Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - Panagiotisrx7

Σελίδες: [1] 2 3 4 5
1
Είχα στάντ με τέτοιο recomendation και κιθάρα με nitro finish που καθόταν πάνου του για κάμποσα χρόνια χωρίς να γίνει το οτιδήποτε...

2
Καλημέρα!

Χθές κατάφερα και έπαιξα με τον «τελικό» που έχει ο ENGL E570 και το direct out του.
Η αλήθεια είναι πως δεν μου άρεσε σε σχέση με το προηγούμενο set up που περιελάμβανε τον Boogie και το Palmer. Μου ακούστηκε κάπως «ασθενικό» να το πώ, «λίγο», τέλος πάντων μου άρεσε καλύτερα με την προηγούμενη δομή.

Έπειτα έπαιξα με το ADA και έπαθα την πλάκα μου…
Δεν το περίμενα τόσο καλό. Να βάλω μια άνω τελεία και να πω πως έχω μια αδυναμία σε 80s Hard Rock, χωρίς να σημαίνει βέβαια πως το ADA παίζει μόνο αυτό.

Αρχικά το σύνδεσα με το return/send του στο G Force και τα output του στον Boogie.
Εκεί φαινόταν να κάνει λίγο θόρυβο, ενώ μου φάνηκε περίεργος ο τρόπος που αλληλεπιδρούσαν τα knobs που έχει όσον αφορά το output level μπροστά και το loop level πίσω με αποτέλεσμα να πρέπει να σκαλίζω συνεχώς ώστε να βρώ μια ισορροπία μεταξύ ADA και G Force για να μην κλιπάρουν.

Το δοκίμασα μετά και με τα output του στα in του G Force και από τα out του G Force στα in του Boogie και νομίζω πως η δεύτερη επιλογή μου ακούστηκε καλύτερα και αρκετά πιο ήσυχα.

Σήμερα θα έχει συνέχεια δοκιμών…

Πρίν κλείσω το μήνυμα μου, γνωρίζετε κάποιον που να ξέρει καλά το ADA ώστε να μπορεί να κάνει mods και μιρκοπειράγματα αν και εφόσον χρειαστεί, στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής;

Ευχαριστώ!
 

Συγχώνευση μηνυμάτων: 30/01/14, 08:54
γνωρίζετε κάποιον που να ξέρει καλά το ADA ώστε να μπορεί να κάνει mods και μιρκοπειράγματα αν και εφόσον χρειαστεί, στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής;

Ευχαριστώ!

Κάποιος για το παραπάνω κομμάτι;;;

3
Κομπλέ από ρεύματα. Έβαλα το Furman μόνο του σε πρίζα και όλα μια χαρά!

4
To Furman είναι αυτό εδώ: http://www.furmansound.com/product.php?div=03&id=M-10xE
Θα δοκιμάσω να το βάλω μόνο του για αρχή (με τον Boogie συνδεδεμένο πάνω του).

Το πολύπριζο έχει πάνω πέραν του Furman (που δούλευε κανονικά χωρίς να ρίχνει ασφάλεις πρίν μπεί πάνω του το Furman ΜΕ τον Boogie), τον υπολογιστή, τα 2 ηχεία, την κάρτα ήχου, την οθόνη και το modem...


Συγχώνευση μηνυμάτων: 22/01/14, 13:58
Με τα ρεύματα κτλ "προσπέρασα" μια απάντηση του Tech (« Απάντηση #7 στις: 20/01/14, 13:05 »)...
Δεν την ξέχασα όμως. Θα τα δω και αυτά εν καιρό, αλλά μου φαίνεται θα πρέπει να πιούμε κάνα καφεδάκι μαζί για να μην ανακαλύπτω τον τροχό!!! Να δείς την Gunslinger και την Vandenberg που μου έχουν απομείνει μιας και από τις ανταλλαγές για να φτιάξω το ράκ, μόνο λίγα όργανα μου έμειναν.

5
Παιδιά αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με τα ρεύματα.


Έχω ένα πολύπριζο 8 θέσεων με τις 7 κατειλημμένες.
Από μια εκ των 7, παίρνει ρεύμα το Furman και δίνει στα κομμάτια του ρακ.


Πάμε στο ζουμί τώρα.


Ο Boogie έχει Αμερικάνικο ρεύμα και έτσι τον δουλεύω με τον μετασχηματιστή του. 
Μέχρι εχθές που δεν είχα καλώδιο θηλυκό σούκο σε αρσενικό τριπολικό, δεν μπορούσα να τον συνδέσω στο Furman.


Την πρώτη φορά πήγα να τον συνδέσω στην 8η και κενή θέση του πολύπριζου...και έριξε την ασφάλεια του δωματίου.
Δεύτερη φορά τον συνδέω σε μια πρίζα μόνο του και όλα καλά.
Σήμερα πήρα το καλώδιο που μου έλειπε και έτσι τον σύνδεσα στο Furman...κάτω η ασφάλεια πάλι...


Πώς λύνεται το θέμα;


Το Furman πρέπει παίρνει ρεύμα μόνο του από μια πρίζα;
Μήπως ο Boogie πρέπει να παίρνει ρεύμα μόνος του από πρίζα;


Τι λέτε;


Ευχαριστώ

6
Αυτό που λές ισχύει σίγουρα για τον Ε570 αλλά και το ADA λέγεται πως έχει αρκετή "δύναμη" να δουλέψει κατ' αυτόν τον τρόπο.
Ηχητικά βέβαια δεν μπορώ να προβλέψω το αποτέλεσμα χωρίς Boogie και χωρίς Palmer αλλά έχω μέλλον μπροστά μου όσον αφορά τις πιθανές εναλλακτικές και δοκιμές για ήχο. Μέχρι στιγμής όμορφα και ωραία με το 1ο version του set up αλλά πρέπει να γράψω και άλλα χιλιόμετρα μέχρι να βάλω το ADA και έπειτα να δοκιμάσω λοιπές εναλλακτικές...

7
Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.


Ανδριανέ, όπως σωστά κατάλαβε ο Jezus, λόγω θέματος χώρου δεν μπορώ να έχω καμπίνα/νες αν και πολύ θα το ήθελα...
Το ρόλο καμπίνας και μικροφώνου έχει πάρει το Palmer που αυτή είναι η δουλειά του, με αποτέλεσμα να μην εκμεταλλεύομαι την στέρεο δυνατότητα του Boogie αλλά τουλάχιστον να εξυπηρετούμε χωροταξικά αλλά και να μην έχω θέματα με εντάσεις που συνεπάγονται με την καμπίνα/νες, μπορώντας να παίζω αν θέλω "τέρμα" σε εντάσεις κουβέντας.


Το Lexicon Omega Jezus είναι η κάρτα ήχου που δέχεται το σήμα από τον τελευταίο τροχό της αμάξης που είναι το Palmer.


Σήμερα ήταν η πρώτη ημέρα που έπαιξα με το rack που είναι και το πρώτο μου...


Οπότε:


Κιθάρα σε input ENGL
ENGL Send σε G Force left input
G Force left output σε ENGL FX LOOP return left
G Force right output σε ENGL FX LOOP return right
ENGL Stereo output right σε Boogie 1st input
ENGL Stereo output left σε Boogie 2nd input
Boogie 1st output σε Palmer input
Palmer filtered output σε Lexicon

Με τον παραπάνω τρόπο (δίχως να έχω προηγούμενη εμπειρία) δούλεψε.
Μπορούσα να βάζω και να βγάζω το G Force από την ροή του ήχου με το κουμπί FX LOOP ACTIVE του ENGL ή να το κάνω bypass με το κουμπί bypass του G Force.

Ο στόχος μου τώρα είναι να παίξω χώρια με τον ENGL και χώρια με το ADA.
Αν αξίζει να μείνουν και οι 2 μαζί, θα ακολουθήσω τις συμβουλές σας διαβάζοντας εκ νέου και το ωραίο post του Tech για το πως θα πρέπει να το προσεγγίσω.

Μόλις νιώσω "έτοιμος" θα ηχογραφήσω και κάτι να ακούσετε τι λέει ;-)

8
Ωραία, έχω ηδη ένα ABY και θα πάρω άλλο ένα για να κάνω split το σήμα της κιθάρας τροφοδοτώντας και τις 2 προενισχύσεις. Το Palmer είναι mono οπότε θα χρησιμοποιήσω μόνο την μια έξοδο του Boogie έχοντας στο μηδέν το volume και στο τέρμα το presence του καναλιού που δεν θα χρησιμοποιείται (όπως συμβουλεύει η Boogie).

Αύριο έχει επίσκεψη σε Κατούνα και να Νάκα για κατι καλώδια και ξεκινάμε!!!
Μόλις εξοικειωθώ με τις βασικές λειτουργίες και τους ήχους θα βάλω στο κόλπο τα ABYs και μόλις παίξουν και αυτά θα πρέπει να δω πως μπορεί να μπεί στο πλάνο και μια midi πεταλιέρα ώστε να διαχειρίζεται το G Force, το E570 και το ADA;;; Δεν έχω ιδέα απο midi πεταλιέρες, οπότε θα την χάσω τη μπάλα όταν έρθει η ώρα...

9
Καλημέρα!

Πρόσφατα μάζεψα τα παρακάτω:Και η σειρά θα είναι Κιθάρα --> ENGL E570 --> TC Electronic G Force --> Mesa Boogie 20/20 --> Palmer PGA04 --> Lexicon Omega --> KRK Rokit 5

Όπως φαίνεται στην photo υπάρχει και ένα ADA MP1 και η ερώτηση είναι:

Μπορώ να έχω και τις 2 προενισχύσεις με σκοπό να παίζω ή με την μια ή με την άλλη ή και με τις 2 μαζί ώστε η σειρά να γίνει:

Κιθάρα --> ENGL E570 and/or ADA MP1 --> TC Electronic G Force --> Mesa Boogie 20/20 --> Palmer PGA04 --> Lexicon Omega --> KRK Rokit 5

Ευχαριστώ

10
Έχει κανείς εμειρία με την εν λόγω προενίσχυση;
Από τα video και audio clips ακούγεται πολύ καλή και από τιμή επίσης πολύ καλή...http://myasnikovamps.com/[/font]

11
Μήπως έχει γραφτεί τίποτα για Tainwreck, Divided by 13 και Dr.Z?


Κώστα ωραίο topic!!!


12
Ευχαριστώ παιδιά για τα καλά σας λόγια!


Οι δισολίες και ιδιαίτερα όταν γίνονται με 3ες είναι πραγματικά μαγεία.
Πάντα προσπαθώ με κάποιο τρόπο να τις ταιριάζω σε ότι παίζω χωρίς να το παρακάνω (όσο μπορώ  ;D ) μιας και νιώθω ότι πολλαπλασιάζουν την μελωδικότητα του κομματιού!

Όσον αφορά τη δομή, στόχος μου είναι η ισορροπία (όχι επιτηδευμένα) ώστε να ακούγεται κάτι νορμάλ σαν σόλο και όχι να προσπαθώ να παίξω ότι περισσότερο μπορώ...με άλλα λόγια ένα αξιομνημόνευτο πέρασμα παρά μια κακή κούρσα των 100μ...

13
Επιτέλους κάποιος σχολιάζει το ποζεροκίθαρο!!!!


Thanx panicx!!!

16
#MayonesDuncan P.Chrysostomou entryHope you like!

17
Το δώρο μου για τα φετινά Χριστούγεννα θα το μοιραστώ μαζί σας! Φέτος τα Χριστούγεννα, μου δόθηκε η δυνατότητα να βγάλω «στον αέρα» μια σκέψη που είχα καιρό στο μυαλό μου. Για να το πω πιο σωστά, ένα site που εξυπηρετεί τόσο τους ανθρώπους που διδάσκουν μουσική όσο και αυτούς που θέλουν να μάθουν να παίζουν ένα μουσικό όργανο.
 
Ευελπιστώ πως άνοιξα το θέμα στον σωστό χώρο. Παρακάτω υπάρχει μια σύντομη περιγραφή για το νέο μου site:www.musicteachers.gr.
 To musicteachers.gr είναι ο γνωστός, ο φίλος και ο κολλητός που θα ρωτήσετε όταν ψάχνετε να βρείτε έναν δάσκαλο μουσικής ή ένα ωδείο.
 
 Το site μας έχει σκοπό να σας βοηθήσει στην ανεύρεση του κατάλληλου δασκάλου ή ωδείου που θα διδάξει εσάς ή το παιδί σας, το μουσικό όργανο που επιθυμείτε. Παρέχει πληροφορίες για τη διαθεσιμότητα δασκάλων και ωδείων στην περιοχή επιλογής σας, παράλληλα με αρκετά στοιχεία που συνθέτουν ένα πλήρες προφίλ με σκοπό να σας βοηθήσει να κάνετε την επιλογή σας.
 
 Πέραν των ενδιαφερομένων για εκμάθηση μουσικών οργάνων, το site απευθύνεται και στους ίδιους τους μουσικούς και τα ωδεία που διδάσκουν και θέλουν να το επικοινωνήσουν μέσω του musicteachers.gr χωρίς κανένα απολύτως κόστος, κάνοντας απλά μια εγγραφή και δημιουργώντας το προφίλ τους.
 
 Tο musicteachers.gr ανανεώνεται συνεχώς, ενώ παράλληλα προστίθενται νέα πράγματα με στόχο να παρέχουμε πληροφορία και εξυπηρέτηση στον κόσμο των μαθημάτων μουσικής.
 
 Σας ευχόμαστε καλή πλοήγηση και ελπίζουμε να βρείτε το δάσκαλο σας
 
 musicteachers.gr team
 

 Παρακαλώ επισκεφθείτε το site, κάντε εγγραφή για το newsletter μας και εάν διδάσκετε κάποιο μουσικό όργανο ή έχετε ωδείο, φτιάξτε το προφίλ σας εντελώς δωρεάν!
 
 Παρακάτω υπάρχουν τα σχετικά links ώστε να μας κάνετε “Like”, “Follow” αλλά και να μας παρακολουθείτε μέσω video.
 
 Facebook: https://www.facebook.com/pages/musicteachersgr/277016125646447
 Twitter: https://twitter.com/#!/musicteachersgr
 Youtube: http://www.youtube.com/user/wwwmusicteachersgr?feature=mhee
 
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την υποστήριξη σας!
 Εύχομαι ευτυχισμένο και υγιές 2012.
 
 Με εκτίμηση,
 Παναγιώτης Χρυσοστόμου – www.musicteachers.gr

18
Very very nice  ;)  βάλε και όλη την οικογένεια!!!

19
Εμένα έχουν ξεπεράσει τα 60!!!
Είμαι δουλειά και τρελαθεί το κινητό να βαράει με ειδοποιήσεις mail... >:( >:( >:(

20
Και η Gibson και η γριά  ;D  Charvel πολύ ωραίες! Μεγειά σας!

21
Μπορώ να πάρω την δεξιά που προφανώς είναι χαλασμένη μιας και έχει μουτζούρες και neck μαγνήτη!!!
Κώστα όποτε θες μου λες...

22
να ησυχάσουμε δε μπορούμε....η stagey με δελεάζει, αλλά με φαντάζομαι κιόλας να το παίζω Satchel...lol

24
Απλά τα σπάει...περιμένω και ο Φ να τελειώσει εξεταστική μπας και βρεθούμε όλοι μαζί ;-)

25
Sorry για τα offtopic.
 
Κώστα η δικιά σου είναι αυτή στο 1:11 στα αριστερά???
 

Σελίδες: [1] 2 3 4 5