Δείτε την σελίδα του kithara.gr στο facebook, στο twitter, και στο youtube
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν το ήξερα ότι το SS σήμαινε, Sυναρπαστικές Sερβιτόρες!
Παράθεση από: XoLiDoXoS στις 07/05/10, 15:17Δεν το ήξερα ότι το SS σήμαινε, Sυναρπαστικές Sερβιτόρες!Πω πω ενα χιουμορ............. Καλή φάση πάντως που ξανάνοιξε, θα μπορούμε να πηγαίνουμε πάλι για χαβαλέ ποζερονύχτες
Παράθεση από: King_Mob/Roufus στις 07/05/10, 18:16Παράθεση από: XoLiDoXoS στις 07/05/10, 15:17Δεν το ήξερα ότι το SS σήμαινε, Sυναρπαστικές Sερβιτόρες!Πω πω ενα χιουμορ............. Καλή φάση πάντως που ξανάνοιξε, θα μπορούμε να πηγαίνουμε πάλι για χαβαλέ ποζερονύχτεςεγω παντως γελασα kamelot, να παμε κανα βραδυ του ιουλη
T ειναι ρε σεις αυτο το wizard? Λογικα οταν θα ηταν ανοιχτο εγω θα ημουν αγεννητος Τεσπα ποζεριες ακουω κ κατι παθαινω αν μπορει καποιος ασ δωσει ακριβη διευθυνση να παμε να το παιξουμε ποζεραδες (με τν περμαναντ στο μαλλι σαν τον Coverdale )Γενικα στην εποχη που ζουμε κ η ροκ θεωρητικα αλλα κ πρακτικα εχει "ψοφησει" με τις καλες μπαντες να σπανιζουν,να μενουν στν αφανεια κ περιοριζονται σε covers παλιων κλασικων επιτυχιων ειναι καλο να ανοιγουν χωροι συγκεντρωσης ημων των παλιοροκαδων (πω ρε πως τα μιλαω ετσι τ αρχαια) μπας κ αναβιωσει λιγο η μουσικη που γουσταραμε γουσταρουμε κ θα γουσταρουμεΑντε κ με το καλο μια ποζεροσυναντηση στο Wizard
Πάντως η ιδέα του blackmorefan για συνάντηση wizard δεν είναι πολύ κακή.Εγώ ψήνω για τρελέS γραφικότητεS.
πειραζει να φοραω και τις λεοπαρντ μποτες μου?
Παλιότερα πήγαινα ψιλοσυχνά καθότι μένω κοντά. Το μαγαζι θεωρώ ότι δεν πέτυχε σαν ανακαίνιση γιατί παραέγινε σαν κλαμπ και κυρίως λείπει το μισό πατάρι. Επίσης χρειάζεται βελτίωση στο ηχοσύστημα, αφού χωρίς ιδιαίτερο κόσμο μέσα άκουγα μονοφωνικά (γτπ). Όσο για τη μουσική νομίζω ότι έβαλε περισσότερο χέβι και πιο κλασικά πράγματα σε σχέση με πιο παλιά, το βάρος όμως δίνεται σαφώς στο ποζεράδικο κλπ.
Ξεκίνησε από Ο Νέος Κιθαρωδός Νέα και όχι μόνο
Ξεκίνησε από atzolina Δικοί μας στίχοι και ποιήματα
Ξεκίνησε από pony Δικοί μας στίχοι και ποιήματα
Ξεκίνησε από zeromancer « 1 2 » Εφέ
Ξεκίνησε από FAIRY-The return! Μουσικά νέα και συζητήσεις
Ξεκίνησε από denisgiann Εκμάθηση – Πρώτα βήματα
Ξεκίνησε από Μητσάκος Μετατροπές, βλάβες, συντήρηση, κατασκευές
Ξεκίνησε από YmiRLinG Δισκοπαρουσιάσεις και κριτικές
Ξεκίνησε από bigfoot Ενισχυτές
Ξεκίνησε από deepkokkinos Δικοί μας στίχοι και ποιήματα