Χάσατε το μουσικό όργανό σας ή σας το έκλεψαν; Δηλώστε το εδώ!
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
τωρα αν μεσα σε ολα αυτα προκυψει και κανα baby, ε συμβαινουν αυτα ,εγω το αντιμετοπιζω πολυ ψυχραιμα και ως κατι το απολυτως νορμαλ
Παράθεση από: Τσάκι στις 21/04/04, 13:54τωρα αν μεσα σε ολα αυτα προκυψει και κανα baby, ε συμβαινουν αυτα ,εγω το αντιμετοπιζω πολυ ψυχραιμα και ως κατι το απολυτως νορμαλΜακάρι να το αντιμετωπίσεις έτσι και όταν έρθει το baby. Πάντως όσοι το αντιμετωπίζουν έτσι, συνήθως λύνουν το "πρόβλημα" με εκτρώσεις ή αφήνοντας την κοπέλα στην τύχη της... Έχω δει αρκετές φορές τέτοιες αντιδράσεις από "μπαμπάδες" ! Αν τύχει κάτι τέτοιο σε μένα σε αυτή την ηλικία πραγματικά δεν ξέρω τι θα κάνω γι αυτό προσοχή...
Παράθεση από: mystic στις 21/04/04, 14:34Παράθεση από: Τσάκι στις 21/04/04, 13:54τωρα αν μεσα σε ολα αυτα προκυψει και κανα baby, ε συμβαινουν αυτα ,εγω το αντιμετοπιζω πολυ ψυχραιμα και ως κατι το απολυτως νορμαλΜακάρι να το αντιμετωπίσεις έτσι και όταν έρθει το baby. Πάντως όσοι το αντιμετωπίζουν έτσι, συνήθως λύνουν το "πρόβλημα" με εκτρώσεις ή αφήνοντας την κοπέλα στην τύχη της... Έχω δει αρκετές φορές τέτοιες αντιδράσεις από "μπαμπάδες" ! Αν τύχει κάτι τέτοιο σε μένα σε αυτή την ηλικία πραγματικά δεν ξέρω τι θα κάνω γι αυτό προσοχή...Στην ηλικία που γράφεις στο προφίλ σου???
pisteyo mia kali lisi ine i lipsi antisilliptikon se sindiasmo me tin gnosi toy kiklu tis.
μου εχει τυχει και το αντιμετωπισα ακριβως ετσι
και στα δυο φυσικα
Παράθεση από: Τσάκι στις 22/04/04, 15:58και στα δυο φυσικα Ντροπή ρε φίλε...
Όταν λες ότι ακριβώς έτσι το αντιμετώπισες δεν εννοείς ότι η κοπέλα έκανε έκτρωση ;
Παράθεση από: mystic στις 23/04/04, 15:17Όταν λες ότι ακριβώς έτσι το αντιμετώπισες δεν εννοείς ότι η κοπέλα έκανε έκτρωση ;ναι αυτο εννοω
Παράθεση από: Τσάκι στις 23/04/04, 15:36Παράθεση από: mystic στις 23/04/04, 15:17Όταν λες ότι ακριβώς έτσι το αντιμετώπισες δεν εννοείς ότι η κοπέλα έκανε έκτρωση ;ναι αυτο εννοωΚαι μετά ρωτάς τι έκανες ;
Ξεκίνησε από papous « 1 2 ... 5 6 » Άνθρωπος και ζωή