ΒασίληΠαρόλο που το παραπάνω κομμάτι δε μου πολυαρέσει ,ουτε εμένα, σε βρίσκω λίγο υπερβολικό σε μερικά πράγματα.Μου επιτρέπεις ή θα τα ακούσω παλι;(οπως στην περίπτωση κάποιου άλλου χρήστη ο οποίος μου απαγόρευσε ακόμη και να αναφέρομαι σε όσα έχει γράψει!!!)
Λοιπόν :
Ποια ειναι η πορεια των ματιων; ισια μπροστα ας πουμε; ακολουθως λες "γυρω μου".
Το "απλωνονται", δειχνει μια συνεχεια, δεν συνδιαζεται με το "ξαφνου".
Zητάς να βγάλεις απο τη μύγα ξύγκι όσο αναφορά στην πορεία των ματιών..Τι να γράψει;Στην πορεία των ματιών μου 90 μοιρες βορειοδυτικά;Εννοεί οτι τα μάτια στρέφονται σε διάφορες κατευθύνσεις ,για κάποιο λόγο.
Οσο για το ρήμα ''απλώνονται'' ας μην έχει συνέχεια με το ξάφνου.Ισα ισα στη συγκεκριμένη περίπτωση το ρήμα κάνει αντίθεση με το ξάφνου και η αντίθεση είναι πάντα ενα σωστό τέχνασμα στους στίχους.
Ποιοι να'ρθουν; τα θηρια;
Ποια στεκια σας;
Mάλλον εννοέι να έρθουν οι φόβοι,γιατί τους παρομοιάζει με μαύρα θηρία.Και όσο για τα στέκια,εννοεί τα στέκια της κλικας των ''κακών ανθρωπων''...(κάνω μια εικασία οτι μπορεί να εννοεί τους βολεμένους ανθρωπους).
Oσο για τα υπολοιπα θα συμφωνήσω.Κάπου γίνεται λάθος χειρισμός αντωνυμιών,κάπου χρειάζεται ένα κόμμα,κάπου η τελευταία πρόταση είναι ασαφής.