Χάσατε το μουσικό όργανό σας ή σας το έκλεψαν; Δηλώστε το εδώ!
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αλήθεια, στην HD500 ποιος είναι ο αγαπημένος σου "ενισχυτής"? Ίσως αυτό να βοηθήσει στην επιλογή σου, αλλά και στον προσανατολισμό των προτάσεων που γίνονται.
Παράθεση από: DaniTheDawg στις 06/08/13, 01:58Να και κάτι που δε γνώριζα! Είχα την εντύπωση ότι ήταν μια ζωή με Rectifier.....To Κill' em All είναι Marshall hot rodded, τώρα τι ακριβώς θα σε γελάσω. Αλλά χρησιμοποιεί πολύ πράμα, εσχάτως κι ένα custom made Fortin.
Να και κάτι που δε γνώριζα! Είχα την εντύπωση ότι ήταν μια ζωή με Rectifier.....
...επικεντρώνομαι στη δημιουργία δικού μου ήχου, λόγω δικών μου συνθέσεων, είναι λίγο πιο πολύπλοκο το πράγμα από το να επιλέξω όπως πολύ σωστα αναφέρθηκε έναν Rectifier και να καλύψω αυτόματα το μισό Metal ήχο...
Παράθεση από: DaniTheDawg στις 06/08/13, 18:15...επικεντρώνομαι στη δημιουργία δικού μου ήχου, λόγω δικών μου συνθέσεων, είναι λίγο πιο πολύπλοκο το πράγμα από το να επιλέξω όπως πολύ σωστα αναφέρθηκε έναν Rectifier και να καλύψω αυτόματα το μισό Metal ήχο...Μα δε σου μιλάω για διασκευές... Σου λέω ότι είναι "can't go wrong" περιπτώσεις μέταλ ενισχυτών. Πήρα το 6505+ γιατί λατρεύω τη χροιά του, αυτά που γράφω (τρομάρα μου) είναι από heavy rock μέχρι "σουηδικό" death. Για το πρώτο χρειάστηκα πετάλι με λιγότερο μέταλ gain, για το δεύτερο δε χορταίνω τον ήχο του, ωστόσο σπίτι μια στο τόσο πλέον το χρησιμοποιώ. Να σου πω την αλήθεια, αν δεν προβλέπεται live σύντομα, δε βλέπω πρακτικό λόγο αγοράς ενισχυτή. Και για live δηλαδή, το HD500 σε βγάζει πανεύκολα με ηχάρα.
τολμώ να πω ότι έχω ερωτευτεί τον Soldano Solo. Έχω δημιουργ΄ξσει από τους πιο σφιχτούς και δεμένους ήχους που έχω ακούσει ακόμη κι από επαγγελματικές δουλειές καλλιτεχνών. Τρομερά μεσαία, δεμένα μπάσσα, αν και για να μη συγχέονται αργότερα στις μίξεις δεν τα έχω πολύ υψηλά, και πολύ ωραίες αρμονικές. Βέβαια, όταν είδα τιμή για τον Solo, με έπιασαν τα υπαρξιακά μου... Μιλάμε για πάνω από 3500 ευρώ. Κοίταξα και για τον Ηοτ Rod, όμως κι εκείνος κοστολογείται πάνω από 2000.
Παρεμπιπτοντως επι εποχης X3 το SLO 100 ηταν και το δικο μου αγαπημενο amp model. Επαιξα live με αυτο σε 120ρη brunetti τελικο με EL34 και δυο καμπινες. Μια χαρα τα πηγε. Σκεψου αφου εχεις ηδη το HD 500 μηπως απλα αγορασεις ενα tube τελικο η και ενα τρανζιστορ υψηλης ποιοτητας και μετα λιγα πραγματα θα σε ποιανουν σε ευελιξια και ηχο σε ολες τις εντασεις...με μια καλη καμπινα θα παιξεις τελεια live απο μπαρακι σε γηπεδο με κανα 100ρη τελικο.Εγω ισως αυτο θα εκανα. Η πηγη αναβαθμιζεται αλλωστε. Αργοτερα αλλο pod, axe-fx. Ισως digitech. Κανενας κανονικος preamp με το pod επισης θα σου δωσουν και τα δυο (modelling και αναλογικο ηχο) ταυτοχρονα. Γιατι οχι κατι απο AMT...Α ναι, αν δεν θελεις loop (μπαινει μετα) και εχεις μερος να τον σκας, μια ζωη την εχουμε. Ψαξε παντου για fryette deliverance 60.
Τον 5153 (τον EVH) τον σκεφτηκε κανενας? Στα 50 και στα 100 watt εχει τρελλανει αρκετο κοσμο. Παρεμπιπτοντως ενας που εχει και τον randall diavlo (τη νεα σειρα απο fortin) προτιμα randall στα μισα λεφτα για high gain. 5150 για τα υπολοιπα?!
Στο pod τι καμπινα χρησιμοποιεις;Αναλογα ποια σου αρεσει περισσοτερο, επιλεγεις αγορα.Δεν ειναι τοσο μακρια η προσομοιωση απο την πραγματικοτητα!
(νομίζω τον έχει ο modfori απ'οτι είδα σε άλλο "κοντινό" thread).
Αν σου αρεσουν οι annihilator (αν δεν σου αρεσουν γραψε καπου 50 φορες οτι κανεις λαθος για εξιλεωση και ακου επι 2 μηνες ολα τα αλμπουμ) στις πιο μοντερνες εποχες θα δεις οτι χρησιμοποιουσε laboga. Πολωνεζικη μαρκα, δεν ειναι αγνωστη. Θα ελεγε κανεις οτι εστιαζει στο high gain. Ψαξε τον mr hector. Αυτον χρησιμοποιουσε ο waters (τωρα hughes and kettner coreblade, ακριβος). Επισης τον μικροτερο τους ενισχυτη, με EL84 εχει ενα video στο youtube, πολυ old school metal ο ηχος, πολυ μου αρεσε!
Ξεκίνησε από emilio Τα καλύτερα...
Ξεκίνησε από Guitar_maniac Τα καλύτερα...
Ξεκίνησε από Baroness « 1 2 » Τα καλύτερα...
Ξεκίνησε από sakis1981 Ενισχυτές
Ξεκίνησε από Napoleon Ενισχυτές
Ξεκίνησε από Alex_LesPaul Ενισχυτές
Ξεκίνησε από Μητσάκος « 1 2 3 4 » Ενισχυτές
Ξεκίνησε από tnick Ενισχυτές
Ξεκίνησε από mitsosfrusciante Ενισχυτές
Ξεκίνησε από michalis1983 Ενισχυτές