Χάσατε το μουσικό όργανό σας ή σας το έκλεψαν; Δηλώστε το εδώ!
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δόθηκες στους ίδιους πόνους... δίχως ελπίδα και σκοπό.Πήρα κι εγώ ξανά τους δρόμους... αέναους κύκλους να γυρνώ.
στην τελευταία όμως στροφή, στους δύο πρώτους στίχους το μέτρο ξεφεύγει και με χάλασε λίγο αυτό.... όπως και οι ομοιοκαταληξίες δεν είναι καλές..... αλλά κερδίζεις απο το έντονο συναίσθημα.
Μιά διαφορετική άποψη, απο άλλη γωνία ειδωμένου, πάγκοινου θέματος, είναι δύσκολη υπόθεση. Κι όμως κατάφερες να το περάσεις σαν πρωτόφαντο ! Αυτό είναι επιτυχία ! (Το τεχνικό μέρος, διορθώνεται !) Μπράβο σου φίλε !
(αν και στο στγκεκριμμένο έχω βάλει και μουσική και σαν τραγούδι οι "παραβάσεις" αυτές απαλύνονται..)
Αυτό στο φυλούσα από το πρώτο μου κομμάτι "Άγγελος" που αν θα το ακούσεις κάποια στιγμή μελοποιημένο πιστεύω πως θα σου αρέσει πάρα πολύ. Να είσαι λίγο πιο επιεικής με όσους κάνουν μικρές παρατυπίες στα μέτρα και τα σταθμά,
ααα έτσι? αρχίσαμε τις ζαβολιές και τις νεκραναστάσεις μαρτυριάρα ? ? ? τι θες? να μαρτυρήσω κι εγω ότι έχεις ένα σωρό θησαυρούς κλειδωμένους στο συρτάρι σου κι έχετε κάνει υπέροχες συνεργασίες με τον Άλεξ κι εμας δε μας δείχνετε ούτε ένα ψίχουλο ? ? ? Σ` ευχαριστώ πάντως μωρέ... είσαι η πιο ευαίσθητη, καλλίφωνη κουζουλή που ξέρω...
Ξεκίνησε από SLANG88 Δικοί μας αυτοσχεδιασμοί και διασκευές
Ξεκίνησε από SLANG88 Δικές μας συνθέσεις και τραγούδια
Ξεκίνησε από The Seed Of The Desolate Δικοί μας στίχοι και ποιήματα
Ξεκίνησε από Fusalida Δικοί μας στίχοι και ποιήματα
Ξεκίνησε από mikros_manths Δικοί μας στίχοι και ποιήματα
Ξεκίνησε από Giorgos K. Διασκέδαση
Ξεκίνησε από GD Δικοί μας στίχοι και ποιήματα
Ξεκίνησε από mariocaster Δικές μας συνθέσεις και τραγούδια
Ξεκίνησε από Μαργαρίτα Π. Δισκοπαρουσιάσεις και κριτικές
Ξεκίνησε από Stinky Ενισχυτές