Μουσικά όργανα και εξοπλισμός > Κιθάρα - Μάρκες και τύποι
Κιθαρα η ενισχυτης; (Με 500€)
Kosthrash:
Καλόπαίχτη!!!
Φαίνεται πολύ ωραία κιθάρα, πόσο την πήρες;
https://www.ibanez.com/eu/products/detail/sa260fm_4l_02.html
Βγάλε και καμιά φωτό ντε!
Και δωστήν για σεταρισμα... (Οι καινούριες χορδές είναι φυσικό να ξεκουρδιζονται στην αρχή συχνά, αν δεν έχουν τεντωθεί καλά στο πέρασμα, με τό παίξιμο θα ισιωσει ;)
GVen:
Όντως είναι ωραία κιθαρα...μπραβο. καλοπαιχτη και δωστης να καταλάβει. Πες μας και εντυπώσεις. Όντως ένα καλό set up θα βελτιώσει πολλά πράγματα...και φυσικά υπάρχει πάντα περιθώριο βελτίωσης...κλειδια...nut...strap locks....μαγνητες... :P :P :P...αργοτερα και σιγά σιγά αν χρειαστεί. Οταν και ΑΝ σε πιάσει το gas....και πάλι καλοπαιχτη boy.
giorgos1990:
Ωραιο κιθαρονι φαινεται και εχει ποικιλια ηχων με τους μονους και τον πιο γκαζατο διπλο στη γεφυρα.Κοιτα αν ειναι ολοκαινουριο το οργανο και εχει μεινει λιγο στο ραφι θα ναι σχετικα ασεταριστο οποτε θελει να του κανεις ενα καλο σετ απ με ενα φρεσκο σετ χορδες για να δεις το κανει ετσι δεν θα παιξει ακομα κι αν σεταριστηκε πριν την αποστολη του μεχρι τη πωληση οι ρυθμισεις φευγουν..
Οταν λες ξεκουρδιζεται οταν χρησιμοποιεις τη γεφυρα ή ακομα και με απλα bends κλπ?Δεν ειναι Locking γεφυρα οποτε δεν ειναι και πολυ βασανισμ ;D
savvito16:
Δεν ξερω πως να παραθετω φωτογραφιες παιδια συγνωμη χαχα.. την πηγα στο μαγαζι που την πηρα και τους ειπα οτι δεν κρατουσε καθολου.. την αλλη μερα μου ειπαν ειναι οκευ αλλα δε σκεφτηκα να περασουμε καινουριες χορδες και ετσι με το τρεμολο χανει παλι σχεδον κατευθειαν.. επισης δε μου κατεβασε οσο χαμηλα ηθελα τις χορδες και ετσι πααραμεννω προβληματισμενος με το οργανο. Με επιασε ενα κολλημα οτι δε μου κανει και οτι θελω κατι στις prs που μου ππροταθηκαν και την εβαλα για πουλημα στο νοιζ... Αν την αγορασουν καλως αλλιως θα χαμηλωσω κι αλλο χορδες και με ενα καινουριο σετ χορδες ισως ειμαι οκ. Btw ξερει κανεις αμα θεσσαλονικη μπορω να βρω prs se για δοκιμη; Κατα προτιμηση την τρεμοντι
GVen:
Να τους το πεις παλι ότι ξεκουρδιζεται. Πρέπει να σου βρουν λύση. Τόσα λεφτά έδωσες.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση