Χάσατε το μουσικό όργανό σας ή σας το έκλεψαν; Δηλώστε το εδώ!
0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Vai, μπορει να μην προπαγανδιζεις οπως λες...
Παράθεση από: Vaiking στις 02/12/11, 13:13Παράθεση από: Kiratzoharris στις 02/12/11, 12:59...Κοιτα να ριχνω τη μπαλα εξω απο το γηπεδο ξερω και γω... Πλέον, δεν έχω καμία αμφιβολία... Αλλα όταν αποφασίσεις να επαναφέρεις τη μπάλα εντός του γηπέδου, φρόντισε να έχεις διαβάσει πιο προσεκτικά τι έχω γράψει...Οξυμωρο οξυμωρο οξυμωρο οξυμωρο οξυμωρο οξυμωρο οξυμωρο!
Παράθεση από: Kiratzoharris στις 02/12/11, 12:59...Κοιτα να ριχνω τη μπαλα εξω απο το γηπεδο ξερω και γω... Πλέον, δεν έχω καμία αμφιβολία... Αλλα όταν αποφασίσεις να επαναφέρεις τη μπάλα εντός του γηπέδου, φρόντισε να έχεις διαβάσει πιο προσεκτικά τι έχω γράψει...
...Κοιτα να ριχνω τη μπαλα εξω απο το γηπεδο ξερω και γω...
w/e Vai...Αν εσυ απο οσα εχω γραψει, κρατησες οτι "ακουγεσαι σαν τους προπαγανδιστες του 50" και απο αυτο προσβληθηκες (ή απο την αποψη μου οτι οσα λες και μου θυμιζουν το 50 ειναι μλκιες), μαγκια σου και να τσακωθεις (αρκει να μου πεις τι διαφορες εχουν οσα λες με οσα διαφημιζανε περι καπιταλισμου το 50 και στον ψυχρο πολεμο), μαγκια σου και να φυγεις.Καταλαβε ομως οτι σκοπος δικος μου (δεν θα μιλησω για αλλους) δεν ειναι ουτε να σε "ταπεινωσω", ουτε να σε "φιμωσω", αλλα να σε οδηγησω λιγο να δεις πως ολα οσα ευχεσαι ή θα θελες να ζησεις, ειναι απλα παραμυθια, γιατι η ιδια η φυση του συστηματος ειναι τετοια που προωθει την εκμεταλλευση του ενος απο τον αλλον. Απλα πραγματα, οσο θεωρουμε αυτη την "αρχη" σαν αρχη (ποτε ριχνοντας το στην "ανθρωπινη φυση", ποτε στα οποια συστηματα), δεν προκειται να λυσουμε ουσιαστικα κανενα προβλημα. Ακομα και με τις καλυτερες δυνατες προθεσεις και με τιμιοτητα απο ολους να χαμε, παλι θα φταναμε τελικα στο σημειο του break down. Γιατι; Γιατι ετσι λειτουργει (και μαθηματικα) το συστημα. Τοσο απλα.Μπορει να γουσταρεις κι εσυ κι εγω και ολοι μας, να χαμε μια ζωη οχι απλα οπως πριν, αλλα ακομα καλυτερη, οπου θα χαμε δουλεια, θα αμοιβομασταν καλα, θα υπηρχε αξιοκρατια, θα μπορουσε ο καθενας με "τον ιδρωτα του" να αγορασει οτι ηθελε κτλ, αλλα αυτο παλι θα γινοταν σε βαρος καποιων αλλων, γιατι απλουστατα ετσι ειναι φτιαγμενο το συστημα.Αν εννοεις ομως ενα συστημα που δεν θα βασιζεται στην εκμεταλλευση του 1 απο τον αλλο, τοτε δεν μιλαμε απλα για τροποποιησεις στο συστημα, καλυτερη εφαρμογη κανονων κτλ, αλλα πραγματικα για ενα καινουριο συστημα.Και εκει θελω να καταληξω. Σε ενα νεο συστημα, μακρυα απο αυτο που πλεον ειναι ολοφανερο σε ολους (εκτος απο το γνωστο 1%) πως δεν δουλευει. Μπορει να κουτσοδουλεψε τα τελευταια χρονια, εκανε τοτε στην εποχη του το "χρεος" του και τωρα ειναι απλα η ωρα του να μπει στο χρονοντουλαπο της ιστοριας και να αντικατασταθει με κατι νεο.Οι προθεσεις οσων εχουν την εξουσια οπως βλεπεις, ειναι να δημιουργησουν ενα φασιστικο, ολοκληρωτικο, στρατοκρατουμενο και αστυνομικοκρατουμενο παγκοσμιο εξαμβλωμα που αποκλειστικο σκοπο του θα εχει τον ελεγχο των παντων απο τους ελαχιστους.Αν εισαι ευχαριστημενος με αυτες τις προοπτικες, τι να σου πω; Καλη τυχη...
Αν καταφέρεις να με πείσεις επίσης πως το σύστημα στο οποίο ζούμε ΔΕΝ είναι ανθρώπινο και δε βασίζεται στην ίδια την ανθρώπινη φύση (πχ. αίσθημα ατομικής ιδιοκτησίας), ακόμα καλύτερα!!
Παράθεση από: papous στις 02/12/11, 10:57Παράθεση από: MACMISIAS στις 02/12/11, 03:53Ενώ η που**να, γ**ιέται για ένα κομμάτι ψωμί στη τελική και δεν βγάζει και τσιμουδιά.Αν όμως τελικά ο σύζυγος για τους χ,ψ, λόγους δεν μπορεί να έχει τη γυναίκα του χορτάτη , τότε προτιμώ να πεινάσουμε μαζί σαν οικογένεια, παρά να γίνω η που**να του καθενός. Δηλαδή με λίγα λόγια pappous η απάντηση είναι πεινασμένος αλλά ελεύθερος, ανεξάρτητος και με δική μου βούληση.Το πρόβλημα για μένα, MAC, είναι ότι η που**να δεν απεκδείεται το ποιόν της, την πουτανιά της δηλ, αλλά ενίσταται διότι εκπορνεύεται για "ένα κομμάτι ψωμί". Παλαιότερα, όταν εκπορνευόταν για ένα ολόκληρο αρτοποιείο δεν έλεγε τίποτα. Αλλά η σημερινή κατάσταση έχει δημιουργηθεί λόγω της εγγραφής της "κόρης" αυτής στα μητρώα των ελευθερίων ηθών πριν πολλά - πολλά χρόνια, όταν η ίδια νόμιζε ότι θα είναι για πάντα πόρνη πολυτελείας. Αλλά οι εποχές αλλάζουν, η "κόρη" γέρασε και δεν έχει πια ζουμί και οι νταβαντζήδες της κοιτούν να βρουν άλλη, νεότερη και ομορφότερη.Έρχεται λοιπόν τώρα και λέει σ' εμάς που ούτε εκπορνευτήκαμε ποτέ, ούτε την χρησιμοποιήσαμε ποτέ: "Έλάτε όλοι μαζί να μην γίνουμε πουτάνες του ενός κομματιού ψωμιού". Μα εμείς δεν εκπορνευτήκαμε ούτε για τον ολόκληρο φούρνο αγαπητή "κυρία"!!!MAC, αν επιθυμείς μαζί με την έξοδο από το ευρώ και ριζική αλλαγή του νομισματικού συστήματος της χώρας με την δημιουργία ενός αρνητικού νομίσματος απόδοσης της ανάγκης, κι εγώ μαζί σου. Διότι τότε κανείς δεν θα μπορεί να αγοράσει ή να πουλήσει τίποτα στην χώρα είτε με ευρώ, είτε με δολάρια, είτε με Ελβετικά φράγκα. Τότε όντως θα είναι κοινή η τύχη όσων παραμείνουν σ' αυτόν τον τόπο.Τι γίνεται MAC? Συμφωνείς με την ριζική αλλαγή νομισματικού συστήματος συγχρόνως με την έξοδο απ' το ευρώ?Ή να συμφωνήσουμε από κοινού ότι ισχύει η παροιμία: "Θέλει η που**να να κρυφτεί μα η χαρά δεν την αφήνει"?
Παράθεση από: MACMISIAS στις 02/12/11, 03:53Ενώ η που**να, γ**ιέται για ένα κομμάτι ψωμί στη τελική και δεν βγάζει και τσιμουδιά.Αν όμως τελικά ο σύζυγος για τους χ,ψ, λόγους δεν μπορεί να έχει τη γυναίκα του χορτάτη , τότε προτιμώ να πεινάσουμε μαζί σαν οικογένεια, παρά να γίνω η που**να του καθενός. Δηλαδή με λίγα λόγια pappous η απάντηση είναι πεινασμένος αλλά ελεύθερος, ανεξάρτητος και με δική μου βούληση.Το πρόβλημα για μένα, MAC, είναι ότι η που**να δεν απεκδείεται το ποιόν της, την πουτανιά της δηλ, αλλά ενίσταται διότι εκπορνεύεται για "ένα κομμάτι ψωμί". Παλαιότερα, όταν εκπορνευόταν για ένα ολόκληρο αρτοποιείο δεν έλεγε τίποτα. Αλλά η σημερινή κατάσταση έχει δημιουργηθεί λόγω της εγγραφής της "κόρης" αυτής στα μητρώα των ελευθερίων ηθών πριν πολλά - πολλά χρόνια, όταν η ίδια νόμιζε ότι θα είναι για πάντα πόρνη πολυτελείας. Αλλά οι εποχές αλλάζουν, η "κόρη" γέρασε και δεν έχει πια ζουμί και οι νταβαντζήδες της κοιτούν να βρουν άλλη, νεότερη και ομορφότερη.Έρχεται λοιπόν τώρα και λέει σ' εμάς που ούτε εκπορνευτήκαμε ποτέ, ούτε την χρησιμοποιήσαμε ποτέ: "Έλάτε όλοι μαζί να μην γίνουμε πουτάνες του ενός κομματιού ψωμιού". Μα εμείς δεν εκπορνευτήκαμε ούτε για τον ολόκληρο φούρνο αγαπητή "κυρία"!!!MAC, αν επιθυμείς μαζί με την έξοδο από το ευρώ και ριζική αλλαγή του νομισματικού συστήματος της χώρας με την δημιουργία ενός αρνητικού νομίσματος απόδοσης της ανάγκης, κι εγώ μαζί σου. Διότι τότε κανείς δεν θα μπορεί να αγοράσει ή να πουλήσει τίποτα στην χώρα είτε με ευρώ, είτε με δολάρια, είτε με Ελβετικά φράγκα. Τότε όντως θα είναι κοινή η τύχη όσων παραμείνουν σ' αυτόν τον τόπο.
Ενώ η που**να, γ**ιέται για ένα κομμάτι ψωμί στη τελική και δεν βγάζει και τσιμουδιά.Αν όμως τελικά ο σύζυγος για τους χ,ψ, λόγους δεν μπορεί να έχει τη γυναίκα του χορτάτη , τότε προτιμώ να πεινάσουμε μαζί σαν οικογένεια, παρά να γίνω η που**να του καθενός. Δηλαδή με λίγα λόγια pappous η απάντηση είναι πεινασμένος αλλά ελεύθερος, ανεξάρτητος και με δική μου βούληση.
Παράθεση από: Vaiking στις 04/12/11, 22:48Αν καταφέρεις να με πείσεις επίσης πως το σύστημα στο οποίο ζούμε ΔΕΝ είναι ανθρώπινο και δε βασίζεται στην ίδια την ανθρώπινη φύση (πχ. αίσθημα ατομικής ιδιοκτησίας), ακόμα καλύτερα!!http://s.enet.gr/resources/2011-11/1--2-thumb-small.jpgOk MAC! Φύγαμε!!!
Παράθεση από: Johnie Darko στις 02/12/11, 16:05Vai, μπορει να μην προπαγανδιζεις οπως λες...(συνέχεια) Να σου πω όμως κάτι; Δεν είσαι υποχρεωμένος να μου αποδείξεις τίποτα. Εγώ ξεκίνησα αυτό το τελευταίο κεφάλαιο της συζήτησης προκειμένοι να πούμε όλοι μας ΣΕ ΤΙ ΚΟΣΜΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ! Όχι απαραίτητα να αποδείξουμε πόσο εύκολο είναι να εφαρμοστεί το δικό μας σχέδιο έναντι των άλλων. Να αρχίσουμε όμως να συζητάμε! Δυστυχώς κανείς δεν το έκανε!! Όλοι άρχισαν τα περί: Λες μλκίες/ κάνεις ανατριχιαστικές αναλύσεις/ το σύστημα δεν είναι αξιοκρατικό/ το σύστημα σου πίνει το αίμα/ είσαι εθνικο σοσιαλιστής/δεν ξέρεις τι σου γίνεται/ ο Παττακός είναι "πραξικοπηματίας" (καούρα μου στην τελική)κλπ. Δηλαδή, όλοι εδώ μέσα είναι εγκλωβισμένοι στο δικό τους μικρόκοσμο και πληκτρολογούν βάσει των ιδεολογικών τους αντανακλαστικών χωρίς να χρειάζεται να διαβάσουν καν ακριβώς τι γράφει ο άλλος. Και εκεί που διαπιστώσουν πως ο απέναντι δε συμμερίζεται τις δικές τους "ιερές" απόψεις και ιδεολογικούς προσανατολισμούς, ξεκινούν το βρίσιμο, την ειρωνία, αποφασίζουν πως ο απέναντι κάνει προπαγάνδα του '50, αρχίζουν το πετροβολητό ή ξεθαύουν και τι έχω πει εγώ/εσύ ή ο κάθε ένας προκειμένου να βρούν τρόπους να χτυπήσουν το συνομιλητή (με "καλή διάθεση" πάντα)! Δε λέω πως εγώ είμαι ο καλύτερος (έχω κάνει και κάνω ουκ ολίγα λάθη), αλλα έχω τουλάχιστον μια διάθεση να συζητήσω και να συνθέσω απόψεις με άλλους. Αλλα δεν το βλέπω να γίνεται γενικώς εδώ μέσα. Οι περισσότεροι έχουν υιοθετήσει την άποψη του: "ΕΓΩ κατέχω τη ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ αλήθεια" και "όλοι όσοι διαφωνούν είναι ή ηλίθιοι ή εχθροί ή αξιολύπητοι" Θα μου πείς: "Σε μια συζήτηση δε μπορείς να διαλέγεις τους συνομιλητές σου", Βεβαίως και δε μπορώ αλλά ΟΥΤΕ και το θέλω! Πλην όμως βλέπω πως αν σε ένα topic ενός forum δε μπορεί να υπάρξει ένα minimum συνεννόησης επάνω σε απλά και λογικά πράγματα (έφερα ένα παράδειγμα με τον Steve Harris και έκοψαν όλοι να ακούνε Iron Maiden ), ΠΩΣ θα καταφέρουμε να συνεννοηθούμε σε επίπεδο πολιτών μιας χώρας/ μελών ενός Έθνους/ λαοί της γης; Άρα λοιπόν έχω 2 επιλογές: Η α) παρατάω τη συζήτηση ή β) μπαίνω κι εγώ στον καυγά μέχρι να με φιμώσει κάποιος admin. Βεβαίως, σε αυτή την τελευταία περίπτωση που θα εκλείψει- έστω και προσωρινά- απο το forum o "προπαγανδιστής του καπιταλισμού/ ο εθνικοσοσιαλιστής/ ο οπαδός της Χούντας/ ο φαν του Άδωνι (αυτό το παίρνω απο άλλο topic)" κλπ, αυτομάτως θα ξεβρωμίσει ο τόπος και θα μπορέσετε να βρείτε τη ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ λύση που θα λύσει όοοολα τα προβλήματα του Γαλαξία έτσι;;; Λυπάμαι που σας το λέω αλλά... ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ!!!! Υ.Γ. (προς JP.M): Δεν άντεξα στον πειρασμό και διάβασα καμιά τριανταριά μηνύματα του monoxeiras. Μπορεί να χρησιμοποιεί σε εκτεταμμένο βαθμό την ειρωνία, αλλα ΚΑΙ βαθιά γνώση της Ελληνικής (τουλάχιστον) πραγματικότητας έχει ΚΑΙ ιδιαίτερα σκεπτόμενος είναι ΚΑΙ συμφωνώ σε πάρα πολλά μαζί του (δε μπορω να πω "σε όλα" μιας και δεν είχα τόσο χρόνο στη διάθεσή μου)! Τώρα μπορείς να με "αντιμετωπίσεις" όπως εσύ επιθυμείς! Πλην όμως, αν εσύ δεν έχεις δει αυτά που έχει περιγράψει ο monoxeiras για την Ελλάδα (και τη νοοτροπία του νεοέλληνα και τη διαδραστική του σχέση με το πολιτικό σύστημα) του '70 και '80, τότε αμφιβάλλω ιδιαίτερα για το αν είσαι μεγαλύτερος απο εμένα
Εμείς θα φύγουμε, αυτό το οικόπεδο θα είναι εδώ και αν θέλεις να το περάσουμε στα παιδιά μας, θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι και για θυσίες ( πραγματικές) . Αλλοιώς το χαρίζουμε για ένα ξεροκόμματο και τελειώνει η ιστορία. Είναι τόσο απλό.
Vai, παλι ατεκμηριωτο σε βρισκω....
Παράθεση...μην αμφιβάλλεις καθόλου.Θα ορκιζόμουν πως έχω τσεκάρει σχετικά πρόσφατα το προφίλ σου και όχι μόνο ανέφερες ηλικία, αλλα είχε και το "2" μπροστά και μάλιστα ως "νέο απόκτημα"! Μπορεί να κάνω και λάθος. Αν εσύ θες να λες πως ως μεγαλύτερος ηλικιακά είσαι και πιο όριμος πνευματικά απο εμένα, δεν έχω σκοπό να σου το χαλάσω. Αν πάλι δεν κάνω λάθος... μάλλον έχουμε θέμα αξιοπιστίας Παράθεσηδεν έχω κανένα λόγο να σχεδιάσω τρόπο αντιμετώπησής σου. Ευτυχώς διότι πίστεψα προς στιγμήν πως θα έχω την τύχη του monoxeiras Ε τότε, αν δεν έχεις λόγο να σχεδιάσεις ή να εφαρμόσεις κάποιον τρόπο αντιμετώπισής μου, προς τι οι (όσο να'ναι) "βαριές" κουβέντες του παρελθόντος; Παράθεσηλες τις απόψεις σου και σου απαντούν οι συνομιλητές σου,δεν σε κυνηγά κανείς,ούτε είδα να σε φιμώνει κανείς.Σαφέστατα! Προσπαθώ όμως (όσο μπορώ) να ελέγχω τον τρόπο με τον οποίο εκφράζομαι, απέναντι στους συνομιλητές! Αν υιοθετούσα "άλλον" τρόπο όμως... Παράθεσηκρίνουμε τον καθένα,με την συμμετοχή του σε οποιαδήποτε κουβέντα,δεν είναι μόνο το τι λέει,αλλά και ο τρόπος,και το τι σκοπό εξυπηρετεί...αν απομονώσουμε σωστές φράσεις ή λογικές ερμηνείες βγάζουμε άλλα συμπεράσματα από την συνολική προσφορά στην κουβέντα. Αν σε ενδιαφέρουν οι δικές μου απόψεις, καλό θα είναι να τις διαβάζεις ολόκληρες (δεν είναι πάντα εύκολο) και να ΜΗΝ απομονώνεις τις "σωστές" φράσεις. Αυτό μπορεί να γίνει πολύ επικίνδυνο ξέρεις...Παράθεσηκανείς από τους fans των maiden δεν θα σταματήσει να τους ακούει εξ'αιτίας σου.Εγώ έχω σταματήσει να τους ακούω πάντως, αλλα όχι γιατί ο Harris καρπώνεται την υπεραξία της εργασίας των roadies! Κατα τα άλλα, φαντάζομαι καταλαβαίνεις πότε κάνω χιούμορ και πότε όχι έτσι;Παράθεσηπάντως αν και αλλού σε κατηγορούν σαν οπαδό του Άδωνη,κι εφ'όσον δεν είσαι,ίσως πρέπει να επανεξετάσεις το πως καταθέτεις τις απόψεις σου,για να γίνεσαι κατανοητός. Δεν έχω πει ΠΟΤΕ ποιανού είμαι ή ποιανού δεν είμαι οπαδός! Και κυρίως γιατί δε θέλω να "οπαδοποιώ" την πολιτική μου σκέψη, θέλοντας ταυτόχρονα να διατηρώ το δικαίωμά μου να αλλάξω άποψη εαν και όποτε κρίνω, χωρίς να έχω τις "συνέπειες" του "προδότη οπαδού"! Όλα αυτά περι "Αδώνιδος" προκύπτουν απο την τάση που έχουμε να κατηγοριοποιήσουμε (κοινώς "ταμπελώσουμε" ) σώνει και καλά το συνομιλητή μας, προκειμένου να τον έχουμε "υπο τον έλεγχό μας" (και καλά)!!Και εγώ την έχω πατήσει έτσι! Π.χ. θεωρούσα τον Κιράτζο ως "κομμουνιστή" ενώ είναι όπως δήλωσε "ελευθεριακός κομμουνιστής"! Και μέχρι να αναλύσω το τι ακριβώς ειναι ο "ελευθεριακός κομμουνισμός" θα ήταν παράλογο να αντιπαρατίθεμαι μαζί του ή να τον κρίνω...
...μην αμφιβάλλεις καθόλου.
δεν έχω κανένα λόγο να σχεδιάσω τρόπο αντιμετώπησής σου.
λες τις απόψεις σου και σου απαντούν οι συνομιλητές σου,δεν σε κυνηγά κανείς,ούτε είδα να σε φιμώνει κανείς.
κρίνουμε τον καθένα,με την συμμετοχή του σε οποιαδήποτε κουβέντα,δεν είναι μόνο το τι λέει,αλλά και ο τρόπος,και το τι σκοπό εξυπηρετεί...αν απομονώσουμε σωστές φράσεις ή λογικές ερμηνείες βγάζουμε άλλα συμπεράσματα από την συνολική προσφορά στην κουβέντα.
κανείς από τους fans των maiden δεν θα σταματήσει να τους ακούει εξ'αιτίας σου.
πάντως αν και αλλού σε κατηγορούν σαν οπαδό του Άδωνη,κι εφ'όσον δεν είσαι,ίσως πρέπει να επανεξετάσεις το πως καταθέτεις τις απόψεις σου,για να γίνεσαι κατανοητός.
Πληροφοριακα ο καπιταλισμος γεννηθηκε εκει στα τελη του 1700 περιπου..Αυτο μας κανει να συμπερανουμε οτι ζουμε συμφωνα με αυτες τις αξιες γυρω στα 250-300 χρονια και αυτο μονο αν ειμαστε κατοικοι Αγγλιας-Γαλλιας κλπ..
Ρε Vaiking, τι θες να μας πεις δηλαδη?? Οτι ο monoxeiras εχει δικιο? Το οτι εχει γνωση της ελληνικης πραγματικοτητας, δε διαφωνω, αλλα το να ισοπεδωνει το συνολο της νεολαιας που μενει με τους γονεις της, που τους βλεπει να πινουν καφε, να παιζουν με Gibson κλπ ειναι στην καλυτερη γελοια. Ακομα και ολοι να δουλευαν, να εμεναν σε δικο τους σπιτι και να επαιζαν με Squier (που ολα αυτα δε γινονται), η χωρα παλι εδω θα βρισκοταν. Λιγη σοβαροτητα δε βλαπτει...
Έτσι κινήθηκε η ανθρωπότητα για κάμποσες χιλιάδες χρόνια. Μέσα απο μια πλεονεξία που έχει τη ρίζα της στο ένστικτο της επιβίωσης.
Οταν ομως ο μεσος ανθρωπος εχει γεννηθει και μεγαλωσει μεσα σε ενα Α συστημα και ξερει οτι θα πρεπει να κανει τα παντα για να επιβιωσει, και θα κλεψει και θα εκμεταλλευτει και θα κοροϊδεψει και θα πατησει επι πτωματων.
Ξεκίνησε από Βραζίλης Νέα και όχι μόνο
Ξεκίνησε από bartatilas « 1 2 » Βιβλίο Εντυπώσεων
Ξεκίνησε από Stergios Kourou Δικοί μας στίχοι και ποιήματα
Ξεκίνησε από Holyshock Χορδές, πένες, αξεσουάρ
Ξεκίνησε από JACKSONMAN « 1 2 » Εφέ
Ξεκίνησε από elrich « 1 2 3 » Εφέ
Ξεκίνησε από Johnkokk Κιθάρα - Μάρκες και τύποι
Ξεκίνησε από Xtasy Κιθάρα - Μάρκες και τύποι
Ξεκίνησε από diji grampsas Δικοί μας στίχοι και ποιήματα