Καλλιτεχνικές μας δημιουργίες > Συνεργασίες μελών
Real Life JAΜ session @ Korgy's studio --- A quest for the Jammers!
Korgy:
Εδώ και μερικές μέρες μου έχει μπει η ιδέα αυτή βλέποντας αλλους συμφορουμίτες να τζαμάρουν μέσω νετ, (το οποιο αν και καινοτόμο δεν με πείθει.) οπότε έχω την ευχέρια να διαθέσω το χώρο όπου ηχογραφώ και προβάρω για να τον αξιοποιήσουμε φορουμικως ;D για ένα σοβαρό τζαμάρισμα πρώτου προσώπου.
-Η ημέρα θα είναι Σάββατο 12 μαρτιου και ώρες 17,30-21,00 . βρίκαμε τους παίκτες, τώρα έχουμε τη λίστα με τα τραγουδια σε κατασκευή!
-Η συγκέντρωση δεν θα είναι ανοιχτή σε όλους αλλά μόνο μέσω δηλώσεων στο φόρουμ και φυσικά σε τέτοιο αριθμό που να τους υποστηρίζει ο χώρος. (δεν μπορω να εχω 20 άτομα μέσα) όπου οι 18 να είναι κιθαρίστες ,1 μπασίστας και μια φωνή. Γενικά θα προτιμηθεί μια ομαλή διανομή παικτών (2-4 κιθαρίστες , 1-3 μπασίστες, 1-3 ντράμμερς, 3-4 φωνές και υπόλοιπα όργανα σε παραπλήσιο αριθμό.
-Το τζαμ θα ηχογραφηθεί για τη δική σας ασφάλεια :P
-Ο κάθε παίκτης να μην επαφίεται στον εξοπλισμό του χώρου αλλά να έχει προνοήσει για ότι θα απαιτηθεί (όπως ενισχυτής και όργανα. Το ίδιο ισχύει και για τους υποψήφιους τραγουδιστές (για λόγους προσωπικής υγειας -φυσικα μιλάμε για το mesh head του μικροφώνου καθώς και της φυσικής εξοικίωσης με αυτό !)
Ο χώρος βρίσκεται στην Άνω Γλυφάδα (φαίνεται και απο γκουγκλ μαπ στο προφιλ μου).
φωτογραφίες του χώρου θα βρείτε :
http://www.myspace.com/korgyatopon/photos/albums/atopon-plant-2009/1079611#mssrc=SitesPhotos_SP_AlbumCover_ViewAlbum
και εδώ
http://www.myspace.com/korgyatopon/photos/albums/atopon-plant-2010/1527573#mssrc=SitesPhotos_SP_AlbumCover_ViewAlbum
προβλέπεται χαμός! :D :D :D :D
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ
χρήστης - Όργανο
YmiRLinG - Bass guitar
kostas80 - Elec. Guitar
Vagtaplan - Vocals / Elec. guitar
Faidon - Acoustic Guitar
Miltos (δικος μου) - Drums / percussion (50% πιθανότητα)
George T (δικος μου) - Drums (50% πιθανότητα)
Ριχαρδος Μαυρ/ρος - Elec. Guitar / Vocals
Elrich - Elec + Acoustic Guitar
Φίλος του απο πάνω - Vocals
Konnie - Vocals
Korgy - Keyboards, Tinwhistle
Hot_Sauce - Elec.guitar / Bass guitar
Βαγγέλης (δικός μου) - Keyboards + vocals
Freemind - keyboards (μικρή πιθανότητα)
Kli-klis - ολα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω
ΕΚΤΟΣ SUPERLEAGUE ΛΟΓΩ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ
Eagle of Kamelot - Bass guitar (παιζει πιθανότητα να μας προλάβει ;D )
gkou:
Μπράβο στον korgy για την πρωτοβουλία αυτή, είναι πραγματικά μια μεγάλη ευκαιρία για όλους τους μουσικούς του kithara.gr να συνεργαστούν από κοντά! :)
Σχετικά με το oniline jamming ήταν κάτι που θα βόλευε πολύ κάποιους από εμάς που λόγω απόστασης ( Ξάνθη ο ένας, Κόρινθος η άλλη, κ.λ.π.) δεν έχουμε τη δυνατότητα να συνεργαζόμαστε αλλιώς. Παρόλα αυτά, χρειάζονταν πολύ περισσότερα πράγματα από την καλή διάθεση τριών ή και τεσσάρων ατόμων ;)
Eagle Of Kamelot:
To online jamming δε με επεισε και μενα, για να ειμαι ειλικρινης...αμα μπαινει κ καθενας και παιζει το κοντο του και μακρυ του, δεν υπαρχει περιπτωση να βγει κατι καλο. Δυο ειναι οι τροποι για να περπατησει:
Α) Δυστυχως, μονο μουσικοι με "αυτι", γνωσεις κλπ μπορουν να τζαμαρουν με αυτοσχεδιασμο και δεν ειμαστε ολοι ετσι. Αν βρισκονται αρκετοι τετοιοι μεσα, τοτε ναι, μπορει να γινει ενα online jam
Β) Nα εχουμε συνεννοηθει ορισμενοι απο εμας, ενα setlist απο πριν και να μπουμε και να παιξουμε οτι συνεννοηθηκαμε.
Κοrgy, μπραβο για την πρωτοβουλια και τη θεληση σου να οργανωσεις κατι τετοιο, εμενα μπορεις να με θεωρεις ηδη διαθεσιμο...αποσταση μιας τζουρας μας χωριζει! ;D :P
YmiRLinG:
Εγώ εγώ!
Βραζίλης:
Μπράβο στον Korgy για την πρωτοβουλία! Μου είχε πει την ιδέα του εδώ και κάποιες μέρες. Είναι σημαντικό που ένα μέλος όπως ο Korgy (με γνώσεις, με καλή διάθεση, με αλτρουισμό) ανοίγει το στούντιό του στα μέλη του kithara.gr. Είμαι σίγουρος ότι θα βγεί κάτι ηχητικά πολύ καλό από εκεί μέσα, ο Korgy είναι "μάστορας" του ήχου και με καλό εξοπλισμό. Μένει να βρεθούν οι αξιόλογοι μουσικοί που σέβονται το όργανό τους και τον χώρο+εξοπλισμό που τους προσφέρεται. (Δεν νομίζω ότι είναι δύσκολο να βρεθούν). Ανυπομονώ να ακούσω τα πρώτα αποτελέσματα...
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση