Χάσατε το μουσικό όργανό σας ή σας το έκλεψαν; Δηλώστε το εδώ!
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η απαντηση στη πρωτη ερωτηση ειναι ναι,ειναι δικο μου.Η απαντηση στη δευτερη ερωτηση ειναι οτι οι γνωμες,οι αποψεις,οι θεσεις πρεπει να μοιραζονται για να κουβεντιαζονται, και αυτος ειναι ο μοναδικος λογος και σκοπος.Γιατι εξυπηρετουν το διαλογο και αυτο ειναι σημαντικοτατο,οπως και το ιδιο το κειμενο πραγματευεται,αν εκανες το κοπο να το διαβασεις.Και αν νομιζεις οτι τετοιου ειδους θεματα δεν εχουν θεση στο συγκεκριμενο φορουμ,θα σου απαντησω οτι ακριβως αυτη τη μονοδιαστατη "ενημερωση" "πολεμα" το κειμενο.
Το κειμενο εχει δημοσιευτει στο 5 τευχος της εφημεριδας δρομου "Απατρις" που βγαινει στο Ηρακλειο Κρητης.οσο για το "επιπεδο" του κειμενου, δεν θα ελεγα οτι ειναι "γυμνασιακο" αλλα..."πανεπιστημιακο" και πιο συγκεκριμενα μια κυριως κοινωνιολογικη μελετη.
«Ω, αιώνια νύχτα! Πότε θα διαλυθείς; Πότε θα δουν τα μάτια μου το φως;Σύντομα, σύντομα παλικάρι, ή ποτέ.»(Ο Μαγικός Αυλός)
είναι μια παρεκκλίνουσα συμπεριφορά , (π.χ. οι ατελείωτες ώρες που καταναλώνουν οι έφηβοι στο ίντερνετ)
Germ μπορείς να αναφέρεις μερικές από τις ελλείψεις και αδυναμίες που αναφέρεσαι ?
Το αν ειναι καταοητο η οχι το κειμενο,εναποκειται στην αντιληψη του καθενα να το καταλαβει .Συνηθως απαξιουμε κατι το οποιο δε κατανοουμε η το ζηλευουμε φιλε μου Απολλωνα.
Θα συμφωνήσω με το κείμενο. Βεβαίως, κανείς δεν μας υποχρεώνει να μην έχουμε φαντασία, κανείς δεν μας υποχρεώνει να περνάμε τον ελεύθερο χρόνο μας μπροστα σε μια τηλεόραση και να απομονωνόμαστε και κανείς δεν μας υποχρεώνει να κατεβάζουμε αμάσητα όλα όσα μας παρουσιάζονται. Είναι στην διακριτική μας ευχέρεια να κάνουμε επιλογές και απ'ότι φαίνεται δυστυχώς, η πλειοψηφία μας κάνει τις λανθασμένες. Αυτό σίγουρα δεν οφείλεται σε εξωτερικούς αλλά σε εσωτερικούς παράγοντες. Ο άνθρωπος σαν όν έχει αδυναμίες και ελλείψεις οι οποίες γίνονται, γίνονταν και θα γίνονται αντικείμενο εκμετάλλευσης ανά τους αιώνες.Μόνο η παιδεία μας σώζει...όχι οι ψευδοεπαναστάσεις...
Ξεκίνησε από freemind Άνθρωπος και ζωή
Ξεκίνησε από ε? Δικοί μας στίχοι και ποιήματα
Ξεκίνησε από papous « 1 2 ... 5 6 » Άνθρωπος και ζωή
Ξεκίνησε από Lo.Lee.Ta « 1 2 » Άνθρωπος και ζωή
Ξεκίνησε από ΠΟΙΟΣ Δικοί μας στίχοι και ποιήματα
Ξεκίνησε από Uriah Ηχογραφήσεις και Στούντιο