Δείτε την σελίδα του kithara.gr στο facebook, στο twitter, και στο youtube
Σύνολο ψηφοφόρων: 5
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μαυρα θηρια στην πορεια των ματιων μου απλωνονται γυρω μου και ξαφνου νιωθω πως δεν υπαρχει παρα μια σκια των ονειρων μου.
Μια ελπιδα να'ρθουν να μας σωσουν απο την μιζερια μας σαν τοτε που ο Νωε εσωσε μονο οτι δεν ειχε την ελπιδα να φτασει τα στεκια σας
Και εσεις εκει τα μαυρα κτιρια να μας χλευαζετε, εμεις καποτε σας φτιαξαμε μα τωρα με τρομαζετε,
Μα τωρα ανθρωπου χερι με σκεψη και πνοη εκεινη καταστρεφει εκεινη για εκεινον φροντισε μα αυτος δεν την προσεχει.
ΠαράθεσηΜαυρα θηρια στην πορεια των ματιων μου απλωνονται γυρω μου και ξαφνου νιωθω πως δεν υπαρχει παρα μια σκια των ονειρων μου.Ποια ειναι η πορεια των ματιων; ισια μπροστα ας πουμε; ακολουθως λες "γυρω μου". Το "απλωνονται", δειχνει μια συνεχεια, δεν συνδιαζεται με το "ξαφνου".
ΠαράθεσηΜια ελπιδα να'ρθουν να μας σωσουν απο την μιζερια μας σαν τοτε που ο Νωε εσωσε μονο οτι δεν ειχε την ελπιδα να φτασει τα στεκια σαςΠοιοι να'ρθουν; τα θηρια;Ποια στεκια σας;
ΠαράθεσηΚαι εσεις εκει τα μαυρα κτιρια να μας χλευαζετε, εμεις καποτε σας φτιαξαμε μα τωρα με τρομαζετε,μονο εσενα τρομαζουν τελικα; πριν αναφεροσουν σε "εμας/εμεις".
ΠαράθεσηΜα τωρα ανθρωπου χερι με σκεψη και πνοη εκεινη καταστρεφει εκεινη για εκεινον φροντισε μα αυτος δεν την προσεχει.Καπου θελει κομμα.Ποιος "αυτος"; το χερι; Δεν υπαρχει αλλο σχετικο αντικειμενο στη προταση.
Ποια ειναι η πορεια των ματιων; ισια μπροστα ας πουμε; ακολουθως λες "γυρω μου". Το "απλωνονται", δειχνει μια συνεχεια, δεν συνδιαζεται με το "ξαφνου".
Ποιοι να'ρθουν; τα θηρια;Ποια στεκια σας;
πάντα με μια ιπτάμενη φυγή προς τ' άστρα....
Ξεκίνησε από ilektrojohn Δικοί μας στίχοι και ποιήματα
Ξεκίνησε από Iced Jacob Δικοί μας στίχοι και ποιήματα
Ξεκίνησε από Kerwyn Δικοί μας στίχοι και ποιήματα
Ξεκίνησε από Anastasis Δικοί μας στίχοι και ποιήματα
Ξεκίνησε από Spilios Δικοί μας στίχοι και ποιήματα
Ξεκίνησε από Fusalida Δικοί μας στίχοι και ποιήματα
Ξεκίνησε από Θοδωρής Δικοί μας στίχοι και ποιήματα
Ξεκίνησε από Γιωργής Δικοί μας στίχοι και ποιήματα
Ξεκίνησε από hell-bass Δικοί μας στίχοι και ποιήματα
Ξεκίνησε από ΠΟΙΟΣ Δικοί μας στίχοι και ποιήματα