H δική μου εμπειρία.....
Παραγγελια :
- PRS SE Custom 24 Electric Guitar, Black Cherry, Tremolo.....485 euro
- Roland Cube 30X Guitar Amp..........................................193 euro
- μεταφορικά................................................................14,76 euro
Απο ότι υπολόγισα το ΦΠΑ ήταν 15,37% άρα είναι το Αγγλικό (Subtotal: 592.89 euro, VAT: 91.14 euro)
Πρωτού παραγγείλω έστειλα email για να ενημερωθώ για τη διαθεσιμότητα των προιόντων (μου απάντησαν μέσα σε μια ώρα) και πήρα τηλέφωνο επίσης (τους έβγαλα αμέσως, πολύ καλή εξυπηρέτηση)! Πλήρωσα με prepaid card της τράπεζας Κύπρου στις 23/03/2009 και την αμέσως επόμενη ημέρα το πρωί μου έστειλαν email και με ενημέρωσαν και στο account μου στη σελίδα τους οτι η πληρωμή έγινε δεκτή και η διακίνηση της παραγγελείας ξεκίνησε με UPS standard delivery. Αναμενόμενη ημερομηνία παράδοσης 01/04/2009. Με τον αριθμό αποστολής κάθε δέματος μπορούσα ανα πάσα στιγμή να ενημερωθώ για το που βρίσκεται μέσω του site της UPS αλλα και τηλεφωνικά στο 210 9984000. Μετά απο ένα πέρασμα απο Ιταλία (Μιλάνο, Μπάρι) έφτασαν στην Ελλάδα (Αθήνα) το βράδυ της Δευτέρας 30/03/2009. Απο'κει και πέρα αναλαμβάνει η Speedex (πληροφοριες 801 11000 11). Σήμερα το πρωί (01/04/2009) επικοινώνησα με την speedex της περιοχης μου (Καλαμάτα) και μου είπανε οτι τα πράγματα είναι ήδη φορτωμένα στο αυτοκίνητο τους και έχει ξεκινήσει η διανομή! Μέχρι το μεσημέρι θα τα έχω σπίτι μου (Αχχχ πως περνάνε αυτές οι 3 ώρες..)
Απο θέμα εξηπηρέτησης, τιμής, συνέπειας και ακρίβειας παράδοσης οι άνθρωποι πέρνουν 10 στα 10 απο εμένα! (Κάτσε να δω βεβαια τι θα έχει το κουτί μέσα! Μην το ανοίξω και βρώ καμιά λατέρνα, ψιψιψίνια και κοκοψόψαρα!)
Επιστρέφω με εντυπώσεις μόλις λάβω και ανοίξω το δέμα!!!
==============================================
Οκ με την παραλαβή! Όλα καλά!!
100% ψήφος στο dv247!!!!