λογικα δεν ειναι ενταξει αν ειναι ολες οι χορδες στο ιδιο υψος.στο σεταρισμα πρωτα ρυθμιζουμε τρεμολο αν ειναι floyd,μετα βεργα,αργοτερα action και τελος τις αρμονικες.αν επιμενεις να σεταρεις την κιθαρα μονος σου αν και ειναι ρισκο και στην αρχη λογικα θα κανεις καποια λαθη,μια καλη αρχη ειναι να μπεις στο site της μαρκας που εχεις και να δεις προτινομενες ρυθμισεις για το action.πρεπει να εχεις ειδικο χαρακα.αν ομως δεν εχεις,οπως και εγω και οι περισσοτεροι μπορεις αν κοβει λιγο το ματι σου και με εναν απλο χαρακα για χιλιοστα να κανεις δουλεια.εγω ετσι την σεταρω πλεον.π.χ για την jackson που εχω εγω η εταιρεια προτεινει πολυ χαμηλο action.4/64 στις μπασσες και 3/64 στις πριμες,δηλαδη μι καντινι.μετατρεπεις λοιπον το κλασμα σε ιντσες και επειτα σε χιλιοστα.π.χ το 4/64 ειναι 1,58 χιλιοστα και το 3/64 ειναι 1,20.ξεκινας παντα απο τις μπασσσες και τελος ρυθμιζεις την καντινι ειδικα σε floyd.και ερχονται στο σωστο υψος.για esp και ibanez νομιζω δινουν μεγαλυτερο action...5/64 μπασσες,4/64 καντινι.θελει πολυ προσοχη στο ματι οταν εισαι με χιλιοστα και παιζεις στο περιπου και πολλη υπομονη!αν τα καταφερεις και σε ικανοποιει το υψος προχωρας οπωσδηποτε σε ρυθμιση των αρμονικων!εννοειται οτι μιλαμε για λιγο κατεβασμα η ανεβασμα των χορδων..αν θελουμε πολυ,τοτε ρυθμιζουμε και βεργα κατι που καλυτερα ειναι να το αφηνουμε σε τεχνικους.τωρα επειδη μια διαφορα στο υψος θα την δεις,δεν θα ειναι ελαχιστη,τελος καλο ειναι να ξανα ρυθμισεις και το υψος των μαγνητων.δηλαδη αν εχεις χαμηλωσει τις χορδες αναλογα θα πρεπει να χαμηλωσουν και οι μαγνητες για το καλυτερο αποτελεσμα.πατωντας στο τελος του μπρατσου αμεσως μετα το τελευταιο ταστο την χορδη μετρας 4/64 για ham μαγνητες και 5/64 για single-coil.η με τον ιδιο τροπο και με ενα καποταστο.εδω θα παρατηρησεις οτι οι μαγνητες στο κατω μερος τους θα ειναι πιο ψηλα γιατι θα πρεπει να εχουν καλυτερες συχνοτητες για τα σολο π.χ.δηλ αν η μι καντινι ειναι χαμηλοτερα απο την μι μπασσα χαμηλοτερα θα ειναι και οι μαγνητες προς τισ κατω χορδες αποδειξη οτι δεν πρεπει οι χορδες να ειναι στην ιδια ευθεια αλλα τα καντινια χαμηλοτερα

.αυτα και ελπιζω να βοηθησα.δεν σημαινει οτι ειναι απαραιτητα για ολους σωστος ο συγκεκριμενος τροπος.απλα ετσι σεταρω εγω προσωπικα κ ειμαι ικανοποιημενος.