Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - sokob

Σελίδες: [1]
2

4
Ο κολλητός μου από την εταιρία που έφερε πριν από καιρό τον JOE BANAMASSA ΜΟΥ ΕΊΠΕ ΠΡΟ 5 ΛΕΠΤΏΝ  ότι πέφτουν οσονούπω οι υπογραφές για να έρθει για 1η φορά στην Ελλάδα ....ο ΘΕΟΣΣΣΣΣ JEF BECK
Δεν γνωρίζω ακόμη το που το πότε ακριβώς και το πόσο..όπως θα θυμάστε και την περίπτωση BONAMMASSA δεν ήξερα πολλά αρχικά αλλά μέσω εμού του κουτσομπόλη   Roll Eyesτο μάθαμε πρώτοι
Είναι πάντως γνωστό και το μαθαίνουμε πάλι πρώτοι εδω μέσα....σε λίγους μήνες...Ο JEFF BECK  LIVE IN GREECE..... Shocked Shocked Shocked Shocked
(άντε μέσα στην κρίση κι ένα καλό νέο)

5
Νομίζω ότι έχεις δίκιο στο περι καμπίνας 100%

6
Η yamaha pac είναι μακράν ότι πιο τίμιο υπάρχει σε λίγα χρήματα.
Από ενισχυτή μάλλον θα ψαχτείς σε φάση - λίγα χρήματα πολλές λειτουργίες οπότε μάλλον σε βλέπω για line 6. Ναι, τα 15 watt είναι αρκετά για αρχή.

7
Θεωρώ πως οτιδήοπτε κυκλοφορεί στην αγορά με 10άρι ηχείο ακούγεται σε λίγο υψηλές εντάσεις ιδιαίτερα boxy και ψεύτικο...προσοχή δεν ανφέρομαι στα watt αλλά στις διαστάσεις του ηχείου που πιστεύω ότι για οποιαδήποτε χρήση πρέπει να είναι 12άρι.
Ως εκ τούτου με 100-150 ε περισσότερα (sorry που ξεφεύγω από το budget σου) υπάρχουν οι χιλιοβραβευμένες λύσεις α)fender blues jr και β)orange tiny terror combo οι οποίες θα ανταπεξέλθουν με άριστη ποιότητα σε αυτά που ζητάς ενώ θα σταθούν αξιοπρεπώς και σε ένα jam.
Αν η διαφορά που προανέφερα δεν σου είναι απαγορευτική ή μπορείς να την καλύψεις με κάποια μικρή καθυστέρηση μαζε'υοντας τα επιπλέον χρήματα.....δεν τίθεται καμία σύγκριση ως προς το τελικό αποτέλεσμα.

Ο...μεγάλος John Page (o ιδρυτής και για πολλά έτη διευθυντής του Custom Shop της Fender μου έγραψε τις προάλλες στο facebook ότι για ηχογραφήσεις και για every day playing χρησιμοποιεί αποκλειστικά ένα blues jr (μόνο για μεγάλα λαιβ ανατρέχει στο..σκυλί και πανάκριβο vibroking)

Ενώ ο orange tiny terror combo από την πλευρά του εκτός από τα 15 watts πέφτει με ειδικό διακόπτη στα 7 watts και θα σε καλύψει τόσο σε καθαρά όσο και σε γκάζια με άνεση.

Οι black star άφησαν με ανοιχτό το στόμα του ς συντάκτες του guitarist αλλά τα απίστευτου ήχου μοντέλα είναι οι artisan στα 15 και 30 watts αντίστοιχα.
Ελπίζω να άνοιξα λίγο τους ορίζοντες αναζήτησης
Φιλικα.
jim

8
δεν έχετε καθόλου άδικο κύριε dread12
απλά μια διευκρίνηση... ο Παναγιώτης παίζει αυτό το είδος μουσικής κυρίως ....και η κιθάρα είναι... δική μου ...που αν και λίγο κουλός αναλώνομαι σε blues κυρίως...επίσης δεν χέρω αν έχεις πιασει στα χέρια σου Masterbuilt στρατ...αν όχι κράτα μια πισινή... ;)

9
Tελικά μάλλον συμφωνούμε οι περισσότεροι για τον Jimmy...και σαν τεχνική αλλά και οικονομικά..
σχετικά με κάποιο λάθος που ακούστηκε ότι έκανε...ουδείς αλάνθαστος ,και δη ο εργαζόμενος πιστεύω, αλλά η διπλή μετακίνηση του φίλου πιθανώς να είχε αποφευχθεί αν ζητούσε να την ακούσει κατά την παραλαβή...νομίζω είναι κάτι που πρέπει να απαιτούμε κατά την παραλαβή του οργάνου.

Κάποιοι φίλοι βρήκαν άκρη αλλου πιο φθηνά ή λίγο ακριβότερα δεν έχει και τόση σημασία αρκεί να είστε ευχαριστημένοι με το τελικό αποτέλεσμα.

Κάποιοι επίσης ασχολήθηκαν και μόνοι τους από ένα σημείο και μετά με επιτυχία όπως ισχυρίζονται. Μπράβο και συγχαρητήρια από μένα....Βλέπετε το σωστό ρύθμισμα εκτός από γνώση, εμπειρία και ...χέρι απαιτεί και λίγο τσαμπουκά...τον οποίο εγώ κάτοχος μετά κόπων και βασάνων μιας πολύ καλής στρατ και μιας εξίσου πολύ καλής λεσ πολ...δεν τον έχω.....κωλώνω που λέμε...

Όλοι όμως μάθαμε κάτι κι αυτό νομίζω ότι προσφέρει την απόλυτη ευχαρίστηση σε σχέση με το ψώνιο ,hobby, αγάπη  ή όπως αλλιώς το αποκαλεί ο καθένας, μέσα από αυτό το πραγματικά φιλικό και ορεξάτο forum.
Φιλικά
Δημήτρης

10
θα εκτιμούσα ιδιαίτερα αν μπορεί να ανεβάσει κάποιοσ το αρχικό link και στο noiz αο όπου και με πέταξαν έξω λόγω ασέβειας....
πάντοτε φιλικά
Δημήτρης

11
αν δεήσει κάποιος χριστιανός ας το ανεβάσει και στο noiz διότι μ έδιωξαν λόγω ασέβειας
ευχαριστώ΄πολύ

12
Παρακαλώ το παρακάτω thread ναμην θεωρηθεί διαφήμηση...είναι μια κατάθεση (σε περίληψη) απόψεων για ένα από τα παλαι'ότερα εργαστήρια στο είδος του στην ΄χωρα, με αφορμή διάφορα που διαβάζω καθημερινά σε διάφορα φορουμς.

Επιτρέψτε μου να καταθέσω κι εγώ την άποψη που διαμόρφωσα πηγαίνοντας πολύ αραια (διότι δεν παίζω και πολύ) τις κιθάρες μου στον jimmy (κατάστημα rock stuff - απέναντι από τα παλιά γραφεία του πασοκ στην Χ.Τρικούπη)

Καταρχίν κάτι γενικό....

Eπειδή κάποιοι λένε ότι δεν έμειναν ευχαριστημένοι. απο΄τον χ ή τον ψ τεχνικό..μια ερωτησούλα...Βεβαίως κάθε ένας μας γουστάσει συγκεκριμένο setup στο όργανο...αυτό είναι κάτι το οποιο το τονίζουμε στον τεχνικό και δεν τον αφήνουμε να κάνει του κεφαλιού του 100% έτσι δεν είναι? τωρα επειδη και οι τεχνικοί με τη σειρά τους έχουν κι αυτοί και γνώμη και αρχές που ελάχιστα ίσως αλλά διαφέρουν...αν καθόμαστε...ΙΝΔΙΑΝΟΙ όταν τους δίνουμε τις κιθάρες...δεν καταλαβαίνω το...δεν έμεινα ευχαριστημένος μετα...πότε μετά ? δεν δοκιμάζουμε έστω και ακουστικά το όργανο όταν το παραλάβουμε κύριοι? δεν λέμε στον τεχνικό επί τόπου ξέρεις γιατί αυτό και δεν μου αρέσει το άλλο?...τι γίνεται? κάνουμε μώκο ενώ πληρώνουμε και μετά ξεκατινιαζόμαστε εδώ μέσα και σε forums γενικότερα?
.......
Περιμένω συγκεκριμένα παραδείγματα...

Ο τζίμης για την ιστορία είναι από τους παλαιότερους στο χώρο από την εποχή του Λυρικόν που θα θυμούνται οι παλαιότεροι. Εμπειρία εξασφαλισμένη.

Με την ίδια ευγένεια όπως τότε παραλαμβάνει το μπάσσο ή την κιθάρα και προς απογοήτευση πολλών ανακοινώνει ότι χρειάζεται τουλάχιστον 1 εβδομάδα κι αυτό όχι από ψώνιο ή και ...καλά φόρτο εργασίας..αλλά από αληθινό ΦΟΡΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ο οποίος εξάλλου φαίνεται κιόλας,...συχνά από τις κιθάρες που περιμένουν τη σειρά τους δεν χωράνε οι πελάτες μέσα στον ούτως ή άλλως μικρό χώρο του εργαστηρίου.

Ξέρεις ή όχι από σετ απ ηλεκτρικής δεν μπορείς να μην αναγνωρίσεις ότι όταν παραλαμβάνεις όργανο από το τζίμη..βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή παικτική κατάσταση. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ....


Άριστη δουλειά με 45 ευρώ για το κλασικό service - setup (πολλά χρόνια σταθερή τιμή...προσοχή διότι ακούστηκαν αλλού κάτι 70άρια)

Την εργασία του εμπιστεύονται ούτως χιλιάδες αθηναίοι τα τελευταία χρόνια, επώνυμοι και μη.

Η φιλική διάθεση με την οποία αντιμετώπιζε την μάλλον συχνή (και ενοχλητική κάποιοες φορές λόγο ασχετοσύνης μου) παρουσίας μου στο εργαστήριο χωρίς να έχω από την άλλη κάποιο όργανο να του πάω με κάνει να σας πω με σιγουριά ότι δεν κοιτάει κανέναν σαν ευρώ (όπως εσφαλμένα αναφέρεται κάποιες φορές.)

Η στάση του αυτή πέρα από το αποτέλεσμα της πολύ καλής δουλειάς του θέλω να πιστεύω ότι δημιούργησε μια κάποια φιλία μεταξύ μας γεγονός που με κάνει πολύ χαρούμενο να μπω να πω 2 λόγια γι αυτόν σε forum.

Πάντως ...(και αυτό με όρκισε να μην το αναφέρω πουθενά για να μην του ζητάνε φίλοι και γνωστοί λαγούς με πετραχείλια - αλλά τέτοια πράγματα πρέπει να μαθαίνονται)...
όταν από ατύχημα ένας φίλος χτύπησε σε κάτι αιχμηρό 3 τάστα της ολοκαίνουριας fender masterbuilt john cruz 62 strat moy κι έπεσα να πεθάνω μου έτριψε τα τάστα και μου την παρέδωσε δωρεάν Κυριακάτικα ...έτσι λέει επειδή με είδε και στεναχωρήθηκα.....
Αυτός είναι ο Τζίμης..και μακάρι να προσέχει τις κιθάρες μας για πολλά χρόνια ακόμα.
Άριστα από μένα σε τεχνική επαγγελματισμό και πάνω απ όλα ανθρωπιά της οποίας όλα τ άλλα είναι συνεπαγωγές.

Δημήτρης.

14
ηλεκτρακουστική:
Αφού δεν είσαι επαγγελματίας καλό θα είναι να μην μπλέξεις με κιθάρες που αποδίδουν ιδιαίτερα σε ρεύμα, godin ovation κλπ.
Μια καλή λύση είναι οι taylor (αν θες usa και σε χαλάνε τα japan) με πολύ λαμπερό ήχο
δες εδώ :http://www.thomann.de/gr/taylor_214ce.htm klp.

15
Θα μιλήσω εκ πείρας:\

1) ηλεκτρικη:
gibson lespaul jr usa σε χρώμα worn brown...πανέμορφη σε εμφάνιση και ήχο και απόλυτο value for money
είδα 1 τελευταίο κομμάτι στον Αρμάο στα 970ε (την τελευταία που είχαν οι Τόλης και Μιχάλης στο guitar store την πήρε ένας φίλος μετά από προτροπή μου στα 950ε.
Στα χρήματα αυτά πάνω κάτω παίρνεις βεβαίως και fender strat usa αλλά δεν μου αρέσει η modern προσέγγιση της stratocaster της σειράς standard.....θα πρότεινα αμεριψαν vintage τουλάχιστον αλλά φεύγουμε από το budget σου...γι αυτό θα σου έλεγα να προλάβεις την gibson που είναι ΑΣΤΕΡΙ και άλλαξε και η τιμη της ...νέες παραλαβές πάνω από 1100ε ...είπαν
2)ηλεκτρακουστική:
Αφού δεν είσαι επαγγελματίας καλό θα είναι να μην μπλέξεις με κιθάρες που αποδίδουν ιδιαίτερα σε ρεύμα, godin ovation κλπ.
Μια καλή λύση είναι οι taylor (αν θες usa και σε χαλάνε τα japan) με πολύ λαμπερό ήχο
δες εδώ :http://www.thomann.de/gr/taylor_214ce.htm klp.


16
Αγαπητέ φίλε
βάζοντας 100ε ακόμη παίρνεις τον fender blues junior
15 wats.
2 el84 φουλ λάμπα
reverb
112 ηχείο ο οποίος έχει μακραν τα καλύτερα καθαρά από ότι έχει ήδη αναφερθεί και προκαλώ τον οποιονδήποτε να προτείνει πιο αξιοπρεπή λύση σε αυτά τα χρήματα
γράψε στο youtube  fender blues jr......και τα ...λέμε
 ;)

17
τι λες ρε φίλε τέτοιος ήχος από ψηφιακο? και πάλι μπράβο για όλα
περιμ'ενω νέα σου κιθαριστικά

18
BRAVOOOOOO
PERFECT
κι εγώ αν δεν έβλεπα το βίντεο  θάλεγα ότι έπαιζε ο vai.
TOSO TELEIO.
Υ.Γ.
Δεν θα βγάλεισ καμια βρωμίτσα για το setup που σε οδήγησε σε αυτόν τον τέλειο ήχο? ;)

19
Tέο θεέ, πάρε την ΠΑΕ...LOL
Θερμά συγχαρητήρια...ένας από τους γρηγορότερους κιθαρίστες στον κόσμο, συμπατριώτης και συντοπίτης μας.Τιμή μας.

Γενικότερα τιμή μας που είναι έλληνες οι κάτωθι:

1)Teo Ziras
2)Alex Flouros
3)Panos Arvanitis
4)Gus G
5)Ο άγνωστος Κιθαρίστας..(πως λέμε ο άγνωστος στρατιώτης ένα πράμα....θα μπορούσες να είσαι κι εσύ που διαβάζεις αυτό το μύνημα..)

Οπότε φίλε Τεο σου προτείνω να μαζεψεις την πιο πανω ομάδα να κάνουμε κανά g5 to χειμώνα.....Καλό ε?

20
Οι φωτό που ζητήσατε..
προσέξτε το σπασμένο nitro από την τεχνοτροπία closet classic που εφαρμόζει μοναδικά το custom shop της fender

http://s96.photobucket.com/albums/l192/bokos/fender%201966%20ltd%20custom%20shop/?action=view&current=IMG_0145.jpg
http://s96.photobucket.com/albums/l192/bokos/fender%201966%20ltd%20custom%20shop/?action=view&current=IMG_0144.jpg
http://s96.photobucket.com/albums/l192/bokos/fender%201966%20ltd%20custom%20shop/?action=view&current=IMG_0143.jpg
http://s96.photobucket.com/albums/l192/bokos/fender%201966%20ltd%20custom%20shop/?action=view&current=IMG_0141.jpg

επίσης μην ξεχάσετε να μπείτε youtube πατώντας gain star 15 όπου μπορείτε να δείτε ένα μικρό βιντεάκι με την κιθάρα

21
προσοχή
Τελική τιμ'η 2.300ευρώ για έναν τυχερό
καθότι βρέθηκε να πωλείται στην Γερμανία 2.495 ευρώ και την δική μου την δοκιμάζετε κιόλας. αμ π'ως
 :-*
δημ'ητρης 6974609815

22
Πωλείται αυτή η κιθάρα ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΑ στην ελλάδα υπάρχει 1 κομμάτι 3850 αρχική
(στόλλας) είναι limited edition 200 pieces και μπορείτε να την δείτε εδώ : http://www.musiciansfriend.com/product/Fender-Custom-Shop-1966-Stratocaster-Firemist-Silver-Metallic-Closet-Classic-LTD?sku=517920
και να την ακούσετε σε 1 demo που έχω ανεβάσει στο youtube γράφοντας gain star 15.
Tην δίνω 3000ε
6974609815
Δημήτρης

23
έχω σοβΑΡΉ ΠΡΟΤΑΣΗ
6974609815
ΔΗΜΉΤΡΗς
ΠΑΡΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ

24
     
Κατα καιρούς αναζητούσα ένα φθηνό σετ (κιθάρας - ενισχυτή) για 2ο - πως λέμε για το εξοχικό - και ήθελα όπως όλοι μας σε αυτή την περίπτωση να δώσω λίγα και να πάρω the best that money can buy.
Kακά τα ψέματα, μέχρι σήμερα η προσφορά της αγοράς είχε να κάνει με solid state η καποια μοντέλα modeling ενισχυτών και από κιθάρα.....full laminate και προσοχή στο ΤΖΆΚΙ. 
Τελικά ανακάλυψα ένα κινέζικο πακετάκι ΘΑΝΑΤΟΟΟΟΟΟ 
Ενα σας λέω μόνο...ΚΙΘΑΡΑ solid wood, δεσποτακι με maple ταστιέρα και μαγνήτες μονό μονό διπλό σε απίστευτα χρώματα με ....Κρατηθείτε 200ε.
Ο δε ενισχυτής (εδώ είναι τα μεγάλα νέα) 20 watts all tube με ήχο super vintage και μια ζέστη που το λέω ξεκάθαρα ότι στα 400ε  δεν βρήκα κάτι στην αγορά που να πλησιάζει ηχητικά ούτε στο ελάχιστο.
Τελικώς νομίζω ότι τα 600ε του πακέτου δεν είναι ΕΥΚΑΙΡΙΑ μόνο για μας τους παλιούς για να αποκτήσουμε το 2ο set upo μας αλλά και για όλους τους νέους φίλους μας οι οποίοι καλό θα είναι να ξεκινήσουν επιτέλους...σωστά.
Σας παραπέμπω σε 3 φωτο και ένα βίντεο με δική σας ευθύνη 
http://s96.photobucket.com/albums/l192/bokos/?action=view¤t=IMG_0059.jpg
http://s96.photobucket.com/albums/l192/bokos/?action=view¤t=IMG_0058.jpg
http://s96.photobucket.com/albums/l192/bokos/?action=view¤t=IMG_0057.jpg
http://s96.photobucket.com/albums/l192/bokos/?action=view¤t=IMG_0060.flv
χωρίς να αναφέρω εδώ στο thread μάρκες και ονόματα καταστημάτων για ευνόητους λόγους.
Για περισσότερες πληροφορίες όποιος θέλει ας στείλει p.m.
Φιλικά ,
Δημήτρης

Σελίδες: [1]