Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Θέματα - ikon_1497

Σελίδες: [1]
1
Καλησπέρα σε όλους και συγχαρητήρια για το πολύ ενδιαφέρον site.

Θα ήθελα τη βοήθεια-γνώμη σας για ένα θέμα..
Έχω μία Gibson LP Studio Gothic http://i24.photobucket.com/albums/c8/vonslash/Holidays/GibsonLesPaulGothic.jpg και σκέφτομαι να της κάνω μερικές "χοντρές" αλλαγές.

Πέρα από μαγνήτες κλειδιά inlays κ.α. που φαντάζομαι γίνονται, η ερώτησή μου είναι για το αν μπορώ να της βάλω λευκό binding στην ταστιέρα και στο σώμα. Επίσης θα ήθελα να μην έχει χρώμα, δηλαδή να ξυστεί:
http://img341.imageshack.us/img341/1996/dsc00382339x1754.jpg
και σαν τελικό αποτέλεσμα να μοιάζει κάπως έτσι:
http://i397.photobucket.com/albums/pp59/zmonki/Guitars/ZB230270-Edit.jpg

Ποιά είναι η γνώμη σας? Πως το βλέπετε σαν εγχείρημα και ξέρετε κάποιον άνθρωπο που να μπορεί να ασχοληθεί με μεράκι και με προσοχή στις λεπτομέρειες για να βγει ένα καλό αποτέλεσμα?

Να σημειώσω ότι το δεύτερο Link (παράδειγμα χρώματος) που παραθέτω, είναι από LP traditional mahogany satin (worn brown).

Καταλαβαίνω ότι πολλοί θα πουν ότι δεν αξίζει τον κόπο και το χρήμα αλλά θα ήθελα να ξέρω να γίνεται (με άριστο αποτέλεσμα όμως, να μοιάζει καινούρια δηλαδή).

Ευχαριστώ.

Σελίδες: [1]