Δείτε την σελίδα του kithara.gr στο facebook, στο twitter, και στο youtube
0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το απέδειξε και η Βραζιλία εφέτος στην Τουρκία. Θα έπαιρνε την νικη εάν δεν είχε κοντρα της τους διαιτητές. Υπάρχουν ύπουλα σφυρίγματα στο μπάσκετ που συμβαίνουν τις πιο κρίσιμες στιγμές και μπορούν να σταματήσουν κάθε ομάδα. Αφού λοιπόν έφυγε από τη μέση ο πιο επικίνδυνος αντίπαλος {η Βραζιλία} επειδή ήταν η πιο καλά στημένη ομάδα
Duran κι ο Igouadala. Οι υπόλοιποι είναι απλώς κάτι νεαροί που τρέχουν σαν τρελλοί πάνω-κάτω κι εύκολα σταματιώνται από μια σωστή Ισπανία ή κι από την Ελλάδα του παρελθόντος.
Δεν ξερω αν βλεπεις κολλεγιακο μπασκετ η κρισιμους αγωνες ΝΒΑ. Εκει να δεις κατι ζωνες και κατι συνεργασιες.
Αυτό που προσπαθώ να πω είναι πως τις Η.Π.Α στο μπάσκετ δεν τις κερδίζεις κάθε μέρα.
Καπου παραπανω διαβασα οτι ο Χουερτας δεν ειναι καλο ποιντ-γκαρντ. Για καντε το μου λιγο λιανα αυτο.
ελα πλακα μου κανεις για τα κολλεγιακα!!...Το πιο μπουλουκι μπασκετ που μπορει να δει καποιος!
Οι Αιθιοπες και οι Κενυατες τι ειναι? Μπλε?
Παράθεση από: _KAMELOT_ στις 13/09/10, 22:41 Οι Αιθιοπες και οι Κενυατες τι ειναι? Μπλε?Μου αρέσουν αυτές οι πολιτισμένες κόντρες γύρω από την μπάλλα. Οι Αιθίοπες είναι αραβικής καταγωγής φίλε ιππότη του Κάμελοτ. Όπως και οι από παράδοση πολύ καλοί μαραθωνοδρόμοι Αλγερινοί. Οι επιμιξίες μεταξύ Αράβων και Αφρικανών μετράνε βέβαια και αυτές. Όσο για τους Κενυάτες αυτοί έχουν φτιάξει μια καταδική τους σχολή δρομέων και από ότι ξέρω δεν υπάρχει κάτι άλλο αντίστοιχο σε όλη την αφρικανική ήπειρο. Ωστόσο δεν μπορώ να βρω κάποιον Κενυάτη να κερδίζει τον μαραθώνιο σε μεγάλες συναντήσεις. Μέχρι τα 20 χλμ τα πάνε καλά μετά αρχίζουν να κουράζονται πολύ οι γραμμωτοί μυώνες και το αίμα αρχίζει να γίνεται μπλε λόγω έλλειψης οξυγόνου. Όχι μπλε ακριβώς κάτι σε μαβί γίνεται. Γιατί κόλλησες στο χρώμα του δέρματος; Εγώ μίλησα για ανθρώπινες διαφορές από φυλή σε φυλή και δεν εννοούσα κάτι άλλο.
Κάτσε τώρα φίλε Κάμελοτ επειδή έκλεψες την μπάλλα και την έχασα . Τι εννοείς αερόβιοι και αναερόβιοι μυώνες; Δεν υπάρχουν αναερόβιοι μυώνες. Χωρίς οξυγόνο δεν δουλεύει κανένας μυς. Αν δεν πάρεις ανάσες μπλαβιάζεις. Εγώ μίλησα για την διαφορά μεταξύ λείων και γραμμωτών μυώνων. Οφείλω επίσης να πω ότι η μαύρη φυλή δεν είναι πιο μυώδης από την λευκή ή από άλλη φυλή. Γνωρίζεις φαντάζομαι ότι στην άρση βαρών μονάχα λευκοί πρωταθλητές υπάρχουν. Επειδή εκεί μετράει πολύ το είδος των αναπτυγμένων μυώνων. Τυχαίο; Δεν νομίζω. {πλάκα κάνω με τη γνωστή διαφήμιση }
Ξεκίνησε από stavros75 « 1 2 ... 12 13 » Αθλητισμός
Ξεκίνησε από bono u2 « 1 2 » Αθλητισμός
Ξεκίνησε από Tagima Συναυλίες, παραστάσεις, εκδηλώσεις
Ξεκίνησε από Eddie~Maiden « 1 2 ... 6 7 » Μουσικά νέα και συζητήσεις
Ξεκίνησε από master of puppets Συναυλίες, παραστάσεις, εκδηλώσεις
Ξεκίνησε από Βραζίλης « 1 2 3 » Συναντήσεις
Ξεκίνησε από gers « 1 2 3 4 » Μουσικά νέα και συζητήσεις
Ξεκίνησε από Eagle Of Kamelot Συναυλίες, παραστάσεις, εκδηλώσεις
Ξεκίνησε από Anaximandros Δικές μας συνθέσεις και τραγούδια
Ξεκίνησε από Lo.Lee.Ta « 1 2 » Λοιπά