.. τα χέρια μου ιδρώνουν αρκετά με αποτέλεσμα το brightness του φρέσκου σετ να εξαφανίζεται σχετικά γρήγορα...
Αν οι Cobalt πιστεύεις ότι θα με καλύψουν θα τις δοκιμάσω οπωσδήποτε.
Ακριβώς μία από τα ίδια..
Και γιά να διευκρινήσω τι σημαίνει για μένα καλή φροντίδα, επειδή γενικά και εμένα τα δάκτυλα μου τείνουν να ιδρώνουν αρκετά και σιχαίνομαι κάθε βρωμιά στην ταστιέρα, σημαίνει τα εξής:
Έχω κόψει μικρά πανάκια από καθαρό βαμβακερό ύφασμα και μετά από κάθε πολύωρη χρήση καθαρίζω τις χορδές με string cleaner (Dr. Stringfellow) και μετά τις περνάω με WD40 και αφήνω την κιθάρα με ανοιχτή θήκη για το βράδυ.
Αυτό το κάνω άμεσα μετά το παίξιμο, διότι έχω δεί ότι αν αφήσω την κιθάρα πχ ακαθάριστη όλο το βράδυ, το επόμενο πρωί έχουν πιάσει μάκα οι χορδές από την οξείδωση και καθαρίζονται πολύ πιο δύσκολα, πρέπει να τρίψω περισσότερο και χαλάω τσάμπα το επίχρυσμα.
Με αυτή την μεθοδολογία έχω δεί ότι οι χορδές μου κρατούν πολύ περισσότερο και επίσης διατηρούν και καλή χροιά για περισσότερο χρόνο.
Δεν έχω ιδιαίτερη εμπειρία από elixir, είμαι χρόνια φαν των ΕΒ, ναι, δοκίμασε τις και βλέπεις πως σου κάθονται.
..διστάζω να δοκιμάσω μια τόσο μεγάλη αλλαγή..
Καλά χαλάρωσε.. δεν αλλάζεις σπίτι, χορδές αλλάζεις..
Όπως το λές, πάρε από ένα σετ, δοκίμασε και βλέπεις..