Δείτε την σελίδα του kithara.gr στο facebook, στο twitter, και στο youtube
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
...μαλλον φταιει το φεγγαρι !
το φεγγάρι αποκλείεται να φταίει για τη μουσική σου "παράκρουση" πανσέληνο είχαμε πριν από μέρες, τώρα πάει για τη χάση του
πάνω σε πια πλατφόρμα δουλεύεις? cubase ?
...σε ευχαριστω που αντεξες τοση ωρα να το ακουσεις...
...σε λιγο καιρο θα ακουσεις αν πανε ολα καλα μια 6λεπτη διασκευη.
Ειναι μια εισαγωγη που θα μπορουσε να εξελιχτει σε κατι πολυ δυνατο...Μου αρεσε πολυ,αλλα σαν intro...
Τα ρυθμικά είναι περίεργα, μ αρέσει κι αυτό
κατι διαφορετικο αυτην τη φορα.μαλλον φταιει το φεγγαρι ! here
Καταρχήν, φοβερός ήχος φίλε μου. Αυτό το στυλ μ' αρέσει πολύ σε instrumental κομμάτια... Παρ' ότι είναι πολύ καλό κι έτσι από μόνο του, το φαντάζομαι με drums αυτού του στυλ (δες στο 1.17). Όχι συνεχόμενα, απλά να κάνουν κάποια fills εδώ κι εκεί.
Πολύ καλό, μπράβο!! Νομίζω ότι το συγκεκριμένο intro θα μπορούσε να ανοίξει οποιοδήποτε δίσκο μεγάλου doom συγκροτήματος με ευκολία..Θα το προτιμούσα βέβαια με λιγότερο επιθετική solo κιθάρα, αλλά δεν επεμβαίνω στα κέφια και στα γούστα του δημιουργού ..Keep it up!
Μ αρεσει!!! Δεν ξερω γιατι, δεν μπορεσα να χαρακτηρίσω το ύφος του αλλα είναι καταπληκτικο!!! Μπράβο ρε φιλαράκι!!!
good stuff!!! να σε ρωτήσω, για τα κιθαριστικά σου, τι χρησιμοποίησες? guitar rig η amplitube?και αν γίνεται μπορείς να ανεβάσεις κάπου τα presets σου? :-)
Ξεκίνησε από Mrs Brightside Συναυλίες, παραστάσεις, εκδηλώσεις
Ξεκίνησε από Wickedworld Συναυλίες, παραστάσεις, εκδηλώσεις
Ξεκίνησε από Μelexdy Δικοί μας αυτοσχεδιασμοί και διασκευές
Ξεκίνησε από orestisguitar Δικοί μας αυτοσχεδιασμοί και διασκευές
Ξεκίνησε από sotiroubas Δικές μας συνθέσεις και τραγούδια
Ξεκίνησε από Γιάννης Σ. Δικές μας συνθέσεις και τραγούδια