Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Θέματα - TheEnd

Σελίδες: [1]
1
Καλήσπερα, θα ήθελε ένας φίλος να κάνει ηχογράφηση στο pc του φωνή μόνο, έχει ένα μικρόφωνο (e8455 SENNHEISER) κι ρωτάω αν χρειάζεται να αγοράσει κι κάρτα ήχου εξωτερική(laptop) για ηχογραφήσεις youtube και δείγματα για αλλού καλλιτέχνες.Ευχαριστώ (κι αν γίνεται να προτείνεται μια)

2
Καλησπέρα σας,
Σχεδόν 11 μήνες απο όταν ξεκίνισα αυτοδίδαχτρος ηλ. κιθάρα, Προσφατά έπεσε στα χέρια μου μια ακουστική κιθάρα , κι θέλησα να μάθω κάτι ελληνικά κομμάτια αλλά αν κι ξέρω της συνχορδίες  δεν μου βγένει οραίος ο ήχος (οχι απο μεριας κιθάρας) , πιστεύω πως είμαι μεσα στο tempo αλλά δεν ξέρω που είναι το πρόβλημα, τι κάνω λάθος με το δεξί χέρι.. καμιά συβουλή θα ήταν ευπρόσδεκτη..Ευχαριοστώ

3
Ενισχυτές / UCG102
« στις: 14/10/10, 15:53 »
Καλησπέρα σας.
Θα ήθελα να σας ρωτήσω τη γνώμη έχετε για το behringer ucg102 http://www.musicorama.gr/eshop/product_info.php?products_id=4763
μαζί με το guitar rig. Λόγο ότι έχω έναν φθηνό ενισχυτή  WA15G washburn, μήπως με αυτά θα έχω καλύτερο ήχο, λόγο του χαμηλού badget που έχω + ότι έτσι γλιτώνω από την αγορά διάφορων εφέ .


Ευχαριστώ!

4
Οταν πεζω μια χορδη η επομενη μπορι να μην κανι ηχο γιατι την ακουμπαω χωρις να το θέλω με το δαχτηλο ποθ πεζω την αλλη χορη.. τι να κανω?

5
Μπωρει κανείς να μοθ πει πως μπορω να χρησιμοπιω την πενα ωστε να χτηπαο σοστα της χορδες?
επισης κανενα βιβλιο με τα βασικα?

6
Μόλις βρικα τι ηλ. θα παρω  εχω το ακολουθω δηλημα : η οικογενια μου λεει καλητερα ακουστικη γιατι δεν την βαριεσαι κι τωρα ειμαι σε αυτο το δηλημα... τ προτινετε να παρω?

7
Μπωρό να παίξω ένα τραγούδι rock μόνο με ηλ. κιθάρα?
Θέλω μήπος κι τιποτα άλλο?

Τέλος γίνετε να παίζεις ηλ. κιθάρα κι να κάνεις φωνητικά?

8
Καλησπέρα!
Είμαι καινούργιος στο forum και γενικά στον χώρο της μουσικής.
Θέλω να ξεκινήσω κιθάρα κι συγκεκριμένα ηλεκτρική.
Θέλω να αγοράσω μια φθηνή για αρχή να μάθω, κι θέλω συμβουλές κι κατάστημα να αγωράσω.
Ευχαριστώ πολύ!

Σελίδες: [1]