Δείτε την σελίδα του kithara.gr στο facebook, στο twitter, και στο youtube
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ενώ η που**να, γ**ιέται για ένα κομμάτι ψωμί στη τελική και δεν βγάζει και τσιμουδιά.Αν όμως τελικά ο σύζυγος για τους χ,ψ, λόγους δεν μπορεί να έχει τη γυναίκα του χορτάτη , τότε προτιμώ να πεινάσουμε μαζί σαν οικογένεια, παρά να γίνω η που**να του καθενός. Δηλαδή με λίγα λόγια pappous η απάντηση είναι πεινασμένος αλλά ελεύθερος, ανεξάρτητος και με δική μου βούληση.
Παράθεση από: JP.M στις 01/12/11, 14:40Παράθεσημονόχειρας δεν σημαίνει τίποτα παραπάνω από ένα nickname σε ένα forum,όπως το δικό σου και το δικό μου.Πίσω απο ένα nickname βρίσκεται πάντα ένας άνθρωπος (εκτός κι αν μιλάμε για bots) Παράθεσηαυτά που γράφει και υποστηρίζει ο μονόχειρας σημαίνουν πολλά.αφού δεν τά'χεις διαβάσει κάνε το και βγάλε τα συμπεράσματά σου.Δε με ενδιαφέρει να το κάνω. Σου είπα ακριβώς γιατί τον ανέφερα (με προφανώς χιουμοριστική διάθεση) Άλλωστε... γιατί να ασχοληθώ με ένα απλό nickname; Παράθεσητα δείγματα αξιοκρατίας που υπάρχουν,είναι ακριβώς όπως τό'πες...απλά δείγματα και μάλιστα σπανιότατα.Και το να χαρίσω μια απο τις 2 Gibson μου στον monoxeiras που δεν έχει ούτε μία, είναι κάτι σπάνιο! Αυτό δε σημαίνει πως δε θα πρέπει να παραδειγματιστούν όλοι απο αυτή την πράξη για να γίνει συχνότερο! Παράθεση''εμείς'' είμαστε όλοι όσοι έχουν μυαλό και σκέφτονται,και μάτια και βλέπουν,μέσα στο ''εμείς'' συμπεριλαμβάνονται όλοι όσοι δεν είναι μονόχειρας style...με εξυπνακισμούς,ειρωνίες και υποτιθέμενη κουλτούρα σοβαρού και υπεύθυνου κλπ.Να υποθέσω πως το "...μάλλον με τον εθνικό σοσιαλισμό δεν έχεις πρόβλημα..." δεν είχε μέσα του καμία διάθεση ειρωνίας ή εξυπνακισμού έτσι; Αν και τη μέθοδο της ειρωνίας τη χρησιμοποιούν πάρα πολλοί και μέσα στο forum και προσωπικά, αν είναι πραγματικά έξυπνη, κρύβει ουσία πίσω της και δεν προσβάλλει κανέναν, εγώ δεν έχω πρόβλημα... Παράθεσημάλλον πάντως λάθος εξέλαβες το ύφος μου...μπορεί να βρισκόμαστε σε κουβέντα στο απρόσωπο διαδίκτυο,αλλά πρέπει να ξεχωρίζουμε και τους συνομιλητές μας,δεν έχω δώσει σε κανέναν δείγματα επιθετικής συμπεριφοράς...Γι'αυτό και σου ζήτησα να διευκρινήσεις. Ούτε εγώ σε έχω για τέτοιο άτομο, αλλα ούτε ήθελα να σε εκλάβει κάποιος που δε σε ξέρει ως τέτοιο
Παράθεσημονόχειρας δεν σημαίνει τίποτα παραπάνω από ένα nickname σε ένα forum,όπως το δικό σου και το δικό μου.Πίσω απο ένα nickname βρίσκεται πάντα ένας άνθρωπος (εκτός κι αν μιλάμε για bots) Παράθεσηαυτά που γράφει και υποστηρίζει ο μονόχειρας σημαίνουν πολλά.αφού δεν τά'χεις διαβάσει κάνε το και βγάλε τα συμπεράσματά σου.Δε με ενδιαφέρει να το κάνω. Σου είπα ακριβώς γιατί τον ανέφερα (με προφανώς χιουμοριστική διάθεση) Άλλωστε... γιατί να ασχοληθώ με ένα απλό nickname; Παράθεσητα δείγματα αξιοκρατίας που υπάρχουν,είναι ακριβώς όπως τό'πες...απλά δείγματα και μάλιστα σπανιότατα.Και το να χαρίσω μια απο τις 2 Gibson μου στον monoxeiras που δεν έχει ούτε μία, είναι κάτι σπάνιο! Αυτό δε σημαίνει πως δε θα πρέπει να παραδειγματιστούν όλοι απο αυτή την πράξη για να γίνει συχνότερο! Παράθεση''εμείς'' είμαστε όλοι όσοι έχουν μυαλό και σκέφτονται,και μάτια και βλέπουν,μέσα στο ''εμείς'' συμπεριλαμβάνονται όλοι όσοι δεν είναι μονόχειρας style...με εξυπνακισμούς,ειρωνίες και υποτιθέμενη κουλτούρα σοβαρού και υπεύθυνου κλπ.Να υποθέσω πως το "...μάλλον με τον εθνικό σοσιαλισμό δεν έχεις πρόβλημα..." δεν είχε μέσα του καμία διάθεση ειρωνίας ή εξυπνακισμού έτσι; Αν και τη μέθοδο της ειρωνίας τη χρησιμοποιούν πάρα πολλοί και μέσα στο forum και προσωπικά, αν είναι πραγματικά έξυπνη, κρύβει ουσία πίσω της και δεν προσβάλλει κανέναν, εγώ δεν έχω πρόβλημα... Παράθεσημάλλον πάντως λάθος εξέλαβες το ύφος μου...μπορεί να βρισκόμαστε σε κουβέντα στο απρόσωπο διαδίκτυο,αλλά πρέπει να ξεχωρίζουμε και τους συνομιλητές μας,δεν έχω δώσει σε κανέναν δείγματα επιθετικής συμπεριφοράς...Γι'αυτό και σου ζήτησα να διευκρινήσεις. Ούτε εγώ σε έχω για τέτοιο άτομο, αλλα ούτε ήθελα να σε εκλάβει κάποιος που δε σε ξέρει ως τέτοιο
μονόχειρας δεν σημαίνει τίποτα παραπάνω από ένα nickname σε ένα forum,όπως το δικό σου και το δικό μου.
αυτά που γράφει και υποστηρίζει ο μονόχειρας σημαίνουν πολλά.αφού δεν τά'χεις διαβάσει κάνε το και βγάλε τα συμπεράσματά σου.
τα δείγματα αξιοκρατίας που υπάρχουν,είναι ακριβώς όπως τό'πες...απλά δείγματα και μάλιστα σπανιότατα.
''εμείς'' είμαστε όλοι όσοι έχουν μυαλό και σκέφτονται,και μάτια και βλέπουν,μέσα στο ''εμείς'' συμπεριλαμβάνονται όλοι όσοι δεν είναι μονόχειρας style...με εξυπνακισμούς,ειρωνίες και υποτιθέμενη κουλτούρα σοβαρού και υπεύθυνου κλπ.
μάλλον πάντως λάθος εξέλαβες το ύφος μου...μπορεί να βρισκόμαστε σε κουβέντα στο απρόσωπο διαδίκτυο,αλλά πρέπει να ξεχωρίζουμε και τους συνομιλητές μας,δεν έχω δώσει σε κανέναν δείγματα επιθετικής συμπεριφοράς...
...
αφού λοιπόν κατάλαβες και κατάλαβα δεν έχει νόημα να αρχίσω να σου απαντώ σε επί μέρους μία-μία τις παραθέσεις,το μόνο που μου κάνει εντύπωση είναι το πως παρ'ότι δεν σ'ενδιαφέρει να τσεκάρεις τους εξυπνάκηδες,ανακάλυψες δική μου εξυπνάδα στο μήνυμα. να σου πω λοιπόν,πως σύμφωνα με αυτά που γράφεις,δεν σε βλέπω νά'χεις μεγάλη σχέση με σοσιαλισμό...βέβαια ξεκαθάρισες πιο μοντέλο σοσιαλισμού εννοείς,οπότε ΟΚ. ...τώρα αν με παρεξηγήσει και κάποιος μονόχειρας δεν με πειράζει καθόλου,πάντως προστασία δεν χρειάζομαι.
Παράθεση από: JP.M στις 02/12/11, 11:18αφού λοιπόν κατάλαβες και κατάλαβα δεν έχει νόημα να αρχίσω να σου απαντώ σε επί μέρους μία-μία τις παραθέσεις,το μόνο που μου κάνει εντύπωση είναι το πως παρ'ότι δεν σ'ενδιαφέρει να τσεκάρεις τους εξυπνάκηδες,ανακάλυψες δική μου εξυπνάδα στο μήνυμα. να σου πω λοιπόν,πως σύμφωνα με αυτά που γράφεις,δεν σε βλέπω νά'χεις μεγάλη σχέση με σοσιαλισμό...βέβαια ξεκαθάρισες πιο μοντέλο σοσιαλισμού εννοείς,οπότε ΟΚ. ...τώρα αν με παρεξηγήσει και κάποιος μονόχειρας δεν με πειράζει καθόλου,πάντως προστασία δεν χρειάζομαι.Ε, αφού ο δικός σου "εξυπνακισμός" είναι λιαν πρόσφατος, ενώ και η καταδίκη σου σε "εξυπνακιστές" λίαν πρόσφατη και αυτή, τι να κάνω; Να μη σου το πω; Τώρα να καθήσω να ψάξω τα μηνύματα το monoxeira για να σου πω:"Εντάξει βρε, και ο monoxeiras κάνει εξυπνακισμούς" δεν είναι λίγο ανώριμο; Δε θυμίζει λίγο το "Και ο Γιαννάκης μίλαγε κυρία, γιατί μαλώνετε μόνο εμένα";; Εγώ όμως ούτε δασκάλα είμαι, ούτε δικαστής. Απλά σου λέω πως καλό είναι να κοιτάζεις που και πού και τη δική σου- έστω και μικρή- "καμπουρίτσα" και όχι μόνο των υπολοίπων. Το έκανες βέβαια, αλλα κατόπιν δικής μου προτροπής. Δεν πειράζει, και πάλι φίλοι είμαστε, και ας διαφωνούμε Υ.Γ. Δεν πάω να προστατέψω εσένα. Τη συζήτηση πάω να προστατέψω απο παρεξηγήσεις και καυγάδες χωρίς ουσιαστικό λόγο
δεν είναι έτσι φίλε μου.δεν μπορείς να λαμβάνεις υπ'όψη σου ότι σε συμφέρει για τα επιχειρήματά σου,και τον άλλο που τό'χει κάνει μπο...έλο να λες πως δεν σε νοιάζει.όπως δεν είναι και το ίδιο να του χαρίσεις την μία απ'τις δύο gibson που έχεις,(δεν αλλάζεις το σύστημα).όπως δεν είναι δείγμα αξιοκρατίας στο κο....λοσύστημα που διαβιούμε όλοι μας,ο harris. όχι λοιπόν δύο μέτρα και δύο σταθμά,όχι όπου δούμε καλή εξαίρεση την κρατάμε και αγνοούμε το σύνολο... απλές παροτρύνσεις για φιλική συζήτηση και ουσιαστική αντιπαράθεση.εκτός αν είναι να λέμε ότι νά'ναι να περνά η ώρα..
Παράθεση από: Kiratzoharris στις 01/12/11, 17:01...Ας τα πάρω ένα-ένα:1) Γιατί υπεκφεύγω; Θεωρείς πως είμαι οπαδός του καπιταλισμού και περιμένεις να σου το αποδείξω; Απλά είπα πως κατα την άποψή μου, δε μπορεί να υπάρξει πραγματική ελεύθερη οικονομία (σου αρέσει καλύτερα αυτός ο όρος;), χωρίς ένα κράτος (μια κεντρική διοίκηση αν θέλεις) που να επιβλέπει αν τηρούνται οι νόμοι αυτής της αγοράς (όπως και της προστασίας του περιβάλλοντος, των εργατικών δικαιωμάτων κλπ.) και να τιμωρεί αυστηρότατα όσους παραβιάζουν αυτούς τους νόμους. Αυτό βεβαίως σημαίνει πως τα κέρδη του κεφαλαίου θα μειωθούν σημαντικότατα ή μάλλον θα έλθουν σε λογικά πλαίσια. Ε, δε θα στεναχωρηθώ κιόλας!!! Σε χώρες άκρατου νεοφιλελευθερισμού ή Σοβιετοκαπιταλισμού (όπως η Ελλάδα μέχρι πχ. πέρυσι), αυτό δεν υφίσταται. Αυτό όμως δε μου αφαιρεί ούτε στο ελάχιστο το δικαίωμα, να οραματίζομαι αυτό τον κόσμο. 2) Σόρρυ κιόλας αλλα ο "υπαρκτός σοσιαλισμός" και ο "κρατικός καπιταλισμός" είναι τα μόνο απτά δείγματα της πορείας προς τον κομμουνισμό σύμφωνα με τους "μεγάλους" του είδους. Αν αυτό αυτό μου αφαιρεί (που ΔΕΝ το κάνει) το δικαίωμα να κρίνω τον κομμουνισμό ως αποτελεσματικό ή μη (έχω εκφράσει άποψη πιο πριν γι'αυτό), μου δίνει τουλάχιστο το δικαίωμα να τον κρίνω ως "απλησίαστο" Μπορείς να διαφωνήσεις όσο θες πάνω σε αυτό. Άλλωστε δεν είπα ποτέ πως το δικό μου όραμα είναι εύκολα εφαρμόσιμο 3) Σίγουρα δε μπόρείς να κάνεις εκτενή ανάλυση. Φέρε μας απλώς αν θες ένα παράδειγμα ή τουλάχιστον ένα μέρος στον πλανήτη που εφαρμόστηκε ή εφαρμόζεται "ελευθεριακός κομμουνισμός" σε μεγάλη κλίμακα (όχι σε κανένα χωριουδάκι της Ισπανίας), και πέτυχε. Θα με βοηθήσεις πάρα πολύ...4) Off topic: Μέχρι να διορθωθεί ο ορισμός, κυκλοφορούσε κανονικότατα, και έδινε πληροφορίες σε Κιρατζοχάρηδες και Vaikingιδες για το τι σημαίνει "κομμουνιστής". Αυτό δε σημαίνει πως η wiki είναι άχρηστη, σημαίνει όμως πως ΔΕΝ αποτελεί την αλάνθαστη πηγή άντλησης πληροφοριών και εννοιών. Όσο για την 21η Απριλίου, ούτε το πρωτοανέφερα εγώ, ούτε χτυπιέμαι. Είπα άλλωστε πως μικρή σημασία έχει για εμένα. Είτε σου αρέσει όμως είτε όχι, ήταν "επανάσταση". Πραγματοποιήθηκε βάση νόμιμου (για την εποχή) σχεδίου που επέτρεπε την παρέμβαση του στρατού (σχέδιο "Προμηθεύς") σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, απο κατώτερους αξιωματικούς και όχι απο την ηγεσία (αν το πραγματοποιούσαν στρατηγοί, πιθανόν να ήταν πραξικόπημα) του στρατεύματος, την επόμενη ημέρα ο λαός (στη συντριπτική του πλειοψηφία) δεν ξεσηκώθηκε εναντίων, αλλα πήγε στις δουλειές (και τις δημόσιες υπηρεσίες του) του κανονικότατα, έλαβε νομιμοποίηση απο το λαό ένα χρόνο αργότερα με το δημοψήφισμα για το Σύνταγμα (έγκυρο ή μη, ο κόσμος πήγε και ψήφισε), του οποίου το 70% των άρθρων υπάρχει και σήμερα στη Δημοκρατική Ελλάδα. Μην ξεχάσω πως οι περισσότεροι παράγοντες της εποχής (Ελληνικοί και ξένοι, δεξιοί και αριστεροί) τη χαρακτήριζαν ως "επανάσταση" ή απλώς ως "κίνημα". Μετά το '75 θυμήθηκαν όλοι τον όρο "πραξικόπημα" (για να μην πώ με ποιές "δημοκρατικές" διαδικασίες) κατάφεραν να κλείσουν στη φυλακή τους "πραξικοπηματίες"Αν κυνήγησε αντιφρονούντες; Βεβαίως και το έκανε! Αλλα σε ποια επανάσταση δεν υπάρχουν αντιφρονούντες; Και πως αντιμετωπίζονται αυτοί; Τεσπά, βαρέθηκα να μιλάω γι'αυτό το θέμα. Αν θες, άνοιξε ένα νέο topic και κάλεσέ με να τα πούμε εκεί. Αν βρεθεί και κάποιος νομικός να μιλήσει, ακόμα καλύτερα, γιατι σοβαρή συζήτηση για το θέμα με ορισμούς της wiki δε μπορούμε να κάνουμε. Τέλος off topic.5) Άρα τα αφεντικά ΔΕΝ είναι άχρηστα, και το star system βρίσκεται εκτός οικονομικού συστήματος διότι δεν είναι αρκετά "πεζό", άρα είναι και ανάξιο λόγου και συζητήσεως. Άν αναφέρω τον Steve Jobbs ή τα "παιδαρέλια" που δημιούργησαν το e-bay ή τον Mark "κάνε με add" Zuckenberg; Ή και το internet ως εργαλείο παραγωγής και διακίνησης τεράστιου πλούτου δεν είναι αρκετά "πεζό" και οφείλουμε να μιλάμε μόνο για πχ. τη Daewoo ή την Cort;;Όσο για την κόρη του Harris; Σίγουρα ξεκινά απο ένα σκαλί παραπάνω απο έναν "απλό σκουπιδιάρη μπασίστα". Κοίτα όμως που έφτασε ο "σκουπιδιάρης" και που βρέθηκαν διάφορα πλουσιόπαιδα της εποχής που ήθελαν να το παίξουν Rock Stars;;
...Κοιτα να ριχνω τη μπαλα εξω απο το γηπεδο ξερω και γω...
Παράθεση από: JP.M στις 02/12/11, 12:09δεν είναι έτσι φίλε μου.δεν μπορείς να λαμβάνεις υπ'όψη σου ότι σε συμφέρει για τα επιχειρήματά σου,και τον άλλο που τό'χει κάνει μπο...έλο να λες πως δεν σε νοιάζει.όπως δεν είναι και το ίδιο να του χαρίσεις την μία απ'τις δύο gibson που έχεις,(δεν αλλάζεις το σύστημα).όπως δεν είναι δείγμα αξιοκρατίας στο κο....λοσύστημα που διαβιούμε όλοι μας,ο harris. όχι λοιπόν δύο μέτρα και δύο σταθμά,όχι όπου δούμε καλή εξαίρεση την κρατάμε και αγνοούμε το σύνολο... απλές παροτρύνσεις για φιλική συζήτηση και ουσιαστική αντιπαράθεση.εκτός αν είναι να λέμε ότι νά'ναι να περνά η ώρα..Κοίταξε φίλε μου...Δεν ξέρω τι προηγούμενα έχεις εσύ με τον monoxeiras, αλλα σίγουρα δεν έχω τη διάθεση να σας τα λύσω εγώ! Άμα θέλεις προκάλεσέ τον σε μονομαχία στα μαρμαρένια αλώνια και όποιος επιβιώσει! Σου ξαναλέω: Ο μόνος λόγος που ανέφερα τον monoxeiras είναι οι κιθάρες G I B S O N!!! Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις; Μήπως πρέπει να απαγορεύσουμε και την εισαγωγή τους στην Ελλάδα για να σκάσει απο το κακό του ο monoxeiras;;; Και να σου πω και την αλήθεια; Δε μου αρέσουν καθόλου οι συγκεκριμένες κιθάρες. Είμαι φαν των superstrats!!! Το σύστημα δε θα αλλάξει αν χαρίσω μια κιθάρα εγώ. Το σύστημα θα αλλάξει αν με δουν 10 άνθρωποι να το κάνω και το κάνουν και αυτοί. Και τον κάθε ένα απο αυτούς τους 10 τον δουν άλλοι 10 κ.ο.κ. Εσύ τι λές, θα αλλάξει το σύστημα αν βγεί νόμος που να υποχρεώνει όλους όσους έχουν πάνω απο μια κιθάρες να τις χαρίζουν σε "α-κίθαρους"; Και όποιος αποκρύψει μια κιθάρα τι θα παθαίνει; Θα τους τις παίρνουμε και τις 2, έτσι για να μάθει; Εσύ έτσι θέλεις να αλλάξεις το σύστημα;Καλά, πιο πριν μου είπες πως υπάρχουν δείγματα αξιοκρατίας μέσα στο σύστημα, αλλά είναι απλώς "δείγματα" και μάλιστα σπάνια! Τώρα μου τα αλλάζεις; Τώρα μου λες πως δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ δείγμα αξιοκρατίας μέσα στο σύστημα; Δεν είσαι και πολύ σταθερός οφείλω να ομολογήσω... Εκτός και αν έχεις προσωπικό ζήτημα με τον Harris, οπότε εκεί δε μπορώ να επέμβω Τώρα, αν εγώ είμαι αυτός που λέει ό'τι να'ναι για να περνάει η ώρα... οκ! Πάω πάσο!!!
Παράθεση από: Kiratzoharris στις 02/12/11, 12:59...Κοιτα να ριχνω τη μπαλα εξω απο το γηπεδο ξερω και γω... Πλέον, δεν έχω καμία αμφιβολία... Αλλα όταν αποφασίσεις να επαναφέρεις τη μπάλα εντός του γηπέδου, φρόντισε να έχεις διαβάσει πιο προσεκτικά τι έχω γράψει...
...δεν υπάρχει λόγος απάντησης.ευτυχώς είναι γραπτές και μένουν...και βγάζουμε συμπεράσματα....
Παράθεση από: JP.M στις 02/12/11, 13:23...δεν υπάρχει λόγος απάντησης.ευτυχώς είναι γραπτές και μένουν...και βγάζουμε συμπεράσματα....Συμφωνώ όσο δε φαντάζεσαι!!!
Λυπάμαι Vaiking αλλά από τη στιγμή που θεωρείς την κατάλυση της Δημοκρατίας από τους Απριλιανούς "επανάσταση", τι να συζητήσουμε άλλο; Για ακόμα μιά φορά πρέπει να πούμε τα αυτονόητα. Τις επαναστάσεις τις κάνουν οι λαοί. Αυτά που κάνει μιά μικρή μειοψηφία που ελέγχει το στρατό, άρα και τη βία πάνω από τα κεφάλια των πολιτών, λέγονται χούντες,πραξικοπήματα, κινήματα στη καλύτερη. Αλλά εκεί που είναι για κλάμματα πλέον και όχι για γέλια δυστυχώς η τοποθέτησή σου, είναι η αναφορά του δημοψηφίσματος που "νομιμοποίησε" τη Χούντα. Τι να πω πάλι για αυτό; Είναι τόσο αυτονόητο ότι ήταν προϊόν καθαρής βίας και νοθείας που δεν έχει νόημα να ξοδέψω ότι ένα χτύπημα παραπάνω στα πλήκτρα. Πολύ επικίνδυνος ο δρόμος που έχεις πάρει και σου εύχομαι ολόψυχα να αλλάξει κάτι μέσα σου σύντομα.
Παράθεση από: Vaiking στις 02/12/11, 13:30Παράθεση από: JP.M στις 02/12/11, 13:23...δεν υπάρχει λόγος απάντησης.ευτυχώς είναι γραπτές και μένουν...και βγάζουμε συμπεράσματα....Συμφωνώ όσο δε φαντάζεσαι!!! Κι εγώ στη θέση σου το ίδιο θα έκανα...
Παράθεση από: JP.M στις 02/12/11, 13:44Παράθεση από: Vaiking στις 02/12/11, 13:30Παράθεση από: JP.M στις 02/12/11, 13:23...δεν υπάρχει λόγος απάντησης.ευτυχώς είναι γραπτές και μένουν...και βγάζουμε συμπεράσματα....Συμφωνώ όσο δε φαντάζεσαι!!! Κι εγώ στη θέση σου το ίδιο θα έκανα...Χαχαχαχαχαχααχα!!!!! Οκ! Είπες την τελευταία κουβέντα!!! Ευχαριστημένος;;;;
Vai...
στο προφίλ σου λές πως είσαι 33 ετών...οι απαντήσεις σου συμβαδίζουν με την ηλικία σου πιστεύεις?μπορείς να δίνεις απαντήσεις επί της ουσίας ή θα λες ότι θες...σου θυμίζω πως το κάνεις συχνά αυτό όπως όταν έμπλεκες τα του εμφυλιού σε άσχετη φάση...πάλι στο ίδιο θέμα.πες πως ένας μεγαλύτερος φίλος,σου δίνει μία συμβουλή.σε διαβεβαιώ πως δεν θα σου απαντήσω αν δεν αναφερθείς επί προσωπικού,έτσι για να νικήσεις εσύ!!!
Παράθεση από: MACMISIAS στις 02/12/11, 03:53Ενώ η που**να, γ**ιέται για ένα κομμάτι ψωμί στη τελική και δεν βγάζει και τσιμουδιά.Αν όμως τελικά ο σύζυγος για τους χ,ψ, λόγους δεν μπορεί να έχει τη γυναίκα του χορτάτη , τότε προτιμώ να πεινάσουμε μαζί σαν οικογένεια, παρά να γίνω η που**να του καθενός. Δηλαδή με λίγα λόγια pappous η απάντηση είναι πεινασμένος αλλά ελεύθερος, ανεξάρτητος και με δική μου βούληση.Το πρόβλημα για μένα, MAC, είναι ότι η που**να δεν απεκδείεται το ποιόν της, την πουτανιά της δηλ, αλλά ενίσταται διότι εκπορνεύεται για "ένα κομμάτι ψωμί". Παλαιότερα, όταν εκπορνευόταν για ένα ολόκληρο αρτοποιείο δεν έλεγε τίποτα. Αλλά η σημερινή κατάσταση έχει δημιουργηθεί λόγω της εγγραφής της "κόρης" αυτής στα μητρώα των ελευθερίων ηθών πριν πολλά - πολλά χρόνια, όταν η ίδια νόμιζε ότι θα είναι για πάντα πόρνη πολυτελείας. Αλλά οι εποχές αλλάζουν, η "κόρη" γέρασε και δεν έχει πια ζουμί και οι νταβαντζήδες της κοιτούν να βρουν άλλη, νεότερη και ομορφότερη.Έρχεται λοιπόν τώρα και λέει σ' εμάς που ούτε εκπορνευτήκαμε ποτέ, ούτε την χρησιμοποιήσαμε ποτέ: "Έλάτε όλοι μαζί να μην γίνουμε πουτάνες του ενός κομματιού ψωμιού". Μα εμείς δεν εκπορνευτήκαμε ούτε για τον ολόκληρο φούρνο αγαπητή "κυρία"!!!MAC, αν επιθυμείς μαζί με την έξοδο από το ευρώ και ριζική αλλαγή του νομισματικού συστήματος της χώρας με την δημιουργία ενός αρνητικού νομίσματος απόδοσης της ανάγκης, κι εγώ μαζί σου. Διότι τότε κανείς δεν θα μπορεί να αγοράσει ή να πουλήσει τίποτα στην χώρα είτε με ευρώ, είτε με δολάρια, είτε με Ελβετικά φράγκα. Τότε όντως θα είναι κοινή η τύχη όσων παραμείνουν σ' αυτόν τον τόπο.
Vai, μπορει να μην προπαγανδιζεις οπως λες...
Ξεκίνησε από Βραζίλης Νέα και όχι μόνο
Ξεκίνησε από bartatilas « 1 2 » Βιβλίο Εντυπώσεων
Ξεκίνησε από Stergios Kourou Δικοί μας στίχοι και ποιήματα
Ξεκίνησε από Holyshock Χορδές, πένες, αξεσουάρ
Ξεκίνησε από JACKSONMAN « 1 2 » Εφέ
Ξεκίνησε από elrich « 1 2 3 » Εφέ
Ξεκίνησε από Johnkokk Κιθάρα - Μάρκες και τύποι
Ξεκίνησε από Xtasy Κιθάρα - Μάρκες και τύποι
Ξεκίνησε από diji grampsas Δικοί μας στίχοι και ποιήματα