Καλλιτεχνικές μας δημιουργίες > Δικές μας συνθέσεις και τραγούδια

Antony Manolas - 'The Dark Passenger" (Instrumental - Guitar Playthrough)

(1/1)

Antony Manolas:
Καλησπέρα παιδιά! Με αφορμή το καινούργιο μου camera setup ξεκινάω μια σειρά απο playthroughs. Παρακάτω είναι το κομμάτι μου "The Dark Passenger" πίσω απ το μακρινό 2014.  ‘Ηταν το πρώτο instrumental κομμάτι που έγραψα, όποτε είπα να ξεκινήσω μ αυτό. Κάθε σχόλιο δεκτό, ελπίζω να σας αρέσει, ευχαριστώ!


https://www.youtube.com/watch?v=jrd_dzJdeaU

Fourier:
Πολύ καλό!

Περιέργο, ενώ παίζεις τις γρήγορες φράσεις εντυπωσιακά, το παίξιμό σου στα "εύκολα" μελωδικά σημεία είναι πολύ χλιαρό (σε σχέση με το γενικότερο ύφος του κομματιού), ρίχνοντας πολύ την ενέργεια του κομματιού κατά την διάρκειά τους. Ίσως να δοκίμαζεις με πιο δυναμίκο (ευρύ) vibrato ή/και τροποποίηση της μελωδίας που μου φαίνεται μουσικά λίγο αδύναμη και φλύαρη.

Νομίζω ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης κάποιων μικρών σημείων στο κομμάτι για να είναι το τελικό αποτέλεσμα εξαιρετικό (τα βασικά στοιχεία για αυτό υπάρχουν ήδη)

Φιλικά

Antony Manolas:
Καλησπέρα, σ ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου να ακούσεις το κομμάτι! Συμφωνώ με το σχόλιο σου, το φρασάρισμα ήθελε όντως περισσότερη δουλειά, μεταλλάς βλέπεις, δεν είχα πολυασχοληθεί ποτέ  ;D .'Ηταν η πρώτη μου instrumental ηχογράφηση πριν 8 χρόνια σχεδόν, (μετά απο ενάμιση χρόνο μαθημάτων αν δε κάνω λάθος), self produced, οπότε λογικό να υπάρχουν ατέλειες, ίσως το ξαναηχογραφήσω στο μέλλον!

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View