Η σελίδα της Κιθάρας > F.A.Q. αυτών των σελίδων

Σκοπός του site

<< < (4/4)

jagmaster:
egw paidia pou sas stelnw minima, prin 5 mines otan ksekinisa na paizw kithara...apla anaferw ta logia tou kollitou mou otan me akouse.epi lexei eipe:"an matheis pote kithara,egw tha allaksw filo!"se 5 mines mesa paizw 100 tragoudia.kai  pws egine auto?
1.me ta akkornta pou katevasa ap' to site pou einai apla,katanoita kai eukola.
2.me tin megali poikilia tragoudiwn pou vrika sto site.auti tin stigmi exw 350 tragoudia,pou kata kirio logo einai apla.
3.giati na trexoume san m***kes ston kathe mauromoustaki kai na stazoume ta dekarika dio dio??.
4.an sixathika kati mexri tora einai oi kitharistes wdeiou,pou nomizoun oti einai kai kala oi epomenoi diadoxoi tou Malmsteen kai nomizoun oti an den paizoun 15 meres solo den paizoun mousiki.xilies fores Joe Strummer para Malmsteen.
5.sto katw katw re paidia i magiki lexi tou site einai oX-A-V-A-L-E-S!!!!ta paidia goustaroun,stelnoun kommatia kanoun mwre to kefi tous!!!oloi pia se mpanta tha pame??twra an kapoios einai toso gnwstis wste na thewrei to site axristo,e tote entaxei.apla na thimithei kaneis oti i istoria stin mousiki den graftike ap' tous spazoklampanies solistes alla apo antropous me meraki.

Μπάμπης:
Για μένα το θέμα "ποιός είναι ο σκοπός του site" έχει απαντηθεί και είναι πασιφανές.Η δουλειά των παιδιών είναι φοβερή - είναι αυτό που πάντα όλοι θέλαμε αλλά κανείς δεν μπορούσε να το κάνει μόνος του.χρειάστηκε να δουλέψουν μαζί,ο Ν. ΚΙθαρωδός , ο Σπύρος και ο Βασίλης, για να γίνει πραγματικότητα.Πιστεύω όμως οτι μέσα απο αυτή τη συζήτηση προέκυψε ένα άλλο θέμα.Το θέμα του πώς πρέπει να βγάζουμε τραγούδια και αν τελικά η εξάσκηση του αυτιού αποτελεί σημαντικό στόχο που αξίζει κάποιος να προσπαθήσει, ή αν είναι τζάμπα κόπος αφού τα τραγούδια μπορεί κάποιος να τα αγοράσει σε παρτιτούρες απο μαγαζιά ή και να τα κατεβάσει δωρεάν απο το site.χμμμ ...ίσως πρέπει να ανοίξω ένα ξεχωριστό θέμα συζήτησης γι' αυτό  :) ας το συζητήσουμε!

Τζουράς:
Εγώ προσωπικά το μόνο που έχω να πω στα παιδιά που έκαναν το site αυτό ειναι, συγχαρητήρια. Αν κάποιος δεν βλέπει το νόημα, απλά ας μην ξαναεπισκευθεί το site.

Ξέρω από πρώτο χέρι τι σημαίνει να διατηρεί κάποιος ένα τέτοιο site επειδή διατηρώ κι εγώ ένα παρόμοιο. (www.repertorio.addr.com)

Λάθη σίγουρα υπάρχουν. Ας χρησιμοποιήσουμε το φόρουμ για να τα διορθώσουμε.

Να στε όλοι καλά,

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση