Αγαπητέ φίλε,
διαβάζοντας το τελευταίο σου δημοσίευμα, ένοιωσα μια πολύ ευχάριστη έκπληξη. Ιδιαιτερα γιατί εσύ το έγραψες. Πριν απο περίπου δύο χρόνια, σε κάποιο μου σχόλιο , όπου επαινούσα την ποιητική προσπάθεια κάποιου μέλους, ειχα αναφέρει τη λέξη "σκουπίδια", έχοντας πλήρη συνήδειση αυτών που έλεγα. Εσύ τότε παραλίγο να με ξεσκισεις, και με απείλησες με διαγραφη κλπ. κλπ. Όμως δέν μπορούσα να ανεχτώ μπούρδες του τύπου "να μού .... μπινγκόνια" (ο ποιητής μού ειναι συμπαθέστατος, τ' ορκιζομαι!), και να διαβάζω επαινετικά σχόλια όπως" "μπράβο", πολύ ωραίο, συνέχισε κλπ.", γιατι κατάλαβα οτι το παιχνίδι ήταν στημένο, κι ότι κάποιοι δούλευαν κάποιους αν όχι όλους. Σταμάτησα να στελνω τα γραπτά μου, δεν σταμάτησα όμως ποτέ να παρακολουθώ τη σελίδα. Συχνά γράφονταν πολύ όμορφα πράγματα πού όμως δεν τα πρόσεχε κανείς. Γιατί άραγε; Κοινό μυστικό.........Δέν θά προχωρήσω, ακόύστε όμως τήν πρότασή μου στην πρωτογενή της μορφή. Δημοσιεύστε οτιδήποτε στέλνετε στη σελίδα, οχι πάνω από πέντε γραπτά ανά 24ωρο όπως πολύ καλά γράψατε. Αφήστε στήν κρίση τών μελών και κάποιας επιτροπής τήν αξιολόγηση τών κειμένων, και δικαιολογόντας με μιά σύντομη παρατήρηση την απόφαση, σβήστε οτι δέν ταιριάζει στό επίπεδο της σελίδας. Καθαρά πράγματα και ναστε σίγουροι ότι σύντομα ο κήπος θ` ανθίσει.
Καλό κουράγιο.