Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - Τάσος Σκιαδάς

Σελίδες: [1]
1
Γεια σου, Βραζίλη. Σε ευχαριστω για τον χρόνο που αφιέρωσες για την ακρόαση των τραγουδιών μου. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιο βίντεο μου που να ερμηνεύω κάποιο λαϊκό τραγούδι. Να είσαι καλά!

2
Γεννήθηκα στην Αθήνα στις 26 Ιουνίου του 1983, μεγάλωσα στη Νέα Ιωνία Αττικής και τα τελευταία δεκαέξι χρόνια είμαι υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού.
Στις εκδηλώσεις του λυκείου, έκανα τις πρώτες τραγουδιστικές μου απόπειρες. Παράλληλα κι αφού είχα πείσει τον πατέρα μου να μου πάρει μία κιθάρα, προσπαθούσα να συνθέσω τα πρώτα μου τραγούδια με ό,τι συγχορδίες μου μάθαιναν οι τότε συμμαθητές μου.
Με τον καιρό καταλάβαινα ότι η ερμηνεία είναι κάτι που με ενδιαφέρει κι έτσι κατά τη διάρκεια της σχολής αποφάσισα -και με την παρότρυνση ενός γνωστού- να παρακολουθήσω μαθήματα φωνητικής.
Από τότε μέχρι και σήμερα, κάποιες στιγμές που βιώνω βρίσκουν συναισθηματικό διέξοδο σε αυθόρμητες ρίμες και αυτοσχέδιες μελωδίες.
Κάθε τραγούδι μου δημιουργείται από ανάγκη για εκτόνωση και δημιουργία.
Από τον Σεπτέμβρη του 2016, ξεκίνησα μία συνεργασία με την δισκογραφική εταιρεία Heaven Music και στις 26 Ιουνίου κυκλοφόρησε το πρώτο προσωπικό digital album μου που φέρει τον τίτλο "Ήρωας Μελό".
Περιέχει 14 τραγούδια με δικούς μου στίχους και μουσική, όπου τα 9 από αυτά δημιουργήθηκαν και ηχογραφήθηκαν τα προηγούμενα τρία χρόνια κατά τη διάρκεια της διαμονής μου στο Λονδίνο.
Σε όλα μου τα τραγούδια καταγράφονται οι στιγμές από τις σχέσεις μου με τους ανθρώπους. Είτε αυτές είναι κοινωνικές, φιλικές, επαγγελματικές, οικογενειακές, είτε ερωτικές πάντα γίνονται έμπνευση και το αποτέλεσμα περιμένει να το ανακαλύψετε.
Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τον σύνδεσμο από το youtube για να ακούσετε τα τραγούδια μου:
https://youtube.com/watch?v=RLDOzCj0iHk?list=PLw30whUR4pghU_a-rpxNAhYedk8Q8xTto
Καλή ακρόαση!

Σελίδες: [1]