Αποστολέας Θέμα: πρόβλημα σε pedalboard ( mute )  (Αναγνώστηκε 1795 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος zeromancer

  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • *****
  • Μηνύματα: 1907
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
πρόβλημα σε pedalboard ( mute )
« στις: 26/05/19, 14:57 »
Καλησπέρα σε όλους

μετά απο λίγο καιρό αποχής και εν μέσω μετακόμισης έστησα εκ νέου το Pedalboard μου το οποίο είναι το παρακάτω


gibson les paul standard - t.c electronics - jam dynasor-dunlop mc 404 -  enrie ball volume pedal - red witch fuzzgod - jam tube dreamer 808 - fulltone ocd - telegun fat foot -
jam red muck- mxr eq καρφί στο input

6 band - boss rc 300 loop station- ibanez fl9 flanger - analog man mini chorus- boos fv 500- jam big chill - strymon timeline - strymon big sky - trex octavus - t.c electronic freeze σε  fx loop

 

hughes and kuttner tube meister 36 και conford καμπίνα

 

τα πιο πολλά πετάλια συνδέονται με one spot εκτός απο τα "βαρία" που έχουν ξεχωριστά ρεύματα

 

το πρόβλημα μου είναι το παρακάτω

ολα τα πετάλια είναι οκ με τα ρεύματα τους.όταν παίζω με μόνο με τον ενισχυτή και την loopa δεν υπάρχει κανένα θέμα. όλα είναι άψογα. Μόλις ανοίξω οποιαδήποτε πετάλι απο αυτα που έχω συνδέσει στο input, δέν έχω κανένα σήμα και είναι σαν να έχω Mute.

αποσύνδεσα ένα ένα τα πετάλια και έχω το ίδιο θέμα άρα θεωρώ πως δεν είναι θέμα καλωδίωσης. Ενδέχεται να έχει κάποιο ρύθμιση ο ενισχύτης ( γιατι είναι καινούργιος και δεν τον ξέρω )?

 

έχετε να προτείνεται κάποια λύση? 
GARFIELD FOR PRESIDENT

εκατομμυρια μυγες δεν μπορει να κανουν λαθος...φαε κ εσυ σκατα!!!

People should not be afraid of their governments,governments should be afraid of their people

Αποσυνδεδεμένος Απόλλων

  • Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • *****
  • Μηνύματα: 5787
  • Φύλο: Άντρας
  • Μονίμως προβληματικός...
    • Προφίλ
Απ: πρόβλημα σε pedalboard ( mute )
« Απάντηση #1 στις: 26/05/19, 19:19 »
Για εξήγησέ το λίγο αυτό. Δηλαδή όταν τα πετάλια είναι συνδεδεμένα μεταξύ κιθάρας και ενισχυτή αλλά απενεργοποιημένα, ο ενισχυτής παίζει κανονικά; Και το πρόβλημα εμφανίζεται όταν ενεργοποιήσεις οποιοδήποτε από αυτά τα πετάλια...;
Lo niego todo, incluso la verdad...

Αποσυνδεδεμένος saved

  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • *****
  • Μηνύματα: 3553
  • play bass like a badass
    • Προφίλ
Απ: πρόβλημα σε pedalboard ( mute )
« Απάντηση #2 στις: 27/05/19, 00:34 »
Εγω θα δοκημαζα πρωτα βαζοντας ΜΟΝΟ το πρωτο πεταλι.Αν παιξει κανονικα,μετα ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΤΑ το δευτερο,το τριτο κτλ μπας ξαι δω που χανετε το σημα
The μπασό is the law

Αποσυνδεδεμένος zeromancer

  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • *****
  • Μηνύματα: 1907
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Απ: πρόβλημα σε pedalboard ( mute )
« Απάντηση #3 στις: 28/05/19, 01:26 »
εντάξει παιδιά ευχαριστώ για την βοήθεια αλλά το πρόβλημα λύθηκε...άλλαξα τι "χταπόδι" του 1  spot που συνδέει τα πετάλια και όλα καλά....ίσως γείωνε κάπου ή δεν ξέρω και εγώ τι πάντως φτιάχτηκε και τώρα είναι όλα μια χαρά....ευχαριστώ πολυ
GARFIELD FOR PRESIDENT

εκατομμυρια μυγες δεν μπορει να κανουν λαθος...φαε κ εσυ σκατα!!!

People should not be afraid of their governments,governments should be afraid of their people

 

Σχετικά θέματα

  Τίτλος / Ξεκίνησε από Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
3 Απαντήσεις
1084 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 21/06/10, 00:50
από Γιάννης Βαρθάκης
9 Απαντήσεις
1932 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 29/06/10, 16:41
από Γιάννης Βαρθάκης
1 Απαντήσεις
1015 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 09/09/10, 15:57
από zeromancer
16 Απαντήσεις
3178 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 03/10/10, 17:29
από Johnie Darko
2 Απαντήσεις
896 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 15/07/11, 12:49
από Γιάννης Βαρθάκης
0 Απαντήσεις
583 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 03/11/11, 21:33
από Γιάννης Βαρθάκης
1 Απαντήσεις
945 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 14/04/12, 12:52
από kkmspm (φλουτσ)
7 Απαντήσεις
1973 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 24/05/12, 22:21
από zeromancer
0 Απαντήσεις
7050 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 25/07/12, 12:49
από virusfovos
4 Απαντήσεις
1556 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 11/07/13, 20:55
από Καθόδιος (φλουτσ)