Χάσατε το μουσικό όργανό σας ή σας το έκλεψαν; Δηλώστε το εδώ!
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ναι και ο Θεος επλασε τον κοσμο σε 7 ημερες και επισης επλασε τα ζωα και τα πτηνα του κοσμου και ο Θεος τα βλεπει ολα και κρινει και επισης ο καλος Θεουλης ειπε ΜΗΝ κρινεις για να μην κριθεις..
ωραία σεβαστό! εσύ θεωρείς ότι οτιδήποτε έχει σχέση με sex είναι φυσιολογικό αφ όσον τα 2 άτομα βρίσκου φυσιολογικό οτιδήποτε κάνουν και απολαμβάνουν!!απλά ρώτησα αν και αυτή η ακραία περίπτωση είναι φυσιολογική και για σένα?
Κοιταξε να δεις Μαρια η ομοφυλοφιλια αποδεδειγμενα υπαρχει και σε αρκετα ειδη ζωων.Και το γεγονος οτι υπαρχουν ομοφυλοφιλοι και μαλιστα υπολογισιμος αριθμος δειχνει οτι κατι παει στραβα με το βασιλειο του Θεου και της φυσης οπως το οριζεις εσυ.
Φυσιολογικο συμφωνα με ποια κριτηρια Μαρια μου;Του Θεου;Ας μου επιτρεψεις να σου πω οτι Θεοι υπαρχουν πολλοι ανα τον κοσμο.
Για κατσε τωρα ρε σουρωτηρι μη σε σουρωσω ..Με ρωτας τι μου αρεσει εμενα στο κρεββατι μου;Φτου σου βρε...
Εγώ δεν έχω πρόβλημα με τα "λεσβιακά". Ίσα ίσα είναι στο Τop 10 των προτιμήσεων μου στα Video Club, αλλά αν δω κάτι με 2 άντρες ή και παραπάνω μπορώ απλα να ξερώσω. Αηδία μου προκαλεί το θέαμα.
Παράθεση από: Καρχαρίας στις 10/05/04, 15:01Εγώ δεν έχω πρόβλημα με τα "λεσβιακά". Ίσα ίσα είναι στο Τop 10 των προτιμήσεων μου στα Video Club, αλλά αν δω κάτι με 2 άντρες ή και παραπάνω μπορώ απλα να ξερώσω. Αηδία μου προκαλεί το θέαμα.Κωστα ασε τις ειδα καημενε,ουδεμια σχεση με τις βιντεοκασετες,αισχος κ οι δυοαλλιως θα τις τραβουσα ενα βιντεακι να στο στειλω
OK!!!! Apo o,ti katalava, stous perissoterous enoxlei h ekdhlwsh omofulofilias!Pantws to swsto tha htane na mhn ekdhlwnontai oi omofulofiloi dhmosiws giati enoxloun tous gurw pou den exoune sunithisei tetoio theama!As meinoume ston romantismo anamesa se mia gunaika kai enan antra..
Απλά δεν θα θέλαμε να μάθουμε ότι ο κολλητός μας γουστάρει να τον δένουμε με λουριά, χειροπέδες κλπ..