Δείτε την σελίδα του kithara.gr στο facebook, στο twitter, και στο youtube
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν υπαρχει καλυτερο τρεμολο απο της kahler Φουλ φλοατινγκ,χωρις ομως τις μαιμουνιες των φλοατινγκ.Βεβαι,θα πρεπει να δωσεις το πεντακοσαρικο της κιθαρας για το τρεμολο,και να βρεις αλλα λεφτα για την κιθαρα
Φυσικα και ΔΕΝ τα εχω δει.Εγω..ενας φτωχος και μονος μπασιστας ειμαι..
Μα δεν το χω δοκημασει
Εχω παιξει με 3 κιθαρες που εχουν φλοιντ.Μια τζακσον των 650€,μια μαυρη hsh ιμπανεζ και με την τσοτριγιαννη σιγκνατσουρ.Αλλα νταξει.τα καλερ ειναι σαν τις μπεντλεη.Δεν χρειαζετε να τις οδηγησεις για να αναγνωρισεις την ποιοτητα τους
Τα τρεμολα ομως,ειναι τελειως μηχανικα.Οποτε απλη,λειτουργικη και στηβαρη κατασκευη,και εισαι κομπλε.Και δεν πιστευω πως καποιος πλεων θα θελει να μαθει να συντηρει ενα τρεμολο και δεν θα μπορει..
ΥΓ: Yπάρχει πλέον περίπτωση να ξεκινήσει μια συζήτηση σε αυτό το forum και να μην εκτροχιαστεί με εντελώς άσχετα μηνύματα...;
Φιλτατε Απολων,εχεις δικιο.Ζητω συγνωμη.Απλα..ψωφαμε για κουβεντες
για τον μονο μαγνητη εχεις απολυτο δικαιο και ναι πιστευω οτι ο neck στην περιπτωση μου πρεπει να ειναι μονος.αλλα το τρεμολο και ο ηχος με παραμορφωση και εφε με ενδιαφερει γιατι γενικα μου ερεσει ο συνδιασμος ηχων και η προσομιωση φυσικων ηχων το μεταλ δεν ειναι στα αγαπημενα μου οχι ομως οτι δεν παιζω καποια αγαπημενα μου τραγουδια.και γενικα τον bridge τον θελω διπλο.
2. Γιατί θέτεις ως κριτήριο τα 24 τάστα. Στην πράξη αυτό σε περιορίζει σχεδόν αποκλειστικά σε κιθάρες με δύο humbucker
Ξεκίνησε από Und3ad « 1 2 3 » Κιθάρα - Μάρκες και τύποι
Ξεκίνησε από Xtasy Κιθάρα - Μάρκες και τύποι
Ξεκίνησε από Vaimaster Άνθρωπος και ζωή
Ξεκίνησε από mad13 Μουσικά όργανα και εξοπλισμός
Ξεκίνησε από BillyMagic Μουσικά όργανα και εξοπλισμός
Ξεκίνησε από kostasdante « 1 2 » Καταστήματα, αγορά
Ξεκίνησε από ilias_x « 1 2 » Καταστήματα, αγορά
Ξεκίνησε από stelios97 Κιθάρα - Μάρκες και τύποι
Ξεκίνησε από UFO1234 Κιθάρα - Μάρκες και τύποι
Ξεκίνησε από Chris Pamp Μουσικά όργανα και εξοπλισμός