1. Δεν έχω εμπειρία από Bareknuckle, ακούω παντού όμως τα καλύτερα, κάτι λέει αυτό.
2. Στη θέση σου θα πήγαινε για calibrate set, παρά για αλχημείες, για 2 λόγους. Πρώτον θα είμαι σίγουρος ότι το set θα είναι matched και balanced σε θέμα output, δεύτερο γιατί το προτείνει ο κατασκευαστής και από τη στιγμή που τον εμπιστεύομαι δεν έχω λόγο να μην τον εμπιστευτώ και εδώ. O μόνος λόγος που δεν θα πήγαινε σε matched set ή σε πρόταση του κατασκευαστή όσον αφορά το pair, θα ήταν αν ήθελα κάτι πολύ ιδιαίτερο και ίσως extreme. Πχ σε μία κιθάρα έχω ένα High output μαγνήτη στο bridge, και ένα εντελώς χαμηλό output vintage voiced μονοπήνιο στο neck. Μαζί δεν παίζουν, αλλά η συγκεκριμένη κιθάρα εξυπηρετεί ιδιαίτερες περιστάσεις που μου είναι χρήσιμοι αυτοί οι δύο.
3. Η πρότασή μου θα ήταν να δεις (και να ακούσεις από κοντά) τους G.A.S. Pickups που τους φτιάχνει ο Γιάννης Παπαδαντωνάκης στην Αθήνα, ακριβώς επειδή είναι Αθήνα -φαντάζομαι και εσύ- θα μπορέσεις να πας να τους ακούσεις, να τους δοκιμάσεις σε αντίστοιχες κιθάρες με τη δική σου, ίσως και στη δική σου, να συζητήσεις αν θες κάτι παραπάνω ή extra και να στο φτιάξει. Έστειλα 3 κιθάρες μου (PRS Singlecut, Gibson Les Paul Vermillion, Epiphone Les Paul Pro FX) για αλλαγή μαγνητών, με ένα συγκεκριμένο σετ, και είναι μακράν ότι καλύτερο έχω ακούσει από aftermarket μαγνήτες, σε λογικές τιμές.