Χάσατε το μουσικό όργανό σας ή σας το έκλεψαν; Δηλώστε το εδώ!
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπερα φιλοι μου μετα απο πολλα χρονια απουσιας απο το φορουμ...Εχω ενα μικρο και υποτυπωδες στουντιακι που ηχογραφω τις ιδεες μου...Καποιοι παλιοι εδω μεσα ισως μεθυμουνται...Το προγραμμα ηχογραφησης που χρησιμοποιουσα ηταν το audacity...Μια χαρα μεχρι εδω,αλλα δυστυχως μετα απο καποιες ενημερωσεις την windows,ξαφνικα σταματησε να λειτουργει...Το ξανα εγκατεστησα αλλα τπτ...Πηγα και αγορασα μια εξωτερικη καρτα ηχου,Lexicon Alpha.και αφου εγκατεστησα τους drivers,εγκατεστησα kai to cubase LE 5.Εμαθα τον τροπο που κανω την ηχογραφηση,αλλα αυτο που ακουω στο playback,ειναι εντελως παραμορφωμενο,σε σημειο που να μην αναγνωριζονται και οι νοτες...επισης οταν γραφω,ακουω απο τα μονιτορ αυτο που παιζω αλλα ειναι ενα περιπου τονο πισω δηλ οταν παιζω ρε ακουω ντο...και με καθυστερηση...Μπορει καποιος να βοηθησει?ευχαριστω!
Καλημερα,ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας,θα δοκιμασω το asio4all...αυτο το προγραμμα το κατεβζω απο το ιντερνετ?ειναι free?
Καλημερα...Το audacity εδω και ενα μηνα,1.παταω ηχογραφηση,και γραφει οσο παιζω...μετα σταματαει..δεν ηταν ετσι παλιοτερα2.οταν ξαναπαταω ηχογραφηση,συνεχιζει στο 1ο καναλι,δηλ δεν ανοιγει αλλο καναλι για να γραψω πανω στο πρωτο που εγραψα(αυτο λυθηκε)3.τωρα,δεν προχωραει καθολου ο κερσορας...4.τωρα παρατηρω οτι οταν παταω ηχογραφηση πατιεται και η παυση διχως να παταω παυση.Οταν λοιπον παταω επανω στην παυση για να ξεκινησει,δεν γινεται τπτ...
Παιδια και παλι ευχαριστω πολυ...Το reaper einai free?
Ξεκίνησε από SANIOCASTER2004 Εφέ
Ξεκίνησε από Pandemonium Εφέ
Ξεκίνησε από Blacksheepιος Φωνή και τραγούδι
Ξεκίνησε από chorrer Ηχογραφήσεις και Στούντιο
Ξεκίνησε από ...darkface... Εφέ
Ξεκίνησε από filthy_dwarf Μπάσο
Ξεκίνησε από tallos Εφέ
Ξεκίνησε από tallos Μπάσο
Ξεκίνησε από kotsos.a Ενισχυτές
Ξεκίνησε από Ioannis Anastassakis Τρόποι παιξίματος, τεχνικές