματα: 1703
 • Φύλο: Άντρας
 • ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΜΟΥΣΙΚΗ
  • Προφίλ
Απ: 1ος Διαγωνισμός Τραγουδιού Κιθάρα
« Απάντηση #4 στις: 18/11/09, 23:59 »
Δεν νομίζω κατ αρχήν να υπάρχει ασυμβίβαστο στο να είναι το ίδιο άτομο στην οργανωτική επιτροπή και στην κριτική επιτροπή .Αφου όπως θα διάβασες φαντάζομαι με λεπτομέρεια στην ανακοίνωση άλλες αρμοδιότητες έχει η μία και άλλη η άλλη και για την καλλίτερη οργάνωση και σύνδεση της κριτικής επιτροπής με τον χώρο μας και καλλίτερο συντονισμό ,κρίθηκε απαραίτητη η συμμετοχή .Οσον αφορά την διάρκεια των τραγουδιών δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος περιορισμός ,αφού η σωστή χρονική διάρκεια καθορίζεται συνήθως απο το μέγεθος του στίχου .Βέβαια είναι νομίζω φανερό ,ότι πολύ μεγάλα σε διάρκεια τραγούδια (πολύ πάνω απο το συνηθισμόνο χρόνο 3-4 λεπτών )γίνονται  κουραστικά (εκτος αν πρόκειται για αριστουργήματα .
Το αντικείμενο της κριτικής επιτροπής καθορίζεται σαφέστατα και δεν νομίζω να χρειάζεται περρισσότερη εξήγηση (προσεξέ το λίγο καλλίτερα .)
Η διαφημιστική προβολή των διαγωνιζόμενων θεμάτων θα είναι μέσω του kithara.gr ,μετά βέβαια απο τον διαγωνισμό .
Το kithara .gr πάντα μέχρι τώρα έχει να επιδείξει υπευθυνότητα ,συνέπεια και αντικειμενικότητα και όλοι όσοι ζούν απο κοντά αυτό τον χώρο το ξέρουν .Είσαι νέος ακόμα και δεν μας έχεις γνωρίσει .Καιρός είναι να γίνει και αυτό και τότε θα μας εμπιστευθείς και εσύ και θα πειστείς .

Αποσυνδεδεμένος MACMISIAS

 • Εδώ είναι το σπίτι μου
 • *****
 • Μηνύματα: 1915
 • Φύλο: Άντρας
 • ΣΚΑΤΑ...
  • Προφίλ
  • www.myspace.com/meresmakis
Απ: 1ος Διαγωνισμός Τραγουδιού Κιθάρα
« Απάντηση #5 στις: 19/11/09, 01:47 »
Αυτό με τη διάρκεια πάντως κατά τη ταπεινή μου άποψη, δεν πρέπει να επηρεάζει γιατί 3.30 λεπτά όριο βάζουν στη Eurovision...Εδώ επειδή πολλοί ασχολούμαστε και με το rock ,το rock έχει πολύ μεγαλύτερους μέσους όρους όσον αφορά το χρόνο...Και μου φαίνετε λίγο άδικο να λέμε ότι ένα μεγάλο χρονικά τραγούδι θα πρέπει να είναι αριστούργημα για να μπορέσει να "νικήσει" ένα 3λεπτο ας πούμε, που θα έχει περισσότερες πιθανότητες έστω και σαν πολύ καλό...Αν βαριόμαστε να ακούσουμε, τότε μάλλον κάτι δεν πάει καλά και με μας και με το διαγωνισμό...
"Θέλω ν' αλλάξω το κόσμο Μάνα- Παιδί μου δεν υπάρχει τόσο μεγάλη πάνα..."
www.myspace.com/meresmakis
www.myspace.com/meresmeres
http://mikriellinikiistoria.blogspot.com/

Αποσυνδεδεμένος Θοδωρής

 • Κιθαροσυντονιστής
 • Εδώ είναι το σπίτι μου
 • *****
 • Μηνύματα: 1703
 • Φύλο: Άντρας
 • ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΜΟΥΣΙΚΗ
  • Προφίλ
Απ: 1ος Διαγωνισμός Τραγουδιού Κιθάρα
« Απάντηση #6 στις: 19/11/09, 14:43 »
Νομίζω ότι γράφω < πολύ πάνω απο 3-4 λεπτά > .Δεν νομίζω ότι ότι είναι θέμα αν βαριόμαστε ή όχι ,(άλλωστε δεν έχουμε δείξει τέτοια δείγματα ) .

Αποσυνδεδεμένος nead

 • Περαστικός
 • *
 • Μηνύματα: 17
  • Προφίλ
Απ: 1ος Διαγωνισμός Τραγουδιού Κιθάρα
« Απάντηση #7 στις: 21/11/09, 18:53 »
Δεν ξερω τι ειναι αυτο που σε κανει να μην βλεπεις το περι ασυμβιβαστου.
Εξηγησε πως ανωνυμες συμμετοχες θα φτασουν στην κριτικη επιτροπη, οταν δυο τουλαχιστον μελη αυτης θα γνωριζουν ονοματα και κάθε στοιχειο των θεματων; Εθελοτυφλουμε; Ειστε δυο στην οργανωτικη επιτροπη που θα μας απαντησετε κιολας οτι παραλαβατε την συμμετοχη μας, που θα χει ονοματα τηλεφωνα κ.λ.π. και θα πατε στην κριτικη με αμνησια; Αυτο λεγετε ασυμβιβαστο!!
Απευθυνομαι σε καθε υπευθυνο απο εσας. Αν αυτο δεν είναι ασυμβιβαστο τοτε ποιο ειναι; Ανωνυμια συμμετοχης τι σημαινει και για ποιους, αν οχι για την κριτικη επιτροπη;
Εκτος από τα πολλα <δεν νομιζω> που δεν είναι υπευθυνες απαντησεις. Σε εμενα είναι αδιαφορο τι νομιζεις, ως ανθρωπος. Ως υπευθυνου σε ρωτω. Λες πιο κατω ότι δεν εχετε δειξει τετοια δειγματα,(περι βαρεμαρας)  όμως προκειτε για τον 1ο διαγωνισμο! Που να τα ειχατε δειξει; Στον προηγουμενο που δεν ειχε γινει ή γενικοτερα στο φορουμ; Αυτο ειναι ασχετο.
Για ολα τα υπολοιπα ποτε θα υπαρξει απαντηση; Μετα την ληξη θα ναι ματαιο κι οχι νομιζω ή δεν νομιζω. Υπευθυνες απαντησεις. Επίσης δεν εχει καμια σημασια αν εγω ειμαι νεος εδω, για τον διαγωνισμο ηρθα οπως πιστευω κι αλλοι.

Αποσυνδεδεμένος Θοδωρής

 • Κιθαροσυντονιστής
 • Εδώ είναι το σπίτι μου
 • *****
 • Μηνύματα: 1703
 • Φύλο: Άντρας
 • ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΜΟΥΣΙΚΗ
  • Προφίλ
Απ: 1ος Διαγωνισμός Τραγουδιού Κιθάρα
« Απάντηση #8 στις: 21/11/09, 20:10 »
Λοιπάμαι ,αλλά η δεν καταλαβαίνεις αυτά που ρωτάς ,η κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις και θέλεις απλώς να δημιουγρείς προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν .Θα προσπαθήσω   να σου εξηγήσω άλλη μια φορά   όσα δεν μπόρεσες να καταλάβεις απο την αναλυτική ανακοίνωση και τους σαφέστατους κανονισμούς (που ισχύουν σχεδόν παντού ).Η οργανωτοκή επιτροπή συγκεντρώνει τις υποψηφιότητες ,βλέπει την ορθότητα των στοιχείων ,την μορφή εγγραφής των κομματιών και ότι άλλο λένε οι κανονισμοί και αφού λήξει η ημερομηνια θα τα παραδώσει στην κριτική επιτροπή (που για οργανωτικούς και τυπικούς λόγους είναι και μέλος της οργανωτικής ) ,η οποία με καθαρά καλλιτεχνικά κριτήρια θα ακούσει ,ο καθένας ξεχωριστά τα τραγούδια και στο τέλος θα συνεδριάσουν για να αποφασίσουν .Οι συμμετοχές δεν είναι ανώνυμες στην οργανωτική επιτροπή (άλλωστε πρέπει να ελεγχούν στοιχεία και έλεγχος ).Επειδή δεν ξέρεις την πορεία και τις δραστηριότητες του kithara.gr ,δεν ξέρεις ότι έχουν γίνει μέχρι τώρα 2 cd με τραγούδια των μελών και υπήρχε πάλι κριτική επιτροπή για να επιλέξει απο τα πολλά που είχαν παραληφθεί τα καλλίτερα ,για εγγραφή και άρα υπάρχουν προηγούμενα κουραστικων επιλογών και ακουσμάτων για πολύ καιρό ,χωρίς την παραμικρή βαρεμάρα απεναντίας με μεγάλη χαρά και αγάπη  για τις δημιουργίες των μελών μας .
Τώρα νομίζω ότι δεν θα ήταν κακό να είχες καλοπροαίρετο τρόπο και όχι τόσο επιθετικό χωρίς να ξέρεις τι γίνεται εδω και πώς .
Νομίζω ότι αν διαβάσεις με καλή πίστη όσα γράφω θα πήρες ακριβείς απαντήσεις .
« Τελευταία τροποποίηση: 25/11/09, 21:23 από Θοδωρής »

Αποσυνδεδεμένος nead

 • Περαστικός
 • *
 • Μηνύματα: 17
  • Προφίλ
Απ: 1ος Διαγωνισμός Τραγουδιού Κιθάρα
« Απάντηση #9 στις: 24/11/09, 18:29 »
Κι εγω με την σειρα μου λυπαμαι για την λυπη σου και είναι το μονο που μπορω να κανω. Θελω να σου δημιουργησω προβλημα εκει που δεν υπαρχει; και κανω πως δεν καταλαβαινω; Τι ακριβως; Τα περι ασυμβιβαστου;
Σου αντιγραφω στη συνεχεια ερωτηματα από το πρωτο ποστ που μαλλον σου περασαν απαρατηρητα, μιας και ηταν πιο βασικο να δικαιολογησεις με < νομιζω> και <ότι ετσι γινεται παντου> οσα εγω θεωρησα <ασυμβιβαστα> 


Π.χ. και οι τρεις δημιουργοι θα πανε στο τριημερο ή μονο ο ερμηνευτης-τρια; ή ολο το γκρουπ;
Αυτό τι ημερομηνες θα είναι;
Η διαρκεια των τραγουδιών; Εως πόσα λεπτά θα είναι; 
Το υφος; Παραδοσιακά δεχεστε να κριθούν μαζι με λαικά ή ροκ;  Ποιο θα είναι το καλυτερο;
Από τον γενικό ασαφή χώρο; 
Πως γινετε να υπαρχει ένα μέλος και στην οργανωτικη επιτροπή και στην κριτικη;
Τα μελη της επιτροπης συμμετεχουν αλλα δεν βαθμολογουν κατά την φάση της βαθμολογίας!!! Ποια φάση;
Αν εννοειτε της κριτικης επιτροπης τοτε γιατι να συμμετεχουν; Και τι ακριβως θα κανουν; Εκτος αν εννοειτε π.χ. βαθμολογια μελων που δεν ειδα να την προβλεπετε.

Όταν τα διαβασεις, μια τοση δα μκρουλα συγγνωμη ισως να χρειαζετε όχι σε εμενα προσωπικα γιατι δεν με ξερεις και δεν την εχω αναγκη,  αλλα σε οσους θα θελαν να συμμετεχουν.

Με πολλη καλη πιστη ρωτω, γιατι θα πρεπει να απολογηθω για αυτην;

Αποσυνδεδεμένος Bάγια

 • Εδώ είναι το σπίτι μου
 • *****
 • Μηνύματα: 620
 • Φύλο: Γυναίκα
 • www.vagiapapapostolou.gr
  • Προφίλ
Απ: 1ος Διαγωνισμός Τραγουδιού Κιθάρα
« Απάντηση #10 στις: 24/11/09, 20:16 »
Η οργάνωση, η σωστή διεξαγωγή και η περαίωση ενός διαγωνισμού είναι σοβαρές και όχι εύκολες υποθέσεις. Θέλουν πολλή δουλειά, συντονισμό κλπ. Όπως ξανα είπα, εύχομαι οι συμμετοχές να είναι πολλές, αξιόλογες και όλα να πάνε ρολόι με το διαγωνισμό. Ήθελα όμως να πω πως πράγματι (όπως με τον δικό του τρόπο λέει και ο nead), λίγη σαφήνεια παραπάνω θα ήταν πολλή χρήσιμη. Έγιναν κάποιες ερωτήσεις από ένα μέλος και εξακολουθούν (μετά από μέρες) να μένουν αναπάντητες. Δεν φταίει λοιπόν το μέλος που επανέρχεται…και επαναλαμβάνετε…και ξαναρωτάει! Γιατί δεν του απαντάτε απλά και όμορφα,  να τελειώνουμε με αυτά τα ποστ που στο τέλος θα καταλήξουν σε αντιπαράθεση, αν δεν έχουν καταλήξει ήδη.
Τέλος, σχετικά με το «ασυμβίβαστο» το οποίο αναφέρθηκε, ας μην παίζουμε με τις λέξεις. Λαικά θα το πω. Δεν χτυπάει καλά ένα μέλος της οργανωτικής επιτροπής να είναι και μέλος της κριτικής επιτροπής. Πώς να το κάνουμε! Είναι απλό.

Αποσυνδεδεμένος Θοδωρής

 • Κιθαροσυντονιστής
 • Εδώ είναι το σπίτι μου
 • *****
 • Μηνύματα: 1703
 • Φύλο: Άντρας
 • ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΜΟΥΣΙΚΗ
  • Προφίλ
Απ: 1ος Διαγωνισμός Τραγουδιού Κιθάρα
« Απάντηση #11 στις: 24/11/09, 20:55 »
Το ξαναλεω ,φαντάζομαι για τελευταία φορά .Το μέλος της οργανωτικής επιτροπής (δηλαδή εγώ ) που θα συμμετέχω στην κριτική επιτροπή ,όπως αναφέρω και πιο πάνω θα έχω τον ρόλο της σύνδεσης της μιας επιτροπής με την άλλη για θέματα οργάνωσης ,ελέγχου των διαδικασιών (σύμφωνα με τους κανονισμούς ),μεταφοράς των τραγουδιών στα μέλη της επιτροπής ,πιθανή τροποποίηση της μορφής επεξεργασίας mp3 ,wav ,η κάποια άλλη που θα μπορούσε να δεχθει κάποιο μέλος της και ότι άλλο διαδικαστικό προκείψει .Γράφουμε πουθενά ότι θα έχω δικαίωμα ψήφου;;Και πως θα μπορούσε να γίνει αυτό ;;; Δεν μετράτε τα ατομα να δειτε ότι είναι ζυγός αριθμός ;;;Θα μπορούσε επιτροπή να είναι έτσι ;;Πως θα υπήρχε πλειοψηφία ;
Για το είδος των τραγουδιών ,δεν βλέπω που μπορεί να υπάρξει πρόβλημα .Γράφουμε διαγωνισμός ροκ τραγουδιού η τι άλλο ;Ο καθένας μπορεί να στείλει ότι είδος θέλει και η κριτική επιτροπή θα κρίνει με την καλλιτεχνική αξία του καθενός .Αλλωστε η ποιότητα των μελών και η ευρύτητά τους δείχνει πλήρη αμεροληψία .Για την διάρκεια εχω γράψει και παραπάνω .
Για το 1 βραβείο  ,τις ημερομηνίες θα τις καθορίσουν ο /οι νικητής /ες σε συννενόηση με τον ιδιοκτήτη .Θα μπορούσαμε να βάλουμε ημερομηνίες διαμονής ;Γίνεται πουθενά αυτό; Ξέρουμε τον ελεύθερο χρόνο και πότε μπορεί ο καθένας νικητής/ες  ;
Δεν νομίζω ότι κάποια πράγματα είναι αυτονόητα και δεν χρειάζονται τόσο μεγάλες αναλύσεις ,η χρειάζονται για κάποιους ;
« Τελευταία τροποποίηση: 24/11/09, 21:22 από Θοδωρής »

Αποσυνδεδεμένος Ο Νέος Κιθαρωδός

 • Administrator
 • Εδώ είναι το σπίτι μου
 • *****
 • Μηνύματα: 3377
 • Φύλο: Άντρας
 • ... και καλό τραγούδι!
  • Προφίλ
  • Κιθάρα
Απ: 1ος Διαγωνισμός Τραγουδιού Κιθάρα
« Απάντηση #12 στις: 25/11/09, 21:05 »
Το δωμάτιο στο μουσικό πανδοχείο θα είναι ένα, δυστυχώς δεν υπάρχει η δυνατότητα για περισσότερα, ο χώρος έχει συνολικά μόνο 9 δωμάτια και είναι σχεδόν πάντα πλήρης. Από την άλλη πλευρά, ένα συγκρότημα μπορεί να έχει και 4 και 5 ή και περισσότερα μέλη, δεν είναι δυνατόν να το προβλέψουμε εκ των προτέρων, σε αυτή την περίπτωση μπορούν να μοιραστούν μεταξύ τους το όφελος, με όποιο τρόπο βρίσκουν πιο βολικό.

Η διάρκεια και το είδος των τραγουδιών δεν καθορίζονται εκ των προτέρων (δεν υπάρχει δηλ. περιορισμός) και ούτε υπάρχει προτιμώμενο είδος τραγουδιών.

Επίσης, λέμε ότι "Τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής μπορούν να συμμετέχουν ισότιμα στο διαγωνιστικό σκέλος, δεν έχουν όμως την δυνατότητα ψήφου κατά την φάση της βαθμολογίας.". Συμμετέχουν δηλαδή για διεκπεραιωτικούς λόγους, αλλά δεν μπορούν να επηρεάσουν το αποτέλεσμα, άρα δεν μπορούν να μεροληπτήσουν.
Όσο πιο πολύ σου αρέσει η μουσική, τόσο πιο πολλή μουσική σου αρέσει...

Αποσυνδεδεμένος Θοδωρής

 • Κιθαροσυντονιστής
 • Εδώ είναι το σπίτι μου
 • *****
 • Μηνύματα: 1703
 • Φύλο: Άντρας
 • ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΜΟΥΣΙΚΗ
  • Προφίλ
Απ: 1ος Διαγωνισμός Τραγουδιού Κιθάρα
« Απάντηση #13 στις: 26/11/09, 16:09 »
Εχουν αρχίσει και έρχονται συμμετοχές .Καλή συνέχεια ..

Αποσυνδεδεμένος tinios

 • Θαμώνας
 • ***
 • Μηνύματα: 103
  • Προφίλ
  • ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΤΕΡΑ
Απ: 1ος Διαγωνισμός Τραγουδιού Κιθάρα
« Απάντηση #14 στις: 02/12/09, 16:11 »
Θα ήθελα παρακαλώ μια διευκρίνηση.
Στέλνοντας σαν μέλος ένα τραγούδι που έχω γράψει τους στίχους, απαγορεύεται σε άλλο μέλος να στείλει άλλο τραγούδι σε δικούς μου στίχους;

Αποσυνδεδεμένος Ο Νέος Κιθαρωδός

 • Administrator
 • Εδώ είναι το σπίτι μου
 • *****
 • Μηνύματα: 3377
 • Φύλο: Άντρας
 • ... και καλό τραγούδι!
  • Προφίλ
  • Κιθάρα
Απ: 1ος Διαγωνισμός Τραγουδιού Κιθάρα
« Απάντηση #15 στις: 03/12/09, 10:10 »
Θα ήθελα παρακαλώ μια διευκρίνηση.
Στέλνοντας σαν μέλος ένα τραγούδι που έχω γράψει τους στίχους, απαγορεύεται σε άλλο μέλος να στείλει άλλο τραγούδι σε δικούς μου στίχους;

Με την προϋπόθεση ότι θα συμφωνήσουν και τα άλλα μέλη της επιτροπής, θα πρότεινα να γίνει δεκτό και το δεύτερο τραγούδι, μόνο αν όλοι οι υπόλοιποι συντελεστές (ερμηνευτής, συνθέτης, κλπ) είναι διαφορετικοί.
Όσο πιο πολύ σου αρέσει η μουσική, τόσο πιο πολλή μουσική σου αρέσει...

Αποσυνδεδεμένος IronStick

 • Περαστικός
 • *
 • Μηνύματα: 17
 • Φύλο: Άντρας
 • Ασε τα δαχτυλα σου να κινηθουν μονα τους
  • Προφίλ
Απ: 1ος Διαγωνισμός Τραγουδιού Κιθάρα
« Απάντηση #16 στις: 03/12/09, 12:07 »
Γεια σας εστειλα δηλωση για ενα κομματι. Αλλα αντι για Link για download εβαλα διευθυνση στο myspace (και τον τιτλο του κομματιου). Μπορω καπως να το διορθωσω?
ευχαριστω
Don't waste your time always searching for those wasted years!

Αποσυνδεδεμένος markellos

 • Περαστικός
 • *
 • Μηνύματα: 1
  • Προφίλ
Απ: 1ος Διαγωνισμός Τραγουδιού Κιθάρα
« Απάντηση #17 στις: 03/12/09, 12:27 »
Παιδιά σας ευχομαι να πάει όσο το δυνατόν καλύτερα αυτή σας η προσπάθεια. Πήρα το email όπως και οι άλλοι και διάβασα αυτό το post. Αν υπάρχουν και άλλα γραφόμενα που αγνοώ, ζητώ συγνώμη προκαταβολικά.

Θα συμφωνήσω όμως σε κάποια από τα λεγόμενα του φίλου παραπάνω, αν και δεν συμφωνώ με τον κάπως άκομψο τρόπο που εκφράστηκε. Πιστεύω βαθιά ότι υπάρχει απ' όλους πολύ καλή πρόθεση και διάθεση, και το λέω αυτό σαν άνθρωπος που διακριτικά παρακολουθώ το forum αρκετό αρκετό καιρο.

Ταπεινά όμως πιστεύω, και αν θέλετε και από την αντίστοιχη εμπειρία μου σαν ιδιοκτήτης ενός αρκετά μεγάλου ελληνικού forum (που δεν θα ήθελα να αναφέρω) ότι μπορείτε να φροντίσετε κάποια πράγματα να είναι πιο σαφή. Και αυτό γιατί πέρα από τα όποια νομικού και ηθικού τύπου θέματα μπορούν να προκύψουν από ένα τέτοιο διαγωνισμό, με μια τέτοια κίνηση θα πρέπει να εξασφαλίσετε και ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙΤΕ εσείς κυρίως από όλους τους άλλους που πιθανόν να μην έχουν τις ίδιες αγαθές προθέσεις.

Δεν υποννοώ, ότι δεν το έχετε κάνει ήδη, απλά θα ήθελα να δω ένα pdf αναρτημένο τους όρους του διαγωνισμού με περισσότερη ακρίβεια έτσι ώστε να μην αδικηθεί η πολύ καλή σας αυτή προσπάθεια. Πάντως - το ξαναλέω - επειδή βλέπω ότι λειτουργείτε αυθόρμητα με τους κανόνες του forum - και καλά κάνετε πιστεύω -  (εννοώ ότι δεν σηκώσατε ένα banner και ένα κλειστό θέμα αλλά το θέσατε προς συζήτηση) γι' αυτό πήρα και το θάρος να γράψω.

Δεν υποννοώ ότι δεν τα έχετε σκεφτεί όλα αυτά, αλλά ρε guys - το ξέρετε - θα υπάρξει πάντα και ο δικηγόρος του διαβόλου - αυτό αντιλαμβάνομαι ότι προσπάθησε να κάνει ο φίλος παραπάνω. Δεν χρειάζονται εντάσεις παιδιά γενικότερα. Ούτε στις ερωτήσεις, αλλά ούτε και στις απαντήσεις.

Με εκτίμηση, επωνύμως:
Μαρκέλλος Πλακίτσης

Αποσυνδεδεμένος Vasilis P.

 • Θαμώνας
 • ***
 • Μηνύματα: 109
 • Φύλο: Άντρας
  • Προφίλ
  • Get a life
Απ: 1ος Διαγωνισμός Τραγουδιού Κιθάρα
« Απάντηση #18 στις: 03/12/09, 14:14 »
Πρέπει να πούμε και ένα μπράβο στην Οργανωτική Επιτροπή για την πρωτοβουλία της και στους διαχειριστές του φόρουμ. Σίγουρα και με αυτή την προσπάθεια αναβαθμζεται γενικότερα το επίπεδο του ελληνικού τραγουδιού και της καλλιτεχνίας. Και στον κόσμο του φόρουμ που γράφει είτε στίχους είτε μουσική είτε ερμηνεύει, είναι ένα επιπλέον κίνητρο για ένα σκαλί παραπάνω, για βελτίωση..Τα τραγούδια είναι τέχνη (τουλάχιστον έτσι πρέπει) και κατά την άποψή μου δικαίως μένει ανοιχτό το μήκος, ο χρόνος του τραγουδιού..Στην τέχνη δεν υπάρχουν όρια, εξάλλου εδώ δεν είναι τηλεοπτικός ο διαγωνισμός όπως αλλού, επίσης κάθε τραγούδι κάλλιστα μπορεί να είναι όμορφο και ευηχο ανεξαρτητα από το είδος του που και αυτό δικαίως μένει ανοιχτό. Τα βιογραφικά της κριτικής επιτροπής είναι σημαντικός και επαρκής λόγος για να συμμετάσχει κάποιος. Συμφωνώ με την παρουσία μέλους της οργανωτικής στην κριτική επιτροπή άνευ ψήφου. Και πάλι συγχαρητήρια, καλή δύναμη, καλή συμμετοχή και καλή επιτυχία σε όλα τα νέα και παλιά μέλη!

Αποσυνδεδεμένος giannisalt

 • Περαστικός
 • *
 • Μηνύματα: 3
  • Προφίλ
Απ: 1ος Διαγωνισμός Τραγουδιού Κιθάρα
« Απάντηση #19 στις: 03/12/09, 14:41 »
Ετοιμάζω και την δική μου συμμετοχή....
Κάποιες ερωτήσεις μόνο:
Συμπληρώνουμε το παρακάτω;;;

Δηλώνω υπεύθυνα ότι έλαβα γνώση των όρων του διαγωνισμού και συμφωνώ με αυτούς.
Ονοματεπώνυμο:
Όνομα μέλους στο Kithara.gr:
E-Mail (δεν θα δημοσιευτεί στο κοινό):
Τηλέφωνο (δεν θα δημοσιευτεί στο κοινό):
Ονοματεπώνυμο ερμηνεύτριας / ερμηνευτή ή μελών συγκροτήματος:
Ονοματεπώνυμο συνθέτη:
Ονοματεπώνυμο στιχουργού:
Σύνδεσμος (link) στον οποίο είναι αποθηκευμένο το τραγούδι:

Σε περίπτωση που το τραγούδι δεν είναι αποθηκεύμενο σε κάποιο σύνδεμο και δεν επιθυμώ να το ανεβάσω στο διαδίκτυο,πως μπορώ να σας το στείλω;;;

Αποσυνδεδεμένος tinios

 • Θαμώνας
 • ***
 • Μηνύματα: 103
  • Προφίλ
  • ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΤΕΡΑ
Απ: 1ος Διαγωνισμός Τραγουδιού Κιθάρα
« Απάντηση #20 στις: 03/12/09, 15:35 »
Κάτι ακόμα.
Μήπως θα έπρεπε να υπάρχει επιβεβαίωση ότι το τραγούδι που στάλθηκε έχει ληφθεί;

Αποσυνδεδεμένος Μαρμελακι

 • Εδώ είναι το σπίτι μου
 • *****
 • Μηνύματα: 578
 • ο καλος ο Μαρμελακης ολα τα αλεθει
  • Προφίλ
Απ: 1ος Διαγωνισμός Τραγουδιού Κιθάρα
« Απάντηση #21 στις: 03/12/09, 15:52 »
Αφου σας συγχαρω για αυτη σας την προσπαθεια που ελπιζω να προχωρησει καλα και χωρις προβληματα, επιτρεψτε μου να κανω μια ευλογη ερωτηση.
Αν θεωρησουμε οτι δυο ή τρια τραγουδια παιρνουν "αριστα" σε στιχους, μουσικη, ερμηνεια, ενορχηστρωση, κτλ, κτλ, αλλα το ενα ειναι μεταλ, το αλλο ειναι λαϊκο και το αλλο ειναι ραπ, με ποιο κριτιριο θα επιλεξει η επιτροπη ποιο απο τα τρια ειναι "καλυτερο";

Αποσυνδεδεμένος Ο Νέος Κιθαρωδός

 • Administrator
 • Εδώ είναι το σπίτι μου
 • *****
 • Μηνύματα: 3377
 • Φύλο: Άντρας
 • ... και καλό τραγούδι!
  • Προφίλ
  • Κιθάρα
Απ: 1ος Διαγωνισμός Τραγουδιού Κιθάρα
« Απάντηση #22 στις: 03/12/09, 16:10 »
Αφου σας συγχαρω για αυτη σας την προσπαθεια που ελπιζω να προχωρησει καλα και χωρις προβληματα, επιτρεψτε μου να κανω μια ευλογη ερωτηση.
Αν θεωρησουμε οτι δυο ή τρια τραγουδια παιρνουν "αριστα" σε στιχους, μουσικη, ερμηνεια, ενορχηστρωση, κτλ, κτλ, αλλα το ενα ειναι μεταλ, το αλλο ειναι λαϊκο και το αλλο ειναι ραπ, με ποιο κριτιριο θα επιλεξει η επιτροπη ποιο απο τα τρια ειναι "καλυτερο";

Πάντως σίγουρα όχι ανάλογα με το είδος ή το ύφος του τραγουδιού. Σε αυτή την περίπτωση, αν υποθετικά συμβεί έτσι όπως το λες, το προτιμότερο θα ήταν η επιτροπή να ξαναγυρίσει πίσω και να ξαναεξετάσει με περισσότερη λεπτομέρεια το "άριστα" που έβαλε πριν...
Όσο πιο πολύ σου αρέσει η μουσική, τόσο πιο πολλή μουσική σου αρέσει...

Αποσυνδεδεμένος Βραζίλης

 • Δεν με λένε Bill!
 • Administrator
 • Εδώ είναι το σπίτι μου
 • *****
 • Μηνύματα: 10224
 • Φύλο: Άντρας
 • Βασίλης + Βραζιλία = Βραζίλης
  • Skype - fronimitis
  • Facebook profile
  • Προφίλ
  • Κιθάρα
Απ: 1ος Διαγωνισμός Τραγουδιού Κιθάρα
« Απάντηση #23 στις: 03/12/09, 16:42 »
Θα συμφωνήσω όμως σε κάποια από τα λεγόμενα του φίλου παραπάνω, αν και δεν συμφωνώ με τον κάπως άκομψο τρόπο που εκφράστηκε. Πιστεύω βαθιά ότι υπάρχει απ' όλους πολύ καλή πρόθεση και διάθεση, και το λέω αυτό σαν άνθρωπος που διακριτικά παρακολουθώ το forum αρκετό αρκετό καιρο.

Κατ'αρχάς, χαίρομαι που αποφάσισες να συμμετάσχεις με το πρώτο σου μήνυμα, έστω μετά από τόσο καιρό.
Σίγουρα η πρόθεση και η διάθεσή μας είναι καλή, και δεν κρύβουμε τίποτα. Καταλαβαίνω βέβαια ότι υπάρχει η πιθανότητα κάποιος να προσπαθήσει να διαβάλλει τον διαγωνισμό. Όμως, γενικά, πάντα είναι πιθανό να παρουσιαστεί κάτι απρόβλεπτο. Είναι ο πρώτος μας διαγωνισμός τραγουδιού, και κάθε αρχή και δύσκολη. Χρησιμοποιήσαμε πάντως κάποιους όρους συμμετοχής από τον διαγωνισμό στίχου που στέφθηκε με επιτυχία.
Οι παρατηρήσεις σου θα λήφθησαν υπόψη και θα επεξεργαστούν.

Το ότι ανοίχθηκε συζήτηση για τον διαγωνισμό, όπως και για άλλα σημαντικά θέματα της κοινότητας, είναι άλλη μια απόδειξη του ότι εμάς τους διαχειριστές μας ενδιαφέρει η γνώμη των μελών (που θέλουμε βέβαια να εκφράζεται ήρεμα και καλοπροαίρετα). Το φόρουμ είναι πρώτα δικό σας, όλων σας, και μετά των διαχειριστών. Οι διαχειριστές φροντίζουν για την ειρηνική συμβίωση  ;)

Αποσυνδεδεμένος giannisalt

 • Περαστικός
 • *
 • Μηνύματα: 3
  • Προφίλ
Απ: 1ος Διαγωνισμός Τραγουδιού Κιθάρα
« Απάντηση #24 στις: 03/12/09, 19:54 »
Ετοιμάζω και την δική μου συμμετοχή....
Κάποιες ερωτήσεις μόνο:
Συμπληρώνουμε το παρακάτω;;;

Δηλώνω υπεύθυνα ότι έλαβα γνώση των όρων του διαγωνισμού και συμφωνώ με αυτούς.
Ονοματεπώνυμο:
Όνομα μέλους στο Kithara.gr:
E-Mail (δεν θα δημοσιευτεί στο κοινό):
Τηλέφωνο (δεν θα δημοσιευτεί στο κοινό):
Ονοματεπώνυμο ερμηνεύτριας / ερμηνευτή ή μελών συγκροτήματος:
Ονοματεπώνυμο συνθέτη:
Ονοματεπώνυμο στιχουργού:
Σύνδεσμος (link) στον οποίο είναι αποθηκευμένο το τραγούδι:

Σε περίπτωση που το τραγούδι δεν είναι αποθηκεύμενο σε κάποιο σύνδεμο και δεν επιθυμώ να το ανεβάσω στο διαδίκτυο,πως μπορώ να σας το στείλω;;;

Υπάρχει κάποιος υπεύθυνος να μου δώσει μια απάντηση;;;

 

Σχετικά θέματα

  Τίτλος / Ξεκίνησε από Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
201 Απαντήσεις
36811 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 02/06/07, 18:04
από Lo.Lee.Ta
21 Απαντήσεις
4209 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 27/02/08, 14:44
από lavigne
134 Απαντήσεις
38285 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 17/02/09, 13:37
από kakoulis
0 Απαντήσεις
4358 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 10/11/08, 19:22
από Βραζίλης
17 Απαντήσεις
7502 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 12/11/09, 18:54
από nead
14 Απαντήσεις
2649 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 13/11/09, 18:26
από Stinky
31 Απαντήσεις
61515 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 07/10/11, 17:53
από diwattos
1 Απαντήσεις
2560 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 08/02/11, 00:27
από master of puppets
0 Απαντήσεις
1933 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 05/10/12, 13:15
από MusicHeaven.gr
0 Απαντήσεις
3204 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 10/06/14, 15:09
από Yiannis Papadopoulos